Сбирките на Еко в София са под въпрос

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 20 Юли 2007, 22:03

Да си кажа чесно и на мен не ми е приятно да ме слагат под този
знаменател, но живота ме е научил да се опитвам да погледна и
от другата страна.
А иначе по темата - няма да се дадем без бой ... ама и те това го
знаят доста добре и се опитват само да ни сплашат та белким си
вземем поука и влезем в час.
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 20 Юли 2007, 22:09

май трябва да почна отново да посещавам ЕХО, че да се оправят нещата :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Юли 2007, 23:14

Все си мисля, че не само сервитьорите са проблема.... че не им се занимава...... "изцепките" на някои от хората, които идват там според мен са неприемливи.... зверски пилеж на място, опушване на половината бензиностанция, излизане в НАСРЕЩНОТО, че да се върне обратно в бензиностанцията????? Кви са тия глупости? Т'ва ли е мястото да си го "вадиш" по такъв начин? Не знам вие кво мислите, но според мен подобно държание на точно това място е крайно неприемливо и сигура допринася за проблема... щото няколко човека искат да се правят на "мъже"....

Снощи никой никви боклуци не е правил, останаха някви празни бутилки от минерална вода и няколко чинии.... по-чисто от това нямаше как да бъде... за сметка на това, обаче, "гъзарията" в стил "е леле, я съм най-големия дрифтър" си беше на ниво... :roll: Пак казвам - не, че съм против, просто не е там мястото... пък като гледам вече няма и да бъде...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Юли 2007, 0:48

Honzik написа:Все си мисля, че не само сервитьорите са проблема.... че не им се занимава...... "изцепките" на някои от хората, които идват там според мен са неприемливи.... зверски пилеж на място, опушване на половината бензиностанция, излизане в НАСРЕЩНОТО, че да се върне обратно в бензиностанцията????? Кви са тия глупости? Т'ва ли е мястото да си го "вадиш" по такъв начин? Не знам вие кво мислите, но според мен подобно държание на точно това място е крайно неприемливо и сигура допринася за проблема... щото няколко човека искат да се правят на "мъже"....

Снощи никой никви боклуци не е правил, останаха някви празни бутилки от минерална вода и няколко чинии.... по-чисто от това нямаше как да бъде... за сметка на това, обаче, "гъзарията" в стил "е леле, я съм най-големия дрифтър" си беше на ниво... :roll: Пак казвам - не, че съм против, просто не е там мястото... пък като гледам вече няма и да бъде...

абе и аз не го одобрявам това пилене ... ама смее ли некои нещо да му каже ... къде са интернет баретите само те ще ни помогнат .. пък ако не се вразумее .. главата под гумата и яко бърнаут както некои се бе изказал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alex_matrix » 21 Юли 2007, 1:45

Момчето с БМВ-то :mhihi: явно не му стига, че кара една прекрасна кола която се опитва да съсипе ами имаше нужда да си вдигне Respect точките в NFS-то и съответно се почуства длъжен да ни покаже колко всъщност НЕ я владее тази машина :roll: ако продължава в същия дух нито БМВ-то ще просъществува дълго по пътищата да не говорим за невероятния "драйвър"...

Интересно къде са всичките тези състезатели, когато има възможност да се докажат на пистата... :D

Лошото е в случая друго да оставим настрани, че можеше да бъде понесен от 10 тонен камион надолу по бул.България , а това че ви сваля реномето като организация правейки глупости на такива места...но вярвам, че повечето от вас не го познават и също така не могат да контролират ситуацията... :roll:
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion

http://www.facebook.com/alexmatrix

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 21 Юли 2007, 2:02

Пристигнах в 21 равно и ми бе отказана храна защото кухнята била приключила а тя е до колкото знам до 21 и 30.После не ни дадоха да седнем еи пълно е с скапаняци, мисля че не заслужаваме такова отношение.Хората които не си плащат сметките и прочие да си се оправят с тях имаси камери и тн да се плаща на място както предложи някой.Незнам ама аз лично следващия път ще се разправям, ако пак направят някой номер дано да се озаптят тези хора и да разберат, че са на работа и си имат задължение към клиентите.Не ми се занимава сега да вадя закона за защита на потребителя и да търза за какво да се заям като идем.
Надявам се да се разберем като хора!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 21 Юли 2007, 18:01

