СОФИЯ - сбирки Е30 неделя 20:00 Бояна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- joepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 touring
- Мечтае да кара: М Power
- Детайли за колата: черна , М40Б18
Re: Сьбиране само Е-30
Може и така да е но аз лично нямам спомен да съм правил каквото и да било до колонките освен да сипвам бензин и даже персонала ме разпитваше за колата с отворена уста и нахилен до ушите
щом съм ви крив аз а не мелето от коли и зяпачи седете си на пенсионерските сбирки аз няма да ви се пречкам и без това бирата мога да си я пия със семки и в нас !

- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Любене, ко се обяснявате с Жоро бе! Кой кво иска да си говори, боли ли ви!? Карайте си, пъ те нека си се бият! 

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- tuningtuning
- Потребител
-
- Кара: гуми
- Мечтае да кара: BMW E30 325
- Детайли за колата: ceo svet me dobro zna kriminala,biznismen,zlatni lanac,bmw.
А бе Стоянее кви са тези работи дето говориш бре престани да храниш хората то да беше 1 добре те станаха 100 човека кви са ти целите да влезеш в гинес ли бе мойто момиче. Като толкова си добар ела покажи кво можеш качи се при семкаджийте влезни в завоя а ти даже и нямаш бмв сигорно караш некой распробит опел на газ...Ако има нещо дето искаш да ни кажеш заповядай знаеш каде сме казваш го в очите а не да ми се правиш на големото палаво момиче тука.Джо нема да го храниш щото той не е шефа на куките и найш що идват щото е пьлно с такива семкари като тебе дето само обсьждат и злобеят!!! 

285км/ч с е30 ...казал мечо пух и умрял от свръхдоза...

- retro.boy28
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно читави М10-ки :D
Хора я се стегнете бе !! Не е станало нищо! Престанете и се дръжте като големи хора!! Казал,рекъл,въртял,не въртял ... няма значение. Осъзнайте се малко да бехме много като 36-ците избийте се ако искате. Тука ако не се създадат некви приятелства .. къде. Стига с тая злоба, на кой повече му върви 20-ката или 25-цата. Изяснете се какъв ви е проблема и стига сте се карали за глупости ....

Ентусиазмът е заразен. Ти можеш да започнеш епидемия!!!
deyan-enchev написа:Моята по минимум 2-3 пъти на ден я припалвам БЕЗ акумулатор със Спрей ЕТЪР ... супер яко дъни аванса, ама клапаните са здрави.
- joepower
- кандидат ентусиаст
-
Аз не се карам брат, нищо не съм казал , нито злобея , нито интригантсвам... точно обратното на тая сбирка смятам ,че 90% са пичове... и е жалко да виждам подобни злобни коментари срещу мен точно тук!!! Не съм по драга ,нито съм се хвалил ,че ми е бърза колата, но ако въпросния господин има някакви съмнения ,може да ги замерим ,нямам нищо против
и не смятам, че точно той е човека, които ще ми казва кое е детско или дали съм тъпанар !
И още по-жалко е да прехвърляте вината, че има
на мен като всички знаем каква е реалната причина
Поздрави 

- retro.boy28
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно читави М10-ки :D
joepower написа:Аз не се карам брат, нищо не съм казал , нито злобея , нито интригантсвам... точно обратното на тая сбирка смятам ,че 90% са пичове... и е жалко да виждам подобни злобни коментари срещу мен точно тук!!!

Ентусиазмът е заразен. Ти можеш да започнеш епидемия!!!
deyan-enchev написа:Моята по минимум 2-3 пъти на ден я припалвам БЕЗ акумулатор със Спрей ЕТЪР ... супер яко дъни аванса, ама клапаните са здрави.
А на петролната при Илиянци не става ли за събиране в някакъв по-утрепан ден за да няма други рацери-широко,спокойно?Или на някоя бензиностанция в района за кафенца,бирички,семки и после на паркинга за "спортна програма" за желаещите. 

- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Аз не съм казал нищо против дръпките и дрифтенето,но нужно ли е да бъде пред камерите????около колонките и тн???А това кой какво храня....еми като другите го говорят само зад гърба на хората аз директно го казвам....аз против Джо нямам нищо лично.....просто винаги разните изцепки които прави дразнят мен и хората.....но другите само го говорят зад гърба му....а относно храната за колата..карам си аз из Люлин и ме спират полицай 20мин проверка и после викат....е сега прати поздрави на момчето с онова комби с червения капак...е като е 25-ца колата да не ставаш безсмъртен?!?!
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- joepower
- кандидат ентусиаст
-
като е 25-ца колата да не ставаш безсмъртен?!?![/quote]
па аз си бях безсмъртен и с 18-ката
относно това не виждам какви пък толко невиждани , неприятни , непоносими изцепки правя че да дразна хората
а тва пред камерите е 6тот после се разбирам с персонала за видео материала че вместо да снимат сички гледат
ХАХАХАХАХАХАХАХА просто не разбирам кое ви дразни толко ...нито сме на дедовска сбирка на Е32 и Е38 с извинение към колегите... нито е първата шумна Е30 дето да прави "изцепки" нито ще е последната

па аз си бях безсмъртен и с 18-ката

- west bam
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 coupe 318is '95 M42B18++
- Мечтае да кара: квато и да е Хемка :)))
Вижте сега колегата не е направил кой знае какво та да му се нахвърляте просто доста майсторки подаде леко газ и спря на колонката това е нито е буксувал на регулатори и тем подобни работи вътре в ОМВто мен лично много ми хареса как го гарира евала на пича добре си знае колата, преди на булгара беше маниакално просто не се събираха феновете за да гледат и обсъждат машините на по кока кола на пейките на омвто, а правеха страшно шоу там тогава още нямах бмв и ме беше много яд, че неможех и аз да ударя някой и друг тигел, на мен 5 пъти ми харесваха старите сбирки на Слатина отколкото тия на 202-ра но това си е лично мое мнение 

BMW E36 TEAM and HONDA CIVIC 4G - TEAM
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif
- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
joepower написа:...
eй сложи 25-ца и те намрази цела софия

- joepower
- кандидат ентусиаст
-
ми баце маи не тая а другата неделя ще мина през илиенци
че софииските булеварди само не ме задоволяват

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
joepower написа:а тва пред камерите е 6тот после се разбирам с персонала за видео материала че вместо да снимат сички гледат
Бате, велик си, признах те

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
joepower написа:
.нито сме на дедовска сбирка на Е38 с извинение към колегите...
да не се обиждаме на модели и сбирки плс