ТРОЯН - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
ИВАНЕ ИМАШ ОТ МЕНЕ 1 ГОЛЯМО БРАВО ЕВАЛА ЗА ИНИАЦИЯТИВАТА ДАНО СТАНЕ САИТА ОТ МЕНЕ 1 ГОЛЯМО
[b]БРАВО ТИ СИ ИСТИНСКИ ЕНТУСИАСТ ИМАШ НЯКОЛКО БИРИ ОТ МЕНЕ.[/b]
Колега използвай малки букви!

Колега използвай малки букви!
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Истински се радвам, че явно идеята Ви хареса
Продължавам работата по проекта с пълна сила, и макар и да не съм много добър в тези нещица, Ви давам дума, че ще положа максимални усилия!
Краси, може и да сме малко, но това ще си ни остане, и след година, две, три, пак ще го има! Когато ние, старите кучета вече сме стари, изнемощели, куцукащи, и настане време да се оттеглим, нашите деца, или пък дай боже внуци ни заместят - та те дано бъдат повече!
Дано ни се обаждат и ни казвате, тате, дядо, дай някой лев да сипя на Е90-ката...
По между другото...до сега бяхме на луди купони - серенади ..абитуриенци - знаете как е...Та, бяхме в Шоко и хвърчаха луди поздрави за БМВ Клуб Троян.
Ди-Джея като си ни хареса, и като ни почна - цяла вечер ни споменава в дискотеката.
Истински ми долипсвахте и се замислих колко би било хубаво, някой път да направим някоя резервацийка и да отидем цялата бойна група
..Малко се олисах, но под въздействието наааа....ранният час, така стоят нещата
Поздрави на всички,
Иван

Продължавам работата по проекта с пълна сила, и макар и да не съм много добър в тези нещица, Ви давам дума, че ще положа максимални усилия!
Краси, може и да сме малко, но това ще си ни остане, и след година, две, три, пак ще го има! Когато ние, старите кучета вече сме стари, изнемощели, куцукащи, и настане време да се оттеглим, нашите деца, или пък дай боже внуци ни заместят - та те дано бъдат повече!
Дано ни се обаждат и ни казвате, тате, дядо, дай някой лев да сипя на Е90-ката...
По между другото...до сега бяхме на луди купони - серенади ..абитуриенци - знаете как е...Та, бяхме в Шоко и хвърчаха луди поздрави за БМВ Клуб Троян.
Ди-Джея като си ни хареса, и като ни почна - цяла вечер ни споменава в дискотеката.
Истински ми долипсвахте и се замислих колко би било хубаво, някой път да направим някоя резервацийка и да отидем цялата бойна група

..Малко се олисах, но под въздействието наааа....ранният час, така стоят нещата

Поздрави на всички,
Иван

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
Уф...имам и друго да си призная...
Не мога да пазя хубавите неща в тайна и това си е...
За не разбралите това какво е в същност, ще го кажа по друг начин...Абе, БулДизайн скоро ще си имат работа :D

Не мога да пазя хубавите неща в тайна и това си е...

За не разбралите това какво е в същност, ще го кажа по друг начин...Абе, БулДизайн скоро ще си имат работа :D

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
- Night_Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30.......
Ванка
просто си уникален в добрия смисал на думата
ако ти трябва нещо винаги съм на среща само кажи каквото и да е 

