РУСЕ - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
няма да станат,трябват ти с ЕТ35-37uCnaHeTcA написа:Я да видим, някой с 5ца , с джанти ЕТ15 (най-добре ще са 18ки, но ако не са , пак не е проблем) , дали ще може да ми услужи, само да пробвам как ще седят на моята и дали ще опира някаде![]()

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
ronin24 написа:Колеги кажете наистина къде се събирате да може и аз да се вклуча в сектата
За сега сме на ВАС(пред Пантеона) - може би до края на месеца, а може и през октомври(абе докато още не толкова студено, че да може да се сяда навън) След това по принцип на Форте(тази година незнам - можеби пак там)!

- Pi-pilotka
- Потребител
-
Според мен на ВАС е удобно само навън, вътре вече доста "отесня", на Форте пък се почва едно ядене и пиене...някои все пак мислим и за фигурата си
Преди време се събирахме на Кофеин, така че ако си преосмислят цените на безалкохолните и кафето (защото бирата вече е на цени като на ВАС), не е лошо да се помисли като вариант най-малко заради това, че има къде да се паркира 

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
Колеги много се извинявам за офа но защо мислите всяка сбирка да е на някоя кръчма
То е ясно пиячката е едно на рака но защо не измислите някакъв вариянт примерно първо полигонче или теккето а след тва кръчма . Още веднъж се извинявам но аз лично от БМВ сбирка разбирам да се отвори капак да се покаже-виде нещо да се врътне някое завойче и след тва да се седни на бира и кола там кой кво то пие и да се обсъждат теми от порядака кой кво може-не може ,на кого недостатака или + какъв и прочие
Икато за последно пак се извинявам не искам да убидя някого или някое заведение но на маса секи е с най хубавата баварка, а в Русе толкова хубави и бързи коли от лйбимата ни марка има, че някои други градове могат само да завиждат
С уважение

С уважение

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
Колега няма как да стане да си отварят капаците и да си разкажат кой какво е правил русе е педераски град и само интриги се въртят
не може ти да отидеш и да питаш някой нещо и да получиш пълноценен отговор секи е много велик и много знаещ
а колкото до това да ти се наложи нещо секи гледа да те измушка да има изгода от теб не колегиално отношение към теб такаче това е положението има една група СЕКТАНТИ от едно време дето са и това е не може да се включиш в техния кръг
единствено свалям шапка на СЛАВЯН човека кото и да те интересува обеснява детайлно евала на него .То на русенските збирки само се коментира на кого колата колко не варяла кой бил аматьор кой позьор и такива
Аре живи и здрави да сме сички 

- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- Pi-pilotka
- Потребител
-
Някои явно имат голямо желание да "спамят" всеки път, когато се отвори тази тема. Това, че не съм се включвала не означава, че не съм имала мнение. Може да не мога да карам или да правя ремонт на двигател, но това не означава, че не съм ентусиаст или не се възхищавам на всеки, който има хоби и се занимава с него активно. Хоби, касаещо автомобили не е задължително да е свързано непременно с "лъзгане" на завоя на полигона или чоплене на семки там. Хоби-означава любимо занимание-"харесва ми да си правя ремонт на автомобила","харесва ми да чета по дадена тема, да споделям идеи и да се образовам" и т.н. Всеки с малко повече умствен багаж трябва да е разбрал, че никой на никого не трябва да налага мнение-който желае да ходи на полигон, който иска да си стой да си пие бира и да си бистри темата на сбирката. Пък който иска ходи и си кара колата-без да го обявява публично с дата и час, че да си избие комплексите през обичайните зяпачи

- Pi-pilotka
- Потребител
-
А относно мнението на колегата за "старите сектанти" мисля, че явно нямаш наблюдения, тъй като стари сектанти няма-тези, които започнаха да правят сбирките преди доста години отдавна вече не посещават тези сбирки. А ако нещо някой ти е отказал да ти обясни (в което аз се съмнявам) но все пак винаги има две мнения... та ако някой нещо ти е отказал да ти обясни-ела, аз ще ти обесня
Защото аз без да разбирам нищо и без да питам, само със слушане, доста неща съм научила само от кибик на бира
И не мисля, че този форум е мястото, където хората трябва да си показват кой как може да псува,кой колко може да е груб или колко пъти в изречение може да употреби думата "п.....ст" 

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Е велики сте честно бат Ваньо имат право момчетата нека да е по различно от пиене на кафе бира или там кото и да е а за колежката не я познавам но сектантите си ги има и още си посещават седмичните збирки в Русе
аз поне съм мъничко в час кой ходи и кой не
наистина било добре да се направи малка промяна на начина на провеждане на збирките но аз напускам тая марка вече съм горд GSI
сектант мога да кажа само да останете със здраве и не се карайте за глупости а се научете да се слушате и да споделяте мненията си
с уважение от Неското

с уважение от Неското

- Pi-pilotka
- Потребител
-
Неско, Неско-честно да ти кажа не изглеждаше преди такова момче, пък какво излезе-що толкова злобичка бе
Дано в новата секта да разбереш това, което написах по-горе-кво точно значи да имаш хоби и т.н. да не се повтарям пак. И ти пожелавам да вложиш в твоята кола поне половината енергия и пари, които повечето хора от тези, които стоят на раздумка всеки понеделник са вложили. Щото не всеки има мама и тати да му дават и подменят части за по 2-3 хил.лева всеки път като му скимне да си троши колата. Успех и дано не се издъниш така пред новите си колеги, щото тука пред някой хора от старшите стана твоята работа " Храни куче да те лае".
И в крайна сметка хобито или любовта към дадена марка трябва да сближава хората, а не да ги разделя. Споровете и обидите точно в такъв форум са безсмилени. Не виждам смисъл от караници и обиди. Така че ако искате може все пак да се обсъди "Кофеин" като предложение за зимата, каквато беше всъщност идеята преди да започне тая словестна еквилибристика, която се завихри тук за пореден път

И в крайна сметка хобито или любовта към дадена марка трябва да сближава хората, а не да ги разделя. Споровете и обидите точно в такъв форум са безсмилени. Не виждам смисъл от караници и обиди. Така че ако искате може все пак да се обсъди "Кофеин" като предложение за зимата, каквато беше всъщност идеята преди да започне тая словестна еквилибристика, която се завихри тук за пореден път
Оф .. оф... А аз мислех да се присъеднявам към сбирките след 19-ти септември...
почнах да размислям... щото аз така или иначе нема ко да правя исках да излезна с колеги и да пия по една бира... да приказват за квото чат.. фатката е приятели да има... ма тука като гледам как се храните май май ще пропусна че проблемите на главата ми стигат...
почнах да размислям... щото аз така или иначе нема ко да правя исках да излезна с колеги и да пия по една бира... да приказват за квото чат.. фатката е приятели да има... ма тука като гледам как се храните май май ще пропусна че проблемите на главата ми стигат...
- Pi-pilotka
- Потребител
-
То и без това тези, които си позволяват да "хранят" са сменили марката вече, така че мисля, че не бива да се отказваш
Добре си дошъл 

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Към колежката по-горе - нещо не си много в час ми се струва... не те познавам и не знам ти откъде познаваш мен, но не мисля че е имало ''търкания'' между мен и ентусиасти тук или по сбирките.И явно не си наясно кой на кого и как е помагал така че по-добре трай.
Айде със здраве, не ме занимавайте с детски спорове
Айде със здраве, не ме занимавайте с детски спорове