Въпроси Събор 2009
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Тъй като в последно време се карат различни варианти на трасето.
С малкия кроасан, без големия кроасан, през шорткъта и т.н.
Върху горната снимка съм начертал с червено трасето по което
ще се кара на Тайм Атак. Жълтите кръгове на дългата обратна права
отбелязват конуси с които ще бъде изграден шикан с цел намаляване
на скороста в края на правата

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
rosen.kolarov написа:Тъй като в последно време се карат различни варианти на трасето.
Роска не ви се бъркам, но според мен помислите пак относно карането на големия кроасан защото знаеш какви бели са ставали там (най-скоро Краси излетя там) а имайте предвид, че на събора ще карат много хора с различно количество опит или без такъв а не като на тайм атак където се предполага че 99% от хората карат наистина....

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Идеята според мен , с шикана във втората трета на правата е добра от една страна
Може да даде предимство на по-мощните автомобили , но поне ще убие скороста на завоя и ще е по-безопасно ...
От друга страна пък степента на сложност според мен се занижава , всеки трябва да си плаща за грешките , дето казват хората
Няма нищо по-сложно от това пилота сам да прецени от къде да започне със спирането , колко да натиска педала и как да подведе автомобила си за трите леви , последователни завоя ...
Георги Пенчев

От друга страна пък степента на сложност според мен се занижава , всеки трябва да си плаща за грешките , дето казват хората

Няма нищо по-сложно от това пилота сам да прецени от къде да започне със спирането , колко да натиска педала и как да подведе автомобила си за трите леви , последователни завоя ...
Георги Пенчев
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
I.Voykov написа:Роска не ви се бъркам, но според мен помислите пак относно карането на големия кроасан защото знаеш какви бели са ставали там (най-скоро Краси излетя там) а имайте предвид, че на събора ще карат много хора с различно количество опит или без такъв а не като на тайм атак където се предполага че 99% от хората карат наистина....
Да ти кажа честно и аз си мислех да го предложа това но все пак си помислих "кой съм аз за да мисля"

от една страна е хубаво че така се убива скороста и се дава възможност на пилотите с по слаби коли но с повече умения да се докажат...
от друга страна е опасно за публиката и вероятноста там да изхвръчи някой е доста голяма.......
все пак на 1-во място трябва да стои безопастноста
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Penchev написа:Идеята според мен , с шикана във втората трета на правата е добра от една странаМоже да даде предимство на по-мощните автомобили , но поне ще убие скороста на завоя и ще е по-безопасно ...
От друга страна пък степента на сложност според мен се занижава , всеки трябва да си плаща за грешките , дето казват хората![]()
Георги Пенчев
Ставаше на въпрос за "големия кроасан"... мястото където влизат и излизат колите на състезателното трасе...
П.П. а някой може ли да пусне маршрута за дрифт сесиите ?
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
.
всичко е ОК само едно ме притеснява,колите на участниците в състезанията и колите на останалите на едно и също място ли ще бъдат или ще има отделена сервизна зона? питам защото на такива събития обикновено е лудница от коли и хора и може да бъде възпрепятствано излизането на пистата на даден участник заради други коли не участващи,а просто паркирани,а и около колите ще са оставени гуми,инструменти ,багаж и т.н...?
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Re: .
Mecho Puh написа:всичко е ОК само едно ме притеснява,колите на участниците в състезанията и колите на останалите на едно и също място ли ще бъдат или ще има отделена сервизна зона? питам защото на такива събития обикновено е лудница от коли и хора и може да бъде възпрепятствано излизането на пистата на даден участник заради други коли не участващи,а просто паркирани,а и около колите ще са оставени гуми,инструменти ,багаж и т.н...?
Това найстина е важно... Трябва да са отделени за да сме спокойни че ще имаме достатъчно място за работа по колите и маневри, както и за сервизните коли и багажа...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

- Penchev
- Сватбаря
-
Оги , за големия кроасан "да" , но аз коментирам шикана на дългата права
Виж снимката ,която е маркирал Роската Коларов
Струва ми се ,че много ще се улесни маршрута
Отговор на въпроса на Печо Пух , след току-що проведен телефонен разговор с Роската
"Сервизна зона за състезателите и автомобилите им ще има , да не се притесяват колегите , гумаджия за съжаление няма да има , много търсихме ,но никой не иска да работи по празниците ..."
Колеги , при това положение подготвяйте гуми с джанти от местата на тръгване , всичко да ви е готово ,подсигурено и да става каквото ще става
Георги Пенчев

Струва ми се ,че много ще се улесни маршрута

Отговор на въпроса на Печо Пух , след току-що проведен телефонен разговор с Роската

"Сервизна зона за състезателите и автомобилите им ще има , да не се притесяват колегите , гумаджия за съжаление няма да има , много търсихме ,но никой не иска да работи по празниците ..."
Колеги , при това положение подготвяйте гуми с джанти от местата на тръгване , всичко да ви е готово ,подсигурено и да става каквото ще става

Георги Пенчев
- DK krasi
- младши ентусиаст
-
гумаджия за съжаление няма да има , много търсихме ,но никой не иска да работи по празниците ..."
Аз си предлагам услугите-колко давате?

- Penchev
- Сватбаря
-
DK krasi написа:гумаджия за съжаление няма да има , много търсихме ,но никой не иска да работи по празниците ..."
Краси , за да не станат недоразумения кажи какво мислиш да направиш по-точно - ще носиш ли машини ,компресор всичко нужно за да може като дойде човека с гумите и джантите да го обслужиш ?
Ако така ще действаш напиши и се обади на Росен Коларов за да му кажеш ,докато още пътува за Калояново

Мисълта ми е като пристигне там да огледат къде да те сложат най-близо за контакт с ел.захранване ...
Георги Пенчев
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Краска, докарвай машините и да ни действаш... Ако клуба не ти плати ние пилотите ще си платим... Казваш по колко за монтаж-демонтаж на гума и действаме...

- DK krasi
- младши ентусиаст
-
ааааа трябваше да кажете по рано,че няма машини там.Аз мислех,че има и щях да оправя гумитеDrivinGGoD написа:Краска, докарвай машините и да ни действаш... Ако клуба не ти плати ние пилотите ще си платим... Казваш по колко за монтаж-демонтаж на гума и действаме...

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Аз говорех за големия кроасан, като разбира се ако се махне той и там е задължително да се направи шикан за да се убие скороста.
Жорка това което ти предлагаш е безумно направо, бил си свидетел как 5-та миналата или по-миналата година на драг-а излетя от края на правата без никакъв спирачен път а там понякога има и зрители.
Жорка това което ти предлагаш е безумно направо, бил си свидетел как 5-та миналата или по-миналата година на драг-а излетя от края на правата без никакъв спирачен път а там понякога има и зрители.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Penchev
- Сватбаря
-
I.Voykov написа:Жорка това което ти предлагаш е безумно направо, бил си свидетел как 5-та миналата или по-миналата година на драг-а излетя от края на правата без никакъв спирачен път а там понякога има и зрители.
Иво , аз само изказвам мисли , уважавам идеята на организаторите

За драг тази права едва събира 400 метра , ако се сложи там шикана , няма да има необходимата дистанция

А иначе всеки си има глава на рамената , там публика като не застава проблема си е само на пилота ,който иска да дава газ до последно без да се съобразява за последващото спиране и собствен успех да излита

Георги Пенчев