_BoBI_ написа:Пристигнах в 21 равно и ми бе отказана храна защото кухнята била приключила а тя е до колкото знам до 21 и 30.После не ни дадоха да седнем еи пълно е с скапаняци, мисля че не заслужаваме такова отношение.Хората които не си плащат сметките и прочие да си се оправят с тях имаси камери и тн да се плаща на място както предложи някой.Незнам ама аз лично следващия път ще се разправям, ако пак направят някой номер дано да се озаптят тези хора и да разберат, че са на работа и си имат задължение към клиентите.Не ми се занимава сега да вадя закона за защита на потребителя и да търза за какво да се заям като идем.
Надявам се да се разберем като хора!

Много добре казано колега :yes: И аз съм на това мнениe, това че някой не си плащат сметките не значи че трябва да ни слагат под общ знаменател :!:
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 22 Юли 2007, 0:07

Точно тва е че те незнаят кой е точно, знаят само че са хора от клуба после ходи има разправяй "ама не съм аз..."

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 23 Юли 2007, 11:23

Само 1 не разбрах ще се местиме ли или си оставаме там :twisted: :?:
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 23 Юли 2007, 11:45

За сметките наистина е кофти, но затова си е най-добре да хапваш на отделна сметка и тогава а да ми кажат нещо. Тия кошчета ги изпразват супер рядко, верно има си кошчета и на колонките, но пак.

Просто трябва да осъзнаят, че яденето и пиенето не ни го подаряват, че да се държат така. :idea:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 23 Юли 2007, 12:07

Това е много странно,вие им правите голям оборот всяка седмица и пак искат да ви гонят.Аз ако имах някво заведение щях да поканя всички авто клубове да си правят сбирките при мен.Това е голяма печалба и не мога да разбера защо бягат хората от нея :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 23 Юли 2007, 12:28

SpUd3r написа:Това е много странно,вие им правите голям оборот всяка седмица и пак искат да ви гонят.Аз ако имах някво заведение щях да поканя всички авто клубове да си правят сбирките при мен.Това е голяма печалба и не мога да разбера защо бягат хората от нея :roll:

Щото не им се работи! :evil:
_!_

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 23 Юли 2007, 20:59

Все пак "най-големият проблем" си остана дори и след многобройните забележки на хората от управителния съвет на клуба - все още е пълно с хора които си пушат в непосредствена близост до колонките докато се разхождат и разглеждат колите. Това мисля че беше главната причина, поради която искаха да ни гонят от Еко и то управителите на бензиностанцията а не обслужващия персонал, който явно си има някакви други проблеми за решаване. Аз си мисля че това в четвъртък си беше абсолютна постановка от страна на келнерката и това "шефа така каза" може и да излезе че шефа изобщо не знае за какво става въпрос и проблема ще се реши бързо ако е така.
THE ONE & ONLY E30

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Юли 2007, 15:44

ми явно ше се разбере на собствен гръб в четвъртък! аз ще мина и ако ми направят фасон просто си тръгвам и тва е...! няма по-голямо наказание да им спре дебита дето лапат от нас ,па като искат да си чакат някой да спре да им направи оборот! проблема не трябва да се решава от управата на клуба-те не са отговорни за хората,които идват там! щом искат да правят бизнес - да с ирешат проблема по някакъв начин и за сметките , и аз чистота, и за всичко-ни ен сме тези ,които ще го решават,щото иначе ще искам акции от печалбата!
ако не им изнася-пазарен принцип! има и други...!ако им пречи бърн-аута да викнат кат и да се оплачат! ако някой ги е завлекъл - имат си камери да си го търсят! ако боклука пада отстрани да си напрвят по-големи кошчета или да си назнчат повече хора!
със сигурност ако се махнем от там загубата ше е за тях!!!

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 24 Юли 2007, 18:35

Аре да правиме сбирките на пистата м/у самоков и дупница :mhihi: :mhihi: :mhihi: само че няма а останат здрави коли и гуми по кофите, градинките и гумаджийниците :mhihi: особенно в така популярните размери за баварките :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия