Пътуване за Събора в Събота
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Не е това темата, в която да го предложиш, но подкрепям идеята! Макар, че колоната с Е36-ците ще стане прекалено кисела и ще се омаже пейзажа
А и Явор с тва мп3 каде ше се бута в колона с 316-ки 

още 2 дена
направо не ми се мисли какови умни физиономий ще направят к**ва(куките) от магистрална полиция като започнат да преминават колите със 150-160км/Н
и няма да са 2-3 ами 50-60 автомибила и кой ще спрат понапред:) леле остават само още 2 дена и ще се сбъдне нещото това което го чакам от както си купих колицата ( тука ще трябва да благодаря на лудия за това че ме уебеди да си купя БМВ)

Мразя: студени жени , топла бира и студена кола 

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
SKISABMW написа:Ту-ма..цата му! ОказА се,че събота е гергьовден и аз ще трябва да пропусна спектакъла,но поне ше дойда с вас сутринта на Лукойла и до Вакарел и ше се връщам!Не мога ,обаче да изпусна такова сбиране-поне началото!!!
Що бе, да не би някой от родата да е Георги и присъствието ти да е зъдалжително? Пък и до Пловдив може да стигнеш да по седиш пък после обратно за софрата

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Гост
-
ge_a написа:SKISABMW написа:Ту-ма..цата му! ОказА се,че събота е гергьовден и аз ще трябва да пропусна спектакъла,но поне ше дойда с вас сутринта на Лукойла и до Вакарел и ше се връщам!Не мога ,обаче да изпусна такова сбиране-поне началото!!!
Що бе, да не би някой от родата да е Георги и присъствието ти да е зъдалжително? Пък и до Пловдив може да стигнеш да по седиш пък после обратно за софрата
Еми двама Георгевци и една Гергана! НЕма начин-задължително е!
Но на тръгването ше дойда-то тогава агнетата са още в пеща...

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
dopestar написа:абе да ви питам като стигнеме в пловдив кво ше правиме,![]()
не сериозно питам ква е програмата
Ще видиш колко добре съм усвоил номера на Астор с махането на главата

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
SKISABMW написа:Ту-ма..цата му! ОказА се,че събота е гергьовден и аз ще трябва да пропусна спектакъла,но поне ше дойда с вас сутринта на Лукойла и до Вакарел и ше се връщам!Не мога ,обаче да изпусна такова сбиране-поне началото!!!
Аз съм Георги дядоми е Георги има и една две Гергани познати и един приятел има рожден ден на 6-ти май но ще бъда на събора

SKISABMW това което ще изпуснеш заради една софра съм сигурен че дори и ati (без дасе обижда) няма да може дати го опише

п.с. Предлагам всички именници да сложат по някоя кутия с бонбони на капаците на колите си по време на конкурсите така хем ще има за зяпачите хем и журито щесе почерпи

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
По това време сигурно днешната група се е събрала и леко припалва гуметата
Утре и ние останалите да ударим тупана и ГОу МАИНА ГОу да Мачкаме асфалта !

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
MadVanio написа:По това време сигурно днешната група се е събрала и леко припалва гуметата

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
MadVanio написа:По това време сигурно днешната група се е събрала и леко припалва гуметата
Аз бебна прогнозата за времето та да знам кви гумета за пилене да си сложа

Ша ги разбием

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Гост
-
GECATA BMW написа:SKISABMW написа:Ту-ма..цата му! ОказА се,че събота е гергьовден и аз ще трябва да пропусна спектакъла,но поне ше дойда с вас сутринта на Лукойла и до Вакарел и ше се връщам!Не мога ,обаче да изпусна такова сбиране-поне началото!!!
Аз съм Георги дядоми е Георги има и една две Гергани познати и един приятел има рожден ден на 6-ти май но ще бъда на събора![]()
SKISABMW това което ще изпуснеш заради една софра съм сигурен че дори и ati (без дасе обижда) няма да може дати го опише![]()
п.с. Предлагам всички именници да сложат по някоя кутия с бонбони на капаците на колите си по време на конкурсите така хем ще има за зяпачите хем и журито щесе почерпи
Геца,прав си ,брат,ама ше изтърва!Не е за софрата - за уважението към хората е! Но утре на сборния пункт ше дойда да ви видя как тръгвате!Голем яд ме е ,но после ше ви гледам снимките!

Не е на 100% сигурно, но се надявам да успея и аз да тръгна с вас.
7.30 съм там.
7.30 съм там.
Последна промяна coolio на 05 Май 2006, 21:17, променена общо 1 път