1-ви кръг–Тайм Атак+Дрифт Шоу-In Memory of landikar
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Денис се открояваше от всички останали пилоти, караше невероятно, моето мнение е, че има огромен потенциал и бъдеще - успех!!!
Когато го видях вчера на квалификациите направо изглеждаше като професионалист, каращ сред аматьори, не мога да повярвам, че е на 17 години и така добре владее колата
. Заслужено победи (грешката на опонента му беше добре дошла и е част от този спорт).
А като цяло това събитие беше много интересно и полезно, много се радвам, че 2 дена присъствах на такова шоу. Лично аз мисля че беше добре организирано, тези дреболии в последните 15 минути бяха незначителни, а и наистина имаше хора които буквално бяха спрели в засятите с трева площи (и това логично не се понрави на собствениците)... Състезанията бяха оспорвани (особено клас С, направо лъхаше на адреналин (е... и на гуми)), а дрифта беше уникален, имаше няколко невероятни е30-ски (особено тъмно сивата (или черна, не видях добре)), показаха пълен контрол и направиха страхотно шоу, евала :-)
Да, накрая малко тъпо се получи за последните участници в дрифта, това не беше правилно, така е..
Когато го видях вчера на квалификациите направо изглеждаше като професионалист, каращ сред аматьори, не мога да повярвам, че е на 17 години и така добре владее колата

А като цяло това събитие беше много интересно и полезно, много се радвам, че 2 дена присъствах на такова шоу. Лично аз мисля че беше добре организирано, тези дреболии в последните 15 минути бяха незначителни, а и наистина имаше хора които буквално бяха спрели в засятите с трева площи (и това логично не се понрави на собствениците)... Състезанията бяха оспорвани (особено клас С, направо лъхаше на адреналин (е... и на гуми)), а дрифта беше уникален, имаше няколко невероятни е30-ски (особено тъмно сивата (или черна, не видях добре)), показаха пълен контрол и направиха страхотно шоу, евала :-)
Да, накрая малко тъпо се получи за последните участници в дрифта, това не беше правилно, така е..
Последна промяна PeReZ на 08 Мар 2009, 22:09, променена общо 1 път
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
vaaseetoo написа:Всичко беше много хубаво, ако изключим вяръра и организацията! След като казаха всички да се изнасят стана много интересно защото се изнесоха само зрители а дрифтещите който се бяха записали останаха, останахме и ние и направиха великолепно шоу
П.П. Мен лично много ме изкефи петицата без броните мноооо хубаво ръмжеше и шофьора знаеше какво прави беше супер евала!!!!

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Аз пък съм много разочарован от финала на десин и сребристото субаро.
Наистина субарото тръгна малко по-рано но ако има фал старт по правилата се прави нов старт не се дава наказание 10сек.
Много нечестно прецакаха момчето със субарото но такъв е живота.
В Денис има много потенциал. Уникален състезател. Пожелавам му да стигне до върха и никога да не се отказва от таланта които има.
Лично аз по Лигав водещ които да се прави на 15г. хлапе не съм виждал на подобно мероприятие но организаторите си знаят. Споредмен трябва да се сложи една ограда от хилядите левове които се сабират на всяко едно мероприятие.
Да се пополизира и да се привлекат меди, след което ще доидат и фирми да рекламират, ще се намерят спонсори пък било то и само за 3 дена. Малко трябва да се помисли по маркетинка и да се оправят дупките които са много. Извинявам се за дългия пост но този вятър днес ми отнесе главата и аз се однесох.
Наистина субарото тръгна малко по-рано но ако има фал старт по правилата се прави нов старт не се дава наказание 10сек.
Много нечестно прецакаха момчето със субарото но такъв е живота.
В Денис има много потенциал. Уникален състезател. Пожелавам му да стигне до върха и никога да не се отказва от таланта които има.
Лично аз по Лигав водещ които да се прави на 15г. хлапе не съм виждал на подобно мероприятие но организаторите си знаят. Споредмен трябва да се сложи една ограда от хилядите левове които се сабират на всяко едно мероприятие.
Да се пополизира и да се привлекат меди, след което ще доидат и фирми да рекламират, ще се намерят спонсори пък било то и само за 3 дена. Малко трябва да се помисли по маркетинка и да се оправят дупките които са много. Извинявам се за дългия пост но този вятър днес ми отнесе главата и аз се однесох.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
ludia, има истина в думите ти за рекламата
Би било много добре да се привлекат спонсори макар и дребни в началото 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Денис е наистена уникален пилот.

http://vbox7.com/play:dfb1170d
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
- baikostaki
- Потребител
-
Всичко беше ок, вятъра ни убрули няма проблем, и за какво ???? две серий дрифт..... ОРГАНИЗАЦИЯ НИКАКВА. На участниците мога да кажа само едно голямо мерси за изживяните емоций!!!bozukov_g написа:Явно на теб не ти прави впечатление като те гонят - за разлика от много от нас
- slawunder
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E36 318ш Evolution !!
- Мечтае да кара: ///M3
arr0gance написа:Евалата на денис (добре му изкара душата на тоя м-ков матор) и на alex с е30-ката най-лудите сте!
ДАйте да ги видим, че някои не присъстваха за съжаление !!
МЕрси!
В крайна сметка сребристия автомобил на финала не беше ли мицубиши, а не субару
Иначе да, кусури винаги могат да се намерят, но не бива да забравяме, че е изключително трудно да се организира толкова мащабно мероприятие и в крайна сметка можем да го наречем "успешно". Това за парите звучи добре, но е твърде наивно, все пак живеем в България и намирането на пари винаги е много трудно, хората пари за футбол не могат да намерят (а футбола е най-касовия спорт), какво остава за състезания с коли. Всичко ще си дойде на мястото и нещата ще започнат да се нареждат, но проблема не е липса на идеи (акъли), а липса на пари, спонсори и т.н. (важи за всичко - за организацията, за пистата, за трибуните, за инфраструктурата, за това че хората нямат пари да си закърпят колите и са принудени да се състезават с полураждясали 25 годишни автомобили).

Иначе да, кусури винаги могат да се намерят, но не бива да забравяме, че е изключително трудно да се организира толкова мащабно мероприятие и в крайна сметка можем да го наречем "успешно". Това за парите звучи добре, но е твърде наивно, все пак живеем в България и намирането на пари винаги е много трудно, хората пари за футбол не могат да намерят (а футбола е най-касовия спорт), какво остава за състезания с коли. Всичко ще си дойде на мястото и нещата ще започнат да се нареждат, но проблема не е липса на идеи (акъли), а липса на пари, спонсори и т.н. (важи за всичко - за организацията, за пистата, за трибуните, за инфраструктурата, за това че хората нямат пари да си закърпят колите и са принудени да се състезават с полураждясали 25 годишни автомобили).
Последна промяна PeReZ на 08 Мар 2009, 23:39, променена общо 1 път
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
(bubsa) написа:колата е много добра ама шофера......
поне от 90% от хората го чух това... Трябваше някой др да го кара тоя звяр ама ....
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Ето ви нещо от мен... и аз неможах да направя по-добри материали заради тоя вятър но все пак поне нещо да видят тези които пропуснаха...
http://www.youtube.com/watch?v=NfGL1tJL1gg
http://www.youtube.com/watch?v=NfGL1tJL1gg