ПЛОВДИВ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

мечтател
Аватар
Кара: Е30 М3 реплика

Мнение от lamas » 24 Яну 2009, 7:53

AGT написа:Не става само с приказки по форумите а иска и действия за съжаление.Преди години бяхме доста по малко хора от Пловдив и с едно звънкане по телефона се събирахме за час максимум.Не говоря за събиранията които си бяха фиксирани по час и дата и всеки се стремеше да посещава.Ясно е ,че в момента всеки си има грижи и проблеми ,но това не може да бъде оправдание за организацията.Просто всеки си казва "Абе к'во да ходя с'я толкова далече............ми то никой не познавам...........ми то няма шоу там" и други подобни оправдания,оправдания за пред себе си.Ясно е,че никой не е накаран на сила да ходи където и да било против волята му.Едно обаче съм забелязъл от хората които посещаваха сбирките преди години.От тях сега са останали сигурно 3-4 човека ..............а може би и по-малко ? Къде е причината нека всеки сам си отговори за себе си ;) Всичко опира до желание,ентусиазъм може би донякъде и до възможности :( . Искам само да отбележа ,че докато съм живял в Бг съм посещавал 99.90% от събиранията в Пловдив.Който ме познава може да го потвърди.Идеята е да се постигне нещо което е интересно за всички нас посетителите на такива мероприятия.Всичко зависи единствено и само от нас си.Това исках да напиша от доста време и го написах чак сега.Дано всички разберат какво искам да кажа и в бъдеще събиранията както и всичко друго да е доста на по-добро ниво.Нека покажем на всички клубове на какво е способен ентусиазмът на BMW сектата.Успех :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug:

:yes: :yes: :yes: Савършенно вярно

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 24 Яну 2009, 11:54

AGT написа:Не става само с приказки по форумите а иска и действия за съжаление.Преди години бяхме доста по малко хора от Пловдив и с едно звънкане по телефона се събирахме за час максимум.Не говоря за събиранията които си бяха фиксирани по час и дата и всеки се стремеше да посещава.Ясно е ,че в момента всеки си има грижи и проблеми ,но това не може да бъде оправдание за организацията.Просто всеки си казва "Абе к'во да ходя с'я толкова далече............ми то никой не познавам...........ми то няма шоу там" и други подобни оправдания,оправдания за пред себе си.Ясно е,че никой не е накаран на сила да ходи където и да било против волята му.Едно обаче съм забелязъл от хората които посещаваха сбирките преди години.От тях сега са останали сигурно 3-4 човека ..............а може би и по-малко ? Къде е причината нека всеки сам си отговори за себе си ;) Всичко опира до желание,ентусиазъм може би донякъде и до възможности :( . Искам само да отбележа ,че докато съм живял в Бг съм посещавал 99.90% от събиранията в Пловдив.Който ме познава може да го потвърди.Идеята е да се постигне нещо което е интересно за всички нас посетителите на такива мероприятия.Всичко зависи единствено и само от нас си.Това исках да напиша от доста време и го написах чак сега.Дано всички разберат какво искам да кажа и в бъдеще събиранията както и всичко друго да е доста на по-добро ниво.Нека покажем на всички клубове на какво е способен ентусиазмът на BMW сектата.Успех :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug:

взе ми буквите от клавиатурата :yes:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 25 Яну 2009, 0:09

lamas написа:

:yes: :yes: :yes: Савършенно вярно

---А ти Ице къде се изгуби бре?За Ангел е ясно ама ти къде си? :twisted: :twisted: :twisted: Аз от време на време съм на линия.Макар и рядко. :uups:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: от време на време

Мнение от sezo_ » 25 Яну 2009, 14:21

Колеги не се карайте бе..... моля ви .... бийте се :twisted: :twisted: :twisted: , не тва базик , сега сериозно за сбирките имайте предвид , че по младата част от хората в групата работят на смяни и когато са втора е невъзможно явяването по устав :lol: :lol: , визирам предимно себе си . Теодоре ти кво се нервиш и тебе те няма вече бая време .... и ти мина на смяни виждаш какво е ..

П.С. Забравих да попитам, дали още може да се поръчат тия шукарийки за номерата, и ако може искам един комплект ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 25 Яну 2009, 16:41

съжелявам че съм бавен ама да попитам - кво си поръчвате :lol:
милко мерси за оня път че помогна ! бмв секта Н-1 няма спор :uups: :winky: :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 25 Яну 2009, 17:18

BeXTMaN написа:съжелявам че съм бавен ама да попитам - кво си поръчвате :lol:
милко мерси за оня път че помогна ! бмв секта Н-1 няма спор :uups: :winky: :winky:

пластмасови "лого" за номерата колега, има линк :)

иначе аз съм от доста години фен и съм идвал 3-4 пъти на срещи... ще се опитам да го променя :)
4 8 15 16 23 42

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 26 Яну 2009, 6:50

Нещо станахме като пенсионерски клуб.Станчев трябва да подреди шах-ове по масите вече.Вижте само какво правят в Тъново колегите.- http://vbox7.com/play:dd88831e :shock:
Последния ми такъв спомен от нашите сбирки май е от 2005 г.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 26 Яну 2009, 10:29

Вчера за какво 3ма колеги бяха запушили булевард Христо Ботев до Шел? :D
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 26 Яну 2009, 12:24

кво се нервя... как кво се нервя бе Цецо :roll: Георги най-добре го каза.... пък и в момента нямам времето да идвам по сбирки - ентусиазма не ми е намалял - дори напротив ... просто хората с които го споделям не идват по сбирките - а и форума се разводни прекалено много... абе все оправдания :lol: след максимум седмица или две ще съм на линия както винаги 8)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30is
Мечтае да кара: M5 e39

Мнение от ivo_889 » 26 Яну 2009, 15:14

Колеги имам едно въпросче. Мога ли да стана член на клуба???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vase F1 » 26 Яну 2009, 15:24

Georgi написа:Нещо станахме като пенсионерски клуб.Станчев трябва да подреди шах-ове по масите вече.Вижте само какво правят в Тъново колегите.- http://vbox7.com/play:dd88831e :shock:
Последния ми такъв спомен от нашите сбирки май е от 2005 г.

Eeee те тогава някои и клипове снимаха дори :uups: :lol:

Ехх времена :D
България над всичко
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ///milko way » 26 Яну 2009, 16:44

Аз през последната петилетка съм виждал с очите си само Любака да прави Търновски номера
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 26 Яну 2009, 18:10

За "Търновски номера" нямам нито мотор,нито шпер.....един глас за турнира по шах :winky: :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ///milko way » 26 Яну 2009, 19:00

Бисер_Гечев написа:За "Търновски номера" нямам нито мотор,нито шпер.....един глас за турнира по шах :winky: :lol:

Аз имам и мотор и шпер,но се присъединявам към шахматистите и табладжиите.......като за начало мога да започна квалификациите с едно зарче и без два топа :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 26 Яну 2009, 21:24

Georgi написа:Последния ми такъв спомен от нашите сбирки май е от 2005 г.

Ех времена, времена,спомени,спомени :(
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия