Перник-Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
говорим си, возим се... състезания не правим - най-много някой да се позавърти малко, но пак гледаме да не е по пътищата
въпреки че и там се случва
понякога... и спазваме правилника
иначе твоята машина с туй шперче... успява да се позавърти...

иначе твоята машина с туй шперче... успява да се позавърти...
- dokie
- ентусиаст
-
Re: Перник-сбирки
smok.bg написа:Аиде де няма ли да кажете какво става нещо интересно
Вчера беше много интересно... направо страшно... по-яко и от миналия четвъртък, а тогава бе невероятно...

Като вариант за нещо да се прави е да копирам идеята от е34-подфорума за ремонтна сбирка - някой от почивните дни да се сберем някъде на широко или на канал и една по една да коригираме проблеми по возилата... и да даваме Ъкъл... па може и в крайна сметка и една скара отстрани да се сложи... така де - кой крушка някъде на гадно място, кой фолио за лепене и други подобни... без основни ремонти де

Роден с четри бъбрека.
Здраствуйте браточки
много ме е яд че изпускам сбирки ама така се получават нещата че започнаха яко командировки.А пък и като чета явно не изпускам много за съжаление.В неделя има състезание на пътен възел Бояна.Айде някой ако иска да ходим да видим за какво иде реч.

Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
- Nai - V1rvejen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kvo mu padne
аз пък викам да отидеме на 03.10.2009 в Гърция разбрах че и там има някакво състезание и за някакво много лудо BMW
Аз не съм Бог!!!Не е нужно да ми се кланяте...Но щом настоявате...!!!
- dokie
- ентусиаст
-
Papy_m написа:Здраствуйте браточкимного ме е яд че изпускам сбирки ама така се получават нещата че започнаха яко командировки.А пък и като чета явно не изпускам много за съжаление.В неделя има състезание на пътен възел Бояна.Айде някой ако иска да ходим да видим за какво иде реч.
Заради тея нещастници час и половина не мога да се прибера от центъра на София - отбили ми движението и седи грей се... така ли се прави в работен ден на ключов възел... мамицата им... боли ме главата и 2 не виждам... и 50 стинки няма да им дам

- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
makabeo много последователи имаш ве бро

Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Re:
dokie написа:Ето 2 снимки като за начало. Другите колегата направо на клип ще ги монтира...
ПС: ей сега си припомням защо не се снимам![]()
От ляво надясно
Прави: 1. (pitbullche) 3. А.Дръндев (P_L_A_Y_B_O_Y) 4. Денислав 5. Иво (Sivako) 6. Веселин (Веселин|Василев) 7. Васко (smok.bg) 9. Иван (dokie)
Клекнали: 3. Пламен (papy_m) 4. Марти (makabeo) 5. Иво (chipipk) 6. Марио (djsancho) 7. Тошко (toshko_moi) 8. Ина
Ееееееее колко хубаво беше като се събирахме 15+БМВта

А сега няма никой, вярно и аз доста сбирки пропуснах ама все някаква работа ми се отваряше колата на ремонт но когато съм имал възможност винаги съм присъствал.

Хора нещо нещата отиват на зле никой вече не ходи на метал повечето предпочитат да седят на кафе дайте малко да се раздвижиме ве ебати, всичко почна с толкова ентусиазъм и потрошени сегменти а ся си се моткаме насам натам и никой не го ебе за сбирките

Дайте малко да се стегнем за другият четвъртък а!!!

- makabeo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4ервено/4ерна е36-ца
ее момци видехте ли колко хора са си боядисали колие червено/черни напражо ще се побаркам
аа и даите да мислиме некжи нои работи че е ебати скуката така!!!поздрави на вс.

само нинджа може да убие друга нинджа и само BMW може да изпревари друго BMW!!!
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело