сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Sound_Maniak
- кандидат ентусиаст
-
van_ko написа: слушай сега търся табло за мойта Стефка/километраж/ако знаеш нещо казвай или питай!
Защо бе батка твойто да не би да изпуши тотално

базикам се

- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Icco® написа:Аз одавна опитвам да направя нещо подобно до нас на колелото над Ул. Елин Пелин но все има коли пък и куките са редовни там
Сещам се за едно друго кръгово, но и там има доста движение и е много опасно, но пък е идеалното кръгово за дрифт. Ице мойта бемвелинка можела да стържи на едно място без шпер

- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
- Калъфа
- Потребител
-
- Кара: E36 1.8i
- Детайли за колата: комби
малиииий ти пак с гюрлюка ли си тръгнал ве .Ама ако продължаваш да пафкаш от тоя троскот ша ти изгорей не само таблото ами и онуй дето го носиш на раменете си.АРЕ да попушимvan_ko написа:До Обичайните Заподозрени 21:00на криминалното място!![]()
![]()

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Господа тревомани
и други наближават празници които трябва да се посрешнат подобаващо отгоре на това още не сме решили къде да е събираме тази събота щото е ясно вече че на тоя БМ мнозина от нас няма да стъпят там щото всички знаем как се отнасят с нас там последно време
та вземете се в ръце всичките и вместо да мислиме простотии дайде да решим къде ще се събираме , С ДК Краси вчера со като си пихме кафето си мислихме да се съберем и да направим новогошен банкет на бар наздраве да си поръчаме по агънце това онова джъз бъз
Днес е 14 !! нямаме много време а събота е след 2 дни така че мислете давайте предложения и стига с тревомански постове
даите по сериозно отношение !!

та вземете се в ръце всичките и вместо да мислиме простотии дайде да решим къде ще се събираме , С ДК Краси вчера со като си пихме кафето си мислихме да се съберем и да направим новогошен банкет на бар наздраве да си поръчаме по агънце това онова джъз бъз

Днес е 14 !! нямаме много време а събота е след 2 дни така че мислете давайте предложения и стига с тревомански постове

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Icco® написа:Господа тревомании други наближават празници които трябва да се посрешнат подобаващо отгоре на това още не сме решили къде да е събираме тази събота щото е ясно вече че на тоя БМ мнозина от нас няма да стъпят там щото всички знаем как се отнасят с нас там последно време
та вземете се в ръце всичките и вместо да мислиме простотии дайде да решим къде ще се събираме , С ДК Краси вчера со като си пихме кафето си мислихме да се съберем и да направим новогошен банкет на бар наздраве да си поръчаме по агънце това онова джъз бъз![]()
Днес е 14 !! нямаме много време а събота е след 2 дни така че мислете давайте предложения и стига с тревомански постоведаите по сериозно отношение !!
То всичко хубаво ама къде е това наздраве а за събота щом няма да сме на БМ няма проблем идвам навсякаде стига пак да не сме до някоя скара да се вмиришем на манджа
- Sound_Maniak
- кандидат ентусиаст
-
Проблемът с мястото е доста сериозен май,а и нямаме мн време за съжаление
ако искате погледнете Тук и изберете отгоре Варна за да ви излязат заведенията

ако искате погледнете Тук и изберете отгоре Варна за да ви излязат заведенията

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Аз да не показвам сники с маратонките как бяха обути
хахахах
Сега по темата от разгледаното от списъка който папарака е дал единствено се спрях на 3-мата мускетари до затвора щото знам че ще има място за колите ни отвън
гледайте и вие и предлагайте събота е УТРЕ !!!
хахахах
Сега по темата от разгледаното от списъка който папарака е дал единствено се спрях на 3-мата мускетари до затвора щото знам че ще има място за колите ни отвън
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Icco® написа:Аз да не показвам сники с маратонките как бяха обути
хахахах
Там е много приятно и хубава обстановка и има къде да се спрат бумерите и да се въртят след това

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Тримата мускетари наистина е добре, но нека някой да направи резервация. Аз просто нямам време да се разходя до там 

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-