Днес... сняг... Плана... каране...???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
някой ми е карал колата
няма и бъбреците 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
етко малко снимки от инцидента, и отдолу, да се видят щетите, поне една част, кат извадя останалото от резелвоара ще има още
Тук е момента да благодаря на всички, то нема кво да ви благодаря, то си е консуматив при нас де, ама айде от куртоазия.
На Явор-бирата, на жена ми(че не ме би). На скоти, на Грешката, на Дилян, на кашалота, на Гемар (следи темитие из Извън темата). На Мауса, на Владо Маймуната ( бате намали яденето, че докато буташе прахтеше кат магаре), на Юли, на Сашо косата, на Лок-тар-жик-така, на Кенгуруто( бате утре ще си подцкачаме с тебе на еко), на ЗъбЪТ, на офф много сте не ви помня сите, ама да сте ми живи издрави и се така задружни
Enjoy
ЩЕТИТЕ

Тук е момента да благодаря на всички, то нема кво да ви благодаря, то си е консуматив при нас де, ама айде от куртоазия.

Enjoy

ЩЕТИТЕ

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Явор написа:някой ми е карал колатаняма и бъбреците
Искаш ли тези от таванената ИС-ка, още ги пазя

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Slavi_m написа:След завършването на процедурата по изваждане на колата,БМВ клуб/форум показа истинската си същност - масов бой ! ...със снежни топки(на 2 лагера)
Пък после защо хората казват,че 'тези с БМВтата' нямали акъл
Да бе, да му имам благодарността на Сони

И на Явор, дето щеше да мине през мен

Ама му се върна тъпкано по баира

Както викна Божо - той така ще си седи на прекъсвач, докато стигне асфалта

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
ati написа:... Ама му се върна тъпкано по баира![]()
Както викна Божо - той така ще си седи на прекъсвач, докато стигне асфалта![]()
Ати[/i]
Но пък половината го мина на голям зиг-заг, като истински планинар

It's not who You are, it's who You know...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36

аз пък е момента да се извиня на Владо че забравих дълги като ме изпревари за 100 метра
и на него и Дилян че 'съм карал бавно', само дето колата беше абсолютно на ръба на излитането по завои. то се и въртях 180, 360 кво ли не.. нещо или съм изхабил чисто новите гуми по този асфалт за 0 време (гиславед еврофрост 3 15'), или преди 4 дена кратера дето уцелих ми е *бал майката на реглажа, или без шпер е филм или аз съм адски зле или комбинации

но няма такова недозавиване и неконтролиране на колата, все едно бях с изтъркани летни (карал съм такава кола с 1-2мм борд летни от Германия на як сняг, същото)

а по баира на връщане дето Владо се нерви зад мен - аз просто не можех по-бързо, почваше да превърта и да губя скорост .. ?!
отделно на 3 пъти ми трябавха само 10 км/ч отгоре или 20 метра по-малка дистанция за да забера въртящи се колеги... или на отиване на завой един режеше завоя в насрещното, е там напълних памперса като усетих как недозавивам към него.. чак отзад логаута забеляза разминаването на косъм
но този път не я шибнах, което съм доволен, особено на 360-тката как я задържах на пътя а не в канавката ненам
иначе 10/10 за мероприятието

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Аз карах само на задно и понеже бех с ленти гуми в един байр Тош толкоз намали че аз не можах да ускоря повече, забуксивах и спрях, зад мене Логаут-а и Божи спраха и те и аз си включих на 4х4 и си отлетях и като стигнат 500 метра понагоре викам...абе аз ги преебах тея и си тръгнах па те май не могат да тръгнат...и спрях и се върнах..ама токава долетя и грешката със вестта че Сони е излетял и се върнах обратно
Евала, евала за вечерта! Не знам, но имам чуството че ако тая зима имаше по дълго време сняг нямаше да останат здрави БМВ-та

Евала, евала за вечерта! Не знам, но имам чуството че ако тая зима имаше по дълго време сняг нямаше да останат здрави БМВ-та

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
те са си на исаati написа:Явор написа:някой ми е карал колатаняма и бъбреците
Искаш ли тези от таванената ИС-ка, още ги пазя![]()
Ати

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782