ПЛОВДИВ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
AGT написа:Не става само с приказки по форумите а иска и действия за съжаление.Преди години бяхме доста по малко хора от Пловдив и с едно звънкане по телефона се събирахме за час максимум.Не говоря за събиранията които си бяха фиксирани по час и дата и всеки се стремеше да посещава.Ясно е ,че в момента всеки си има грижи и проблеми ,но това не може да бъде оправдание за организацията.Просто всеки си казва "Абе к'во да ходя с'я толкова далече............ми то никой не познавам...........ми то няма шоу там" и други подобни оправдания,оправдания за пред себе си.Ясно е,че никой не е накаран на сила да ходи където и да било против волята му.Едно обаче съм забелязъл от хората които посещаваха сбирките преди години.От тях сега са останали сигурно 3-4 човека ..............а може би и по-малко ? Къде е причината нека всеки сам си отговори за себе сиВсичко опира до желание,ентусиазъм може би донякъде и до възможности
. Искам само да отбележа ,че докато съм живял в Бг съм посещавал 99.90% от събиранията в Пловдив.Който ме познава може да го потвърди.Идеята е да се постигне нещо което е интересно за всички нас посетителите на такива мероприятия.Всичко зависи единствено и само от нас си.Това исках да напиша от доста време и го написах чак сега.Дано всички разберат какво искам да кажа и в бъдеще събиранията както и всичко друго да е доста на по-добро ниво.Нека покажем на всички клубове на какво е способен ентусиазмът на BMW сектата.Успех
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
AGT написа:Не става само с приказки по форумите а иска и действия за съжаление.Преди години бяхме доста по малко хора от Пловдив и с едно звънкане по телефона се събирахме за час максимум.Не говоря за събиранията които си бяха фиксирани по час и дата и всеки се стремеше да посещава.Ясно е ,че в момента всеки си има грижи и проблеми ,но това не може да бъде оправдание за организацията.Просто всеки си казва "Абе к'во да ходя с'я толкова далече............ми то никой не познавам...........ми то няма шоу там" и други подобни оправдания,оправдания за пред себе си.Ясно е,че никой не е накаран на сила да ходи където и да било против волята му.Едно обаче съм забелязъл от хората които посещаваха сбирките преди години.От тях сега са останали сигурно 3-4 човека ..............а може би и по-малко ? Къде е причината нека всеки сам си отговори за себе сиВсичко опира до желание,ентусиазъм може би донякъде и до възможности
. Искам само да отбележа ,че докато съм живял в Бг съм посещавал 99.90% от събиранията в Пловдив.Който ме познава може да го потвърди.Идеята е да се постигне нещо което е интересно за всички нас посетителите на такива мероприятия.Всичко зависи единствено и само от нас си.Това исках да напиша от доста време и го написах чак сега.Дано всички разберат какво искам да кажа и в бъдеще събиранията както и всичко друго да е доста на по-добро ниво.Нека покажем на всички клубове на какво е способен ентусиазмът на BMW сектата.Успех
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
взе ми буквите от клавиатурата

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
lamas написа:AGT написа:Не става само с приказки по форумите а иска и действия за съжаление.Преди години бяхме доста по малко хора от Пловдив и с едно звънкане по телефона се събирахме за час максимум.Не говоря за събиранията които си бяха фиксирани по час и дата и всеки се стремеше да посещава.Ясно е ,че в момента всеки си има грижи и проблеми ,но това не може да бъде оправдание за организацията.Просто всеки си казва "Абе к'во да ходя с'я толкова далече............ми то никой не познавам...........ми то няма шоу там" и други подобни оправдания,оправдания за пред себе си.Ясно е,че никой не е накаран на сила да ходи където и да било против волята му.Едно обаче съм забелязъл от хората които посещаваха сбирките преди години.От тях сега са останали сигурно 3-4 човека ..............а може би и по-малко ? Къде е причината нека всеки сам си отговори за себе сиВсичко опира до желание,ентусиазъм може би донякъде и до възможности
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Савършенно вярно
---А ти Ице къде се изгуби бре?За Ангел е ясно ама ти къде си?

- sezo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
Колеги не се карайте бе..... моля ви .... бийте се
, не тва базик , сега сериозно за сбирките имайте предвид , че по младата част от хората в групата работят на смяни и когато са втора е невъзможно явяването по устав
, визирам предимно себе си . Теодоре ти кво се нервиш и тебе те няма вече бая време .... и ти мина на смяни виждаш какво е ..
П.С. Забравих да попитам, дали още може да се поръчат тия шукарийки за номерата, и ако може искам един комплект ?

П.С. Забравих да попитам, дали още може да се поръчат тия шукарийки за номерата, и ако може искам един комплект ?
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
съжелявам че съм бавен ама да попитам - кво си поръчвате
милко мерси за оня път че помогна ! бмв секта Н-1 няма спор

милко мерси за оня път че помогна ! бмв секта Н-1 няма спор

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
BeXTMaN написа:съжелявам че съм бавен ама да попитам - кво си поръчвате![]()
милко мерси за оня път че помогна ! бмв секта Н-1 няма спор![]()
![]()
пластмасови "лого" за номерата колега, има линк

иначе аз съм от доста години фен и съм идвал 3-4 пъти на срещи... ще се опитам да го променя

4 8 15 16 23 42
Нещо станахме като пенсионерски клуб.Станчев трябва да подреди шах-ове по масите вече.Вижте само какво правят в Тъново колегите.- http://vbox7.com/play:dd88831e
Последния ми такъв спомен от нашите сбирки май е от 2005 г.

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
кво се нервя... как кво се нервя бе Цецо
Георги най-добре го каза.... пък и в момента нямам времето да идвам по сбирки - ентусиазма не ми е намалял - дори напротив ... просто хората с които го споделям не идват по сбирките - а и форума се разводни прекалено много... абе все оправдания
след максимум седмица или две ще съм на линия както винаги 

- ivo_889
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30is
- Мечтае да кара: M5 e39
Georgi написа:Нещо станахме като пенсионерски клуб.Станчев трябва да подреди шах-ове по масите вече.Вижте само какво правят в Тъново колегите.- http://vbox7.com/play:dd88831e![]()
Eeee те тогава някои и клипове снимаха дори

Ехх времена

България над всичко

- ///milko way
- ентусиаст
-
Аз през последната петилетка съм виждал с очите си само Любака да прави Търновски номера

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
- ///milko way
- ентусиаст
-
Бисер_Гечев написа:За "Търновски номера" нямам нито мотор,нито шпер.....един глас за турнира по шах![]()
Аз имам и мотор и шпер,но се присъединявам към шахматистите и табладжиите.......като за начало мога да започна квалификациите с едно зарче и без два топа

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Georgi написа:Последния ми такъв спомен от нашите сбирки май е от 2005 г.
Ех времена, времена,спомени,спомени

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "