сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Така понеже всички сме мнооо сериозни предлагам да почнем от днеска да се разберем за събота мойта оферта е да се съберем някаде към обяд на някой сборен пункт и от там една колона да се отправим към мидената ферма май мястото се казваше Дълбока тъкмо го дават събота да е хубаво времето хем ще се разходим хем ще съберем погледите на хората а пък и ще апнем 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- DK krasi
- младши ентусиаст
-
anton2106 написа:Така понеже всички сме мнооо сериозни предлагам да почнем от днеска да се разберем за събота мойта оферта е да се съберем някаде към обяд на някой сборен пункт и от там една колона да се отправим към мидената ферма май мястото се казваше Дълбока тъкмо го дават събота да е хубаво времето хем ще се разходим хем ще съберем погледите на хората а пък и ще апнем
това към Каварна дето беше нали?
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Не знам виe към Каварна ли ще ходите обаче до Добрич не ходете, защото там са много шибани полицаите. Днеска ходих 2 пъти до Добрич и първия път ме спряха заради тъпа винетка, която забравих да си купя и на магистралата се сетих, че съм без и не ми се връщаше и гас и влизам в града тъкмо в началото и гледам палката спирам и добър ден ми викат дай документи знайте как е и оня другия един манго като видя ау ама ти винетка нямаш тя тази е изтекла айде акт 500 лв. викам тес кво ми говорят оня взе документите отиде да пиши направо пощурях да чакам и накрая фиш за 20 лв. и вика, ако пак те спрат 500 лв. акта
направо не ми се ходи в тоя град повече много гадно отношение и не познавах града исках да ги питам къде да стигна до центъра ама се отказах.

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Абе за Каварна става на въпрос остави ги тия от Добрич те не са на център
а Краси утре ще мина на кафенце да те информирам на живо за кво става на въпрос хем не сме пили кафе одавна
Много работя последно време

а Краси утре ще мина на кафенце да те информирам на живо за кво става на въпрос хем не сме пили кафе одавна

Много работя последно време

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Icco® написа:Абе за Каварна става на въпрос остави ги тия от Добрич те не са на център
Щом казваш

Mr. President

Хубаво сте го намислили за лека разходка, но аз може би ще пропусна по технически причини.
Днеска от заплес размазах на един опел задницата на кръстовището на "Пирин". Винаги съм казвал, че скоростта се усеща като натиснеш средния педал и колата отпред ИДЕЕЕЕ бързо. Добре, че съм с колан. Сега преден капак, маски и т.н. Яд ме е на мене си. Тенекията се оправя, но остават главоболията по застрахователи, сервизи и ... акта.

- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Enslaving_Lecher написа:Icco® написа:Абе за Каварна става на въпрос остави ги тия от Добрич те не са на център
Щом казваш
Mr. Presidentаз ходя до Толбухин
всяка събота и неделя, ако мога да съм ти от помощ
Ами те ми написаха фиша вече какво може да се направи по въпроса.. аз повече нямам работа в Добрич, там бях по работа и ми се наложи 2 пъти да ходя за 1 ден. Добре че нямаше радари по пътя, защото тия куки ме изнервиха и карах със 160-180 през повечето време освен, когато имаше тирове.
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Enslaving_Lecher написа:Icco® написа:Абе за Каварна става на въпрос остави ги тия от Добрич те не са на център
Щом казваш
Ами те ми написаха фиша вече какво може да се направи по въпроса.. аз повече нямам работа в Добрич, там бях по работа и ми се наложи 2 пъти да ходя за 1 ден. Добре че нямаше радари по пътя, защото тия куки ме изнервиха и карах със 160-180 през повечето време освен, когато имаше тирове и Варна - Добрич до вкъщи ги направих за 20 мин.
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Vipers написа:Хубаво сте го намислили за лека разходка, но аз може би ще пропусна по технически причини.![]()
Днеска от заплес размазах на един опел задницата на кръстовището на "Пирин". Винаги съм казвал, че скоростта се усеща като натиснеш средния педал и колата отпред ИДЕЕЕЕ бързо. Добре, че съм с колан. Сега преден капак, маски и т.н. Яд ме е на мене си. Тенекията се оправя, но остават главоболията по застрахователи, сервизи и ... акта.
Видях те аз един път доста здраво я настъпваше по Сливница даже исках да те догоня ама трябваше да завивам нагоре и ти замина на някъде, ако не бъркам май ти беше, но не съм сигурен точно

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Mr.President написа:Enslaving_Lecher написа:Icco® написа:Абе за Каварна става на въпрос остави ги тия от Добрич те не са на център
Щом казваш
Ами те ми написаха фиша вече какво може да се направи по въпроса.. аз повече нямам работа в Добрич, там бях по работа и ми се наложи 2 пъти да ходя за 1 ден. Добре че нямаше радари по пътя, защото тия куки ме изнервиха и карах със 160-180 през повечето време освен, когато имаше тирове и Варна - Добрич до вкъщи ги направих за 20 мин.
Ако имаш пак път натам свиркай

Кофти работа, дано да няма нещо сериозно за ремонт

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Времето нещо се сговни. Ако утре е като днес няма смисъл от упражнението. Ще ни сдуха вятърът пък и казаха, че бурята ида към нас. Днес се видях с Краси и Ицо ама нищо не се разбрахме. След обяд щяха да мислят, но не са се обаждали. Ако измислите нещо обадете се, че не ми се виси постоянно пред компютъра.
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-