ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 04 Юни 2009, 21:48

А двете съученички вътре къде ги забрави :mrgreen: не ни беше зле :drinking:
Take Me to the Hospital...

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 08 Юни 2009, 16:25

cobrata_m3 написа:
**Novobraneca написа:Съжелявам, че чак сега качвам видеото, но чак сега се освободих :mhihi: :mhihi: :mhihi: http://vbox7.com/play:b874a7a1
Лазарони батка ето тва е 320i с шпер, абе както се казва шестака си е шестак :mhihi:

това е момчето дето ви пратих :mhihi:

Това момче уби момче и момиче катастрофирайки, като момичето ми беше много добра приятелка преди... Дано се възстанови приятеля ти... и горко на съвестта му :confused: :(
Изображение
E34, E38

Потребител
Аватар

Мнение от Маника » 08 Юни 2009, 22:41

http://www.ndt1.com/article.php/20090608172623929 Нямам думи вчера го видяхме бмв-то с Драго на гонките :| :(

Потребител
Аватар

Мнение от niki_cb » 08 Юни 2009, 23:10

Мир на праха им!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 09 Юни 2009, 1:32

Почивайте в мир :(
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Потребител
Аватар

катастрофата

Мнение от veso_bawareca » 09 Юни 2009, 9:40

мир на праха им :(((((
кайете ми ве пичове това нормално ли е което се случва баси аз там на този път загубих 3-ма мои много добри приятели от които с единия бах като брат се някои от жас много добър приятел този пут там имам чувство че е прокълнат макарче путя нее толкова виновен колкото самите шофиори .даите да направим някакво шествие в памет на тези загиналите наши приятели по този пут или незнам баси почвам да се плаша вече от тези коли :(( предлойете и вие нещо

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Re: катастрофата

Мнение от mladi » 09 Юни 2009, 9:55

Нека почиват в мир всички загинали!От шествия и подобни на този път и на ,който и да било ''файда''няма!Има само едно,а то е:Всички край пътни дървета,да се изкоренят и на тяхно място да се положат мантинели,ако трябва!!!Тия дървета край всеки наш Бг.път стойят и чакат поредният сгрешил да се вреже в някое от тях и да стане подобен инцидент!В наистина повечето случаи смъртта настъпва когато даден автомобил се блъсне в ''дърво-убиец'',ако това дърво не е на два метра от главния път колата най-малкото ще влезе в нивата и там почти никой нямя да загине не казвам,че няма да има отново пострадали но,ще са в пъти по-малко!Кога ли ще се сетят общинарите за тая идея :roll: може би когато техен близаък(не дай си боже)пострада от ''дърво-убиец''ппффууу не ги е срам :evil: !
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 09 Юни 2009, 15:00

justboy написа:
cobrata_m3 написа:
**Novobraneca написа:Съжелявам, че чак сега качвам видеото, но чак сега се освободих :mhihi: :mhihi: :mhihi: http://vbox7.com/play:b874a7a1
Лазарони батка ето тва е 320i с шпер, абе както се казва шестака си е шестак :mhihi:

това е момчето дето ви пратих :mhihi:

Това момче уби момче и момиче катастрофирайки, като момичето ми беше много добра приятелка преди... Дано се възстанови приятеля ти... и горко на съвестта му :confused: :(

не знам кво се опитваш да намекнеш ама мене ако питаш недей обвинява кой кого е убил а чукай на дърво да не ти се слуи на тебе е едва ли ще ти е приятно да ти кажа е си убил някого :evil: момето е голям пич и не е карал с несъобразена скорост както пише и да изтърве завоя а е заспал (което не го оправдава) и се събужда с удара главта му е много подута и не помни как е излязал от колата обадил се е на приятел да дойде да го заведе в болница и след това се сеща е май е имало някой с него в момента е в болница и не знае какво е направил все още така е бъди сигурен е и на него няма да му е лесно от тук нататък а относно вината е 90% в тея шибани дървета както каза колегата не знам колко народ трябва още да се изтрепе за да се предприеме нещо баси почти всички загинали за в тея шибани дървета защото ако не беше дървото сега щяха да са с един лош спомен и не само те а много други хора щяха да са сред нас така че помисли преди да кажеш нещо тъпо щото на мене са ми роднини ама не съм тръгнал да го редя.

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 09 Юни 2009, 15:26

Нищо не намеквам, абсолютно, дано това е първата и последната катастрофа това лято, а дали е карал с съобразена или несъобрезена скорост се вижда от снимките със 50 такъв удар не се получава, всички много добре го знаем, а че не е лошо момчето - вярно е, дума не съм казал, но за мен това си е безотговорност, дано той се оправя по-бързо. А как ще живее с тази мисъл на главата от тук насетне, само той си знае.

