сбирки във Варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sound_Maniak » 12 Дек 2006, 15:07

van_ko написа: слушай сега търся табло за мойта Стефка/километраж/ако знаеш нещо казвай или питай!

Защо бе батка твойто да не би да изпуши тотално :twisted: демек вече да нямаш и километраж :mhihi:
базикам се ;) по-добре питай дон Краси

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от van_ko » 12 Дек 2006, 18:20

След една дефибрилация и интубация днес успяхме да спасим таблото но докога не се знае! :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 12 Дек 2006, 19:34

Icco® написа:Аз одавна опитвам да направя нещо подобно до нас на колелото над Ул. Елин Пелин но все има коли пък и куките са редовни там :)

Сещам се за едно друго кръгово, но и там има доста движение и е много опасно, но пък е идеалното кръгово за дрифт. Ице мойта бемвелинка можела да стържи на едно място без шпер :) или и аз не знам ама 3 кръга направих на едно място, но мястото беше с малко пясък на полигона над стадиона уличката долу, ако минеш от там си личи къде съм въртял :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от van_ko » 12 Дек 2006, 20:21

До Обичайните Заподозрени 21:00на криминалното място! :weed: :have one: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: E36 1.8i
Детайли за колата: комби

Мнение от Калъфа » 13 Дек 2006, 12:02

van_ko написа:До Обичайните Заподозрени 21:00на криминалното място! :weed: :have one: :mhihi:
малиииий ти пак с гюрлюка ли си тръгнал ве .Ама ако продължаваш да пафкаш от тоя троскот ша ти изгорей не само таблото ами и онуй дето го носиш на раменете си.АРЕ да попушим :weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed: Една че две че три ....до безпаметност

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 14 Дек 2006, 11:06

Господа тревомани :mhihi: и други наближават празници които трябва да се посрешнат подобаващо отгоре на това още не сме решили къде да е събираме тази събота щото е ясно вече че на тоя БМ мнозина от нас няма да стъпят там щото всички знаем как се отнасят с нас там последно време
та вземете се в ръце всичките и вместо да мислиме простотии дайде да решим къде ще се събираме , С ДК Краси вчера со като си пихме кафето си мислихме да се съберем и да направим новогошен банкет на бар наздраве да си поръчаме по агънце това онова джъз бъз :yammy:
Днес е 14 !! нямаме много време а събота е след 2 дни така че мислете давайте предложения и стига с тревомански постове :mhihi: даите по сериозно отношение !!

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 14 Дек 2006, 11:37

Icco® написа:Господа тревомани :mhihi: и други наближават празници които трябва да се посрешнат подобаващо отгоре на това още не сме решили къде да е събираме тази събота щото е ясно вече че на тоя БМ мнозина от нас няма да стъпят там щото всички знаем как се отнасят с нас там последно време
та вземете се в ръце всичките и вместо да мислиме простотии дайде да решим къде ще се събираме , С ДК Краси вчера со като си пихме кафето си мислихме да се съберем и да направим новогошен банкет на бар наздраве да си поръчаме по агънце това онова джъз бъз :yammy:
Днес е 14 !! нямаме много време а събота е след 2 дни така че мислете давайте предложения и стига с тревомански постове :mhihi: даите по сериозно отношение !!

То всичко хубаво ама къде е това наздраве а за събота щом няма да сме на БМ няма проблем идвам навсякаде стига пак да не сме до някоя скара да се вмиришем на манджа

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sound_Maniak » 14 Дек 2006, 18:17

Проблемът с мястото е доста сериозен май,а и нямаме мн време за съжаление :(
ако искате погледнете Тук и изберете отгоре Варна за да ви излязат заведенията :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от ShuShu® » 14 Дек 2006, 22:06

Браво бе! Бива ли такова нещо ШуШу мн зле била... бла бла вие много добре бяхте щото ХаХа друг е въпроса с маратонките ми ;) :D :D :D

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 15 Дек 2006, 12:05

Аз да не показвам сники с маратонките как бяха обути
хахахах
Сега по темата от разгледаното от списъка който папарака е дал единствено се спрях на 3-мата мускетари до затвора щото знам че ще има място за колите ни отвън
гледайте и вие и предлагайте събота е УТРЕ !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 15 Дек 2006, 12:18

Icco® написа:Аз да не показвам сники с маратонките как бяха обути
хахахах
Сега по темата от разгледаното от списъка който папарака е дал единствено се спрях на 3-мата мускетари до затвора щото знам че ще има място за колите ни отвън
гледайте и вие и предлагайте събота е УТРЕ !!!

Там е много приятно и хубава обстановка и има къде да се спрат бумерите и да се въртят след това :)

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 15 Дек 2006, 12:20

Тримата мускетари наистина е добре, но нека някой да направи резервация. Аз просто нямам време да се разходя до там :(
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sound_Maniak » 15 Дек 2006, 14:24

и аз съм навит за там :yes:

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 15 Дек 2006, 14:44

:duel: :yammy: :yes:

кандидат ентусиаст