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
С риск да ми се разсърдят много хора искам да кажа нещо.
Благодаря ви за сериозноста която проявихте за събора. Отчаках си на Камен мост днес. Добре че поне хората от Габрово и Карлово не бяха като вас. Искам да отбележа че в това число не са включени Милен, Иван и Ицо (отличника), защото Милен и Иван казаха предварително, че имат проблеми, а Отличника дойде с приятели.
На всички останали отново "ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ".
Ванка колкото и да ти се иска да направиш нещо, брато повярвай ми няма да стане. Аз лично едва ли ще дойда повече на която и да било сбирка в неделя. Просто крайно съм разочарован от всички.
P.S Милен,Иван и Ицо ако искате снимки пишете на лични за да се разберем как да ви пратя.
На другите желая успех и безаварийно каране по улиците на града ни.
Благодаря ви за сериозноста която проявихте за събора. Отчаках си на Камен мост днес. Добре че поне хората от Габрово и Карлово не бяха като вас. Искам да отбележа че в това число не са включени Милен, Иван и Ицо (отличника), защото Милен и Иван казаха предварително, че имат проблеми, а Отличника дойде с приятели.
Ванка колкото и да ти се иска да направиш нещо, брато повярвай ми няма да стане. Аз лично едва ли ще дойда повече на която и да било сбирка в неделя. Просто крайно съм разочарован от всички.
P.S Милен,Иван и Ицо ако искате снимки пишете на лични за да се разберем как да ви пратя.
- OTLICHNIKA-83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: КАРУЦА
- Мечтае да кара: ФАИТОН
СПОДЕЛЯМ ВСИЧКО КАЗАНО И МИСЛЯ ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ОТ ЦЯЛАТА ТАЗИ ТЕМАkrasy1982 написа:С риск да ми се разсърдят много хора искам да кажа нещо.
- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
стига де колеги не се отказваите толкова бързо но както искъте вие си решавата невиждъм само защо заради няколко човека да се проеали това което малко по малко бяхме почнали да постигъме
Icco: Колега, наблегни малко на правописа
!
Icco: Колега, наблегни малко на правописа

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
Милене какво всъщност постигнахме? Две сбирки на които всеки обещава и накрая като се съберем на пертола и почваме да им звъним по телефоните, за да дойдат. АКо искаш дай да се събираме четеримата с Ванко и Ицо и неговата компания (много точни пичове с които се запознах на събора) и да пием кафе 1 път в седмицата и толкова. Какво да и се молим? Аз не мога да разчитам на никой от тези хлапета.
- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
Краси мислех да те разобеждавъм ама маи си прав за всичко просто няма смисъл.Колега Незнам какво съм написъл освен лошия правопис за които се извинявъм но няма смисъл да пълним темата с нашите проглеми ако искаш пиши ми на скаипа (mimoniki)
- Pesho_MPower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i Coupe
кво става бе колеги аз не съм много в час с проблемите за сбирките но не трябва да се отказваме, лично аз съм идвал един път но товае защото нямам кола, но в четвъртък вече ще е готова и започвам да я карам не трябва да се отказваме точно сега. Въпроса е да бъдем по сериозни и без това вече идва лято по хубаво ще е за събиране вечерно време, верно е че е тъпо да се събираме по един двама но нека опитаме още един път, и да започнем вече на сериозно да се събираме, да си имаме и ние клуб като другите градове ами те да неса нещо повече от нас. Малко по СЕРИОЗНО трябва колеги. АЗ от четвъртък вече имам кола и ще започна да идвам.
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
Не съм много в час с проблемите около троянският клуб, тъй като сега си пристигам от гръцко.
Какво е станало вчера на сбирката?
Имало ли е такава?
Какъв е проблема за събора?
Аз никога не съм знаел, че ще пътуват други в събота освен Краско и Милен.
За отличника, чак сега разбирам даже...
Какво е станало? Обяснете..хора сме все пак! Не бърайте да се карате и сърдите! Не сме малки деца, дори напротив - все големи хора сме и редно да говорим и да се разбираме. Да, признавам, куца ни дисцпилината и организацията, но какво пък ...с време и постоянство всичко се постига!
Мамка му! Няма да се давате така!
Горе главите и само напред!
Какво е станало вчера на сбирката?
Имало ли е такава?
Какъв е проблема за събора?
Аз никога не съм знаел, че ще пътуват други в събота освен Краско и Милен.

Какво е станало? Обяснете..хора сме все пак! Не бърайте да се карате и сърдите! Не сме малки деца, дори напротив - все големи хора сме и редно да говорим и да се разбираме. Да, признавам, куца ни дисцпилината и организацията, но какво пък ...с време и постоянство всичко се постига!
Мамка му! Няма да се давате така!
Горе главите и само напред!

- Pesho_MPower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i Coupe
колегата е прав не трябва да се предаваме бе пичове нека опитаме пак и тази неделя и да видим какво ще стане хайде колеги нека го направим. Горе главите верно че се дънихме много но нека се заемем по сериозно и да се организираме, аз лично ще стана сериозен нека само в четвъртък да ми излезе БМВенцето от доктора. Поздрави на всички, айде бе Отличник нали така.