Изображение
Тавана е рязан - вярно е, но така да се сгъне колата през средата...
А и 2 - ДВА часа са рязали колата за да могат да ги изкарат от там...
Съгласен съм и за дърветата, няма спор, едно е да се претъркули колата през таван 2-3 пъти особено ако са с колани вътре, шанса да се наранят сериозно е много малък, докато с дървото прошка няма...

Междудругото, днес бях на погребението и беше нещо страшно, много страшно :bcry: Жалко, че трябваше да си заминат двама млади, много, много добри, позитивни и усмихнати хора, момчето не го познавам, но с Гергана сме се имали много преди и чувството е отвратително. Стига сме ги говорили! Нека почиват в мир! :bcry:
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 09 Юни 2009, 15:42

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 17:02, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 09 Юни 2009, 15:56

то е не е с 50 е вярно но там е байр надолу 3 вечерта да ти кажа и аз няма да карам с 50 но с 70-80 да е той щом е заспал вообще не е натиснал спирачка а и да ти кажа не подценявай удар с 50 без спираен път е достатъчно да останеш намясто квото било било дано няма повече такива случки да поиват в мир .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 09 Юни 2009, 16:36

cobrata_m3 написа:то е не е с 50 е вярно но там е байр надолу 3 вечерта да ти кажа и аз няма да карам с 50 но с 70-80 да е той щом е заспал вообще не е натиснал спирачка а и да ти кажа не подценявай удар с 50 без спираен път е достатъчно да останеш намясто квото било било дано няма повече такива случки да поиват в мир .

Мой познат загина мин. година.. празнували там за джулая и се връщат от Балчик... пътя перфектена, той задрямва и в дърво! Без спирачен път, на място! Другите две момчета, които са пили се отървават!
Обаче веднага "тай му се падало, като няма книжка".. пък че беше над 20 год и имаше сумати км. зад гърба си и кара по-добре от някой с книжка... никой не спомена и че не е бил спал от 2 дена също никой не спомена, и че е направил услуга на познати да ги прибере защото са пили, пак никой не спомена! :evil:
За този случай не мога нищо да кажа, тай като не го познавам, не знам пил ли е, не е ли пил... но е факт, че на всеки може да се случи, а това кой ще загине и кой не, божа работа! Можеше само той да загине, а другите 2-ма души да оцелят, тогава коментарите нямаше да са такива. ;)
По принцип избягвам да обвинявам които и да е било в нещо, защото утре може да се случи на мен.

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 10 Юни 2009, 1:14

Много жалко за момчето и момичето!
Няма смисъл да обвинявате нищо и никой....съдба.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 10 Юни 2009, 6:33

kiro_320 написа:
cobrata_m3 написа:то е не е с 50 е вярно но там е байр надолу 3 вечерта да ти кажа и аз няма да карам с 50 но с 70-80 да е той щом е заспал вообще не е натиснал спирачка а и да ти кажа не подценявай удар с 50 без спираен път е достатъчно да останеш намясто квото било било дано няма повече такива случки да поиват в мир .

Мой познат загина мин. година.. празнували там за джулая и се връщат от Балчик... пътя перфектена, той задрямва и в дърво! Без спирачен път, на място! Другите две момчета, които са пили се отървават!
Обаче веднага "тай му се падало, като няма книжка".. пък че беше над 20 год и имаше сумати км. зад гърба си и кара по-добре от някой с книжка... никой не спомена и че не е бил спал от 2 дена също никой не спомена, и че е направил услуга на познати да ги прибере защото са пили, пак никой не спомена! :evil:
За този случай не мога нищо да кажа, тай като не го познавам, не знам пил ли е, не е ли пил... но е факт, че на всеки може да се случи, а това кой ще загине и кой не, божа работа! Можеше само той да загине, а другите 2-ма души да оцелят, тогава коментарите нямаше да са такива. ;)
По принцип избягвам да обвинявам които и да е било в нещо, защото утре може да се случи на мен.

точно това имам предвид

Потребител
Аватар

Мир на праха им

Мнение от veso_bawareca » 10 Юни 2009, 10:52

Каквото и да говорим, колкото и да обсъждаме колко са ни скапани пътищата файда никаква.Нито ще върнем загиналите наши приятели нито ще помогнем на близките им.Просто всеки трябва да има едно на ум когато тръгва на път.Било то и до близкото село.Защото най-малкото не знаеш този който идва на срещати какъв е и в какво състояние се е качил да кара.Явно нито клиповете по медийте нито статистиките на полицията не правят на никой впечатление.
ПОЧИВАЙТЕ В МИР.

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия