ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
За съжаление на човекаmladeja написа:Снощи видях една смазана е34 на дружба да не е някои от наще ?

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- benji
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело
- Мечтае да кара: BMW M Bike Carbon Racer
Здравейте приятели вижте,какво ще правят в Добрич http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=359793.
Виждам,че си прекарвате доста добре,тази седмица може би ще дойда да се видим.
Виждам,че си прекарвате доста добре,тази седмица може би ще дойда да се видим.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
За съжаление много неща не станаха ,така както си ги мислихме... в противен случай това което се вижда (не че сега не е но ...)щеше да изглежда смешно и кумично
но тези които сме в по-тесен кръг знаят за какво говоря и какво имам в предвид
както и да е важното е,че поне се събираме криво-ляво!Днеска изпратихме с някои от компанията Лазар
...изроде дано до година дойде по-бързо,че пак да се видим и тогава вече да направим онова
което сега за краткия ти престой не можахме да направим,както ние си знаем
!!!Другата Събота 17.00,Техномаркет---който иска,може да дойде,който не-здраве да е...!

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
Ще ме извиняват модераторите за спама, ама да се оплача! Днеска по-рано ходих си взема 2 гуми, 75 лв. Слагат ги отзад всичко точно и докато пия кафе на техномаркет ми дойде на акъла да сложа новите отпред, пък предните отзад! Отивам в друга гумаджииница, че беше по-близко, свалят задните и... цицина от вътрешната страна.
Тъпото е, че сега ми е неудобно да отида да отида да му кажа на ония, че има цицина, защото като тръгвах, едни фортуци, една пушилка, едно чудо... и тоя ще каже "ти остави тука гумите, после цицина имала"....
Голям карък съм, аз без пари като ги вземам отстрани за фуртуци, нямат цицини бе!
П.С. Взех ги от гумаджииница до Дора Габе.

Тъпото е, че сега ми е неудобно да отида да отида да му кажа на ония, че има цицина, защото като тръгвах, едни фортуци, една пушилка, едно чудо... и тоя ще каже "ти остави тука гумите, после цицина имала"....

Голям карък съм, аз без пари като ги вземам отстрани за фуртуци, нямат цицини бе!

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
kiro_320 написа:Ще ме извиняват модераторите за спама, ама да се оплача! Днеска по-рано ходих си взема 2 гуми, 75 лв. Слагат ги отзад всичко точно и докато пия кафе на техномаркет ми дойде на акъла да сложа новите отпред, пък предните отзад! Отивам в друга гумаджииница, че беше по-близко, свалят задните и... цицина от вътрешната страна.![]()
![]()
Тъпото е, че сега ми е неудобно да отида да отида да му кажа на ония, че има цицина, защото като тръгвах, едни фортуци, една пушилка, едно чудо... и тоя ще каже "ти остави тука гумите, после цицина имала"....![]()
отиваш и ги връщащ да ги е.а няколко познати вече взимат гуми от там и все са криви последно един приятел взе 4 -ри и пак фортуци мортуци и след 50 като дигна щеше да се разпадне колата толкова криви гуми не бях виждал

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
WALL написа:kiro_320 написа:Ще ме извиняват модераторите за спама, ама да се оплача! Днеска по-рано ходих си взема 2 гуми, 75 лв.....
![]()
![]()
Кво се оплакваш, как я мислиш тая работа за 75лв гуми
Купи си 4 за 750лв и няма да имаш проблеми....
аз лично не бих дал 750лв за гуми дето след една седмица няма да ги има

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
WALL написа:cobrata_m3 написа:...... така като гледам му се кара мъжката и какво да направи да не кара тогавааз лично карам със гуми втора ръка и досега не съм патил а съм много доволен и не ми пука за тях щото не са скъпи
......
Брат "мъжката" със гуми 2 ръка не става... Това не е каране, това е самоубийство и убийство на други хора! ще тръгна на някъде да пътувам, ще я засиля ( обикновено в диапазона 120-200км/h) и познай.... Дето такъв автомобил е опасен за самия шофьор, ами и за останалите на пътя, за мен, за теб и т.н.
брат ако ти разбираш под мъжко каране да караш с 200 с кола която ги дига половин час и то по наще пътища за мен това е самоубийство

Пък и за да караш "мъжки", не е нуждно да се движиш с 150, и с 30 става. Още по-малко, че колата ми не струва 20 хиляди, че да мога да слагам гуми за 750 лв, това е все едно ти да даваш, 3750 лв за гуми.
Пък и като гледам всички коли в Добрич са с чистак бърсак гуми, че видиш ли моите галоши за 75 са проблема.

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
kiro_320 написа::mhihi:Ехе в какви размисли и страсти влязохте... вземам си гуми да отида до другия край на добрич, по-късно да отида някъде на кафе и между времето да повъртя някъде малко гуми... 750 лв не бих дал за това упражнение, пък и нямам работа извън града че да вдигам над 100.
Пък и за да караш "мъжки", не е нуждно да се движиш с 150, и с 30 става. Още по-малко, че колата ми не струва 20 хиляди, че да мога да слагам гуми за 750 лв, това е все едно ти да даваш, 3750 лв за гуми.
Пък и като гледам всички коли в Добрич са с чистак бърсак гуми, че видиш ли моите галоши за 75 са проблема.
точно