Посещения на дома за сираци в Асеновград

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

мечтател
Аватар
Кара: Е30 М3 реплика

Re: Посещения на дома за сираци в Асеновград

Мнение от lamas » 30 Мар 2010, 11:15

Говорих с директорката за 03,04,2010. Ще ни чакат .Казах и, че около обяд ще сме там.

Потребител
Аватар

Мнение от sasho106 » 30 Мар 2010, 12:51

За Софийската груа остава ли срещата на Лукойл-а след караулката в 8:30-9:00 на 03.04.09 ? Не ми стана много ясно за колегите от нашия форум (Пежо Клуб България) кой още ще идва , но мен може да ме бройте със сигурност :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320i coupe

Мнение от Simmargal » 30 Мар 2010, 13:20

И аз днес говорих, само че, с домакинката. Казах и, че ще пристигнем към 12 часа и тя каза, че няма проблем. Само остава да решим, дали искаме да боядисваме яйца с децата и да ѝ се обадя, да я питам какъв сертификат се изисква за храната. :D
BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Мар 2010, 15:50

Simmargal написа:дали искаме да боядисваме яйца с децата

:yes: :yes: :yes:
Според мен ще е голямо шоО и децата много ще се изкефят! :mrgreen: :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 30 Мар 2010, 15:52

flame написа: :yes: :yes: :yes:
Според мен ще е голямо шоО и децата много ще се изкефят! :mrgreen: :D

+1 :yes:
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

мечтател
Аватар

Мнение от lamas » 30 Мар 2010, 17:40

Направо уреждайте боядисването(ще падне цапане)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E61 07'
Мечтае да кара: самолет

Мнение от aston_mm » 30 Мар 2010, 18:00

Други лакомства ще взимаме ли?
Аз за това предлагам да се срещнем някъде в Пловдив, за да може да решим в крайна сметка, ако се реши да взимаме кой колкото има на сърце да даде и да купим някакви бонбони и9ли нещо такова, аз предлагам следното;
Аз посрещам софиянците, и отиваме до Метро примерно: имат голям паркинг, спокойно, може да си направим една бърза срещичка и решим, ако ще купуваме нещо, да го купимк от там, и след това за Асеновград лесна работа.
Чакам да пишете!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aston_mm » 30 Мар 2010, 20:12

Внимание !!!

Сега качвам снимки на упътване за софиянци откъде да влезнат в Пловдив и къде ще се срещнат с мен [/u] (понеже аз поемам ангажимента да посрещна Софиянци и някои колеги от Пазарджик) с бандата от София в началото на Пловдив , така:

На 1вата снимка е показана посоката от която идват от София (със сините стрелки), с червено за отбелязани отбивките, Вие подминавате 1вата на табелите мисля че пише Смолян, Пловдив, Пампорово (подминавате ги), продължавате подминавате и 2рата отбивка на която пише Карлово, Хисар, на 3тата отбивка на табелата мисля че пише Пловдив, Свиленград свивате от там, преди 3тата отбивката има мотел Merita, като слезете от магистралата продължавате смело направо (има ограничение 60км Внимавайте !!!!) карате смело направо (някъде към 4-5 км.), минавате по два моста или надлеза квото са там, продължавате направо, минавате по мост на Марища, на който отстрани има железен ЖП мост, след 400-500 м. е отбивката за Пловдив, завивате минавате по един надлез и след кръстовището под табела "Добре дошли в Пловдив" или малко след нея ще Ви чакам със синьо Рено Сценик с пуснати аварийни светлини (Лъвчето ми е малко в бокса) откъдето аз ескортирам групата до мястото на срещата на всички. За място на всички за среща предлагам Метро 1, причината да избера там да се видим е следната:

1. Голям и безопасен паркинг
2. Решаваме дали ще купуваме лакомства, ако ДА събираме кой колкото има на сърце и влизаме да пазаруваме.
3. Лесно се стига до Асеновградско
4. Крайна точка на дестинацията Асеновград/ Дом за сираци !!!

Очаквам одобрение на плана, мисля че удовлетворява всички, няма да юркаме гостите из целия град, а и булевардите по-които ще се движим са големи и няма дупки !!!

Очаквам вашите отговори !!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар

Мнение от sasho106 » 30 Мар 2010, 20:51

Да питам пак освен ...... 03.04.09 --> 09:00 ---> лукойл-а след караулката .. ?

мечтател
Аватар

Мнение от lamas » 31 Мар 2010, 6:29

sasho106 написа:Да питам пак освен ...... 03.04.09 --> 09:00 ---> лукойл-а след караулката .. ?

колега тук ще намериш най точен отговор viewtopic.php?f=3&t=194407&start=15

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aston_mm » 31 Мар 2010, 10:28

Колега, нека бъдем по-активни, после да няма неразбрали и т.н.

Поздрави !!!

Потребител
Аватар

Мнение от sasho106 » 31 Мар 2010, 10:55

Добре... благодаря ти, а относно предложението на колегата aston_mm някакви коментари ? Така ли ще се случат нещата из Пловдив или не? :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aston_mm » 31 Мар 2010, 15:24

Колега sasho106,
остави нещата на домакините, те ще си наредат организацията, виж там ако се видиш с тях пътувай с тях, ако не свържи се с мен, като гледам едни и същи хора пишем в темата, нека си наредят нещата, ние тъй или иначе на където ни отвее вятъра ще идем на там, нека се оргазнизират, ние сме си направили нашата организация, остава те да си я направят тяхната, да не говорим че нямаше желаещ от admin team"а да поставят темата на място откъдето може да се види от всички, както сториха нашите колеги от нашия клуб, така че остави те да се организират, ние ще поддържаме връзка с организаторката.

Поздрави !!!

мечтател
Аватар

Мнение от lamas » 31 Мар 2010, 16:29

Колега Софийската група влезте през първата отбивка на магистралата.От там следвате пътя за Пампорово, преди кръговото на Пазарджишко шосе в ляво се пада МЕТРО. Там ще направим среща.

п.с. днех бях в кат,за да ни осигорят безпроблемно пътуване, но успях да издействан само на едно кръстовище патрулка(става въпрос за кръстовището на околовръстното и асеновградско). ще бъде много хубаво ако си спазят обещанието

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aston_mm » 31 Мар 2010, 17:01

Колега lamas , нещата са в твоите ръце, надявам се утре да намина през ОМВ на надлез Родопи, да се видим и разберем допълнително. Значи срещата остава на Метро 1.
Само исках да уточня аз защо предложих 1вия вариант:
1. Няма никакви отклонения от главен път
2. Може да се изчакваме, понеже булевардите са широки.
3. Има достатъчно време на зелен светофар за да се изнесем всички коли.

Но пак казвам, Вие сте домакини, изпълняваме щом е Метро 2, то остава, няма да коментирам после на ляв завой как ще излизаме от Метро 2 цяла колона, при такъв трафик, след това е колелото на пазарджишко, след това е десния завой на прелеза на асеновградско, но щом така сте решили така да е, надявам се всичко да мине безинцидентно, включването към главната пътна мрежа ще е трудно и ще се поразкъсаме, ще има някакво задръстване "Гаранция" при толкова коли, ако наистина сме 15-20 коли.
Качвам в темата на софиянци снимка за отбиване от АМ Тракия.

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия