ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 01 Юни 2009, 0:47

Снощи видях една смазана е34 на дружба да не е някои от наще ?
...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 01 Юни 2009, 1:15

mladeja написа:Снощи видях една смазана е34 на дружба да не е някои от наще ?
За съжаление на човека :( с е34-ката и за радост на нас не е от нашите но доколкото разбрах другата кола била на половина размазана,дано няма тежко пострадали!!!
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 01 Юни 2009, 2:32

Еми нз аз видях само е34ката стоеше по средата на пътя размазана и се чудех в какво се е блъснала защото нямаше друга кола :) някои може ли да ми каже от каде мога да си зема топка за скоростния лост че моята се върти като луда :)
...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело
Мечтае да кара: BMW M Bike Carbon Racer

Мнение от benji » 01 Юни 2009, 9:12

Здравейте приятели вижте,какво ще правят в Добрич http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=359793.
Виждам,че си прекарвате доста добре,тази седмица може би ще дойда да се видим.
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 01 Юни 2009, 12:31

Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 01 Юни 2009, 23:28

За съжаление много неща не станаха ,така както си ги мислихме... в противен случай това което се вижда (не че сега не е но ...)щеше да изглежда смешно и кумично :D но тези които сме в по-тесен кръг знаят за какво говоря и какво имам в предвид 8) както и да е важното е,че поне се събираме криво-ляво!Днеска изпратихме с някои от компанията Лазар :( ...изроде дано до година дойде по-бързо,че пак да се видим и тогава вече да направим онова :driving: което сега за краткия ти престой не можахме да направим,както ние си знаем 8) !!!Другата Събота 17.00,Техномаркет---който иска,може да дойде,който не-здраве да е...!
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 02 Юни 2009, 14:00

Ще ме извиняват модераторите за спама, ама да се оплача! Днеска по-рано ходих си взема 2 гуми, 75 лв. Слагат ги отзад всичко точно и докато пия кафе на техномаркет ми дойде на акъла да сложа новите отпред, пък предните отзад! Отивам в друга гумаджииница, че беше по-близко, свалят задните и... цицина от вътрешната страна. :evil: :evil: :evil:

Тъпото е, че сега ми е неудобно да отида да отида да му кажа на ония, че има цицина, защото като тръгвах, едни фортуци, една пушилка, едно чудо... и тоя ще каже "ти остави тука гумите, после цицина имала".... :evil:
Голям карък съм, аз без пари като ги вземам отстрани за фуртуци, нямат цицини бе! :evil:

П.С. Взех ги от гумаджииница до Дора Габе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 02 Юни 2009, 14:37

kiro_320 написа:Ще ме извиняват модераторите за спама, ама да се оплача! Днеска по-рано ходих си взема 2 гуми, 75 лв. Слагат ги отзад всичко точно и докато пия кафе на техномаркет ми дойде на акъла да сложа новите отпред, пък предните отзад! Отивам в друга гумаджииница, че беше по-близко, свалят задните и... цицина от вътрешната страна. :evil: :evil: :evil:

Тъпото е, че сега ми е неудобно да отида да отида да му кажа на ония, че има цицина, защото като тръгвах, едни фортуци, една пушилка, едно чудо... и тоя ще каже "ти остави тука гумите, после цицина имала".... :evil:
Голям карък съм, аз без пари като ги вземам отстрани за фуртуци, нямат цицини бе! :evil:

П.С. Взех ги от гумаджииница до Дора Габе.

отиваш и ги връщащ да ги е.а няколко познати вече взимат гуми от там и все са криви последно един приятел взе 4 -ри и пак фортуци мортуци и след 50 като дигна щеше да се разпадне колата толкова криви гуми не бях виждал :shock: аз от там не пазарувам ако взимам от гумаджииница само от златодарата.

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 04 Юни 2009, 7:59

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 17:36, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 04 Юни 2009, 9:43

WALL написа:
kiro_320 написа:Ще ме извиняват модераторите за спама, ама да се оплача! Днеска по-рано ходих си взема 2 гуми, 75 лв.....

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Кво се оплакваш, как я мислиш тая работа за 75лв гуми :mhihi: Купи си 4 за 750лв и няма да имаш проблеми.... :mhihi:

аз лично не бих дал 750лв за гуми дето след една седмица няма да ги има ;) предполагам и колегата мисли по същия наичин другото което не всеки има възможност за нови гуми а колегата така като гледам му се кара мъжката и какво да направи да не кара тогава :mhihi: аз лично карам със гуми втора ръка и досега не съм патил а съм много доволен и не ми пука за тях щото не са скъпи ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 04 Юни 2009, 15:40

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 17:35, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 04 Юни 2009, 17:49

WALL написа:
cobrata_m3 написа:...... така като гледам му се кара мъжката и какво да направи да не кара тогава :mhihi: аз лично карам със гуми втора ръка и досега не съм патил а съм много доволен и не ми пука за тях щото не са скъпи ;)......

Брат "мъжката" със гуми 2 ръка не става... Това не е каране, това е самоубийство и убийство на други хора! ще тръгна на някъде да пътувам, ще я засиля ( обикновено в диапазона 120-200км/h) и познай.... Дето такъв автомобил е опасен за самия шофьор, ами и за останалите на пътя, за мен, за теб и т.н. ;)

брат ако ти разбираш под мъжко каране да караш с 200 с кола която ги дига половин час и то по наще пътища за мен това е самоубийство ;) аз мисля е знаеш как карат момчетата и не виждам нищо опасно да си спукваш колата на един полигон или да я лъзнеш с 30-40 из града и най-много да я праснеш в някой бордюр и да станеш за резил ама да не спреш да видиш кво е станало и да продалжиш като гледаш лошо :mhihi: не питай от де знам :mhihi: .аз гледам винаги отпред да съм с хубави гуми за да мога да спирам и като се лъзга да не отърва лесно предницата и това е но не виждам къв е проблема да караш с гуми втора ръка отзад дори и изтъркани по принцип то си се прави със цел :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 04 Юни 2009, 17:50

:mhihi: :mhihi: Ехе в какви размисли и страсти влязохте... вземам си гуми да отида до другия край на добрич, по-късно да отида някъде на кафе и между времето да повъртя някъде малко гуми... 750 лв не бих дал за това упражнение, пък и нямам работа извън града че да вдигам над 100.
Пък и за да караш "мъжки", не е нуждно да се движиш с 150, и с 30 става. Още по-малко, че колата ми не струва 20 хиляди, че да мога да слагам гуми за 750 лв, това е все едно ти да даваш, 3750 лв за гуми.
Пък и като гледам всички коли в Добрич са с чистак бърсак гуми, че видиш ли моите галоши за 75 са проблема. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 04 Юни 2009, 21:33

kiro_320 написа::mhihi: :mhihi: Ехе в какви размисли и страсти влязохте... вземам си гуми да отида до другия край на добрич, по-късно да отида някъде на кафе и между времето да повъртя някъде малко гуми... 750 лв не бих дал за това упражнение, пък и нямам работа извън града че да вдигам над 100.
Пък и за да караш "мъжки", не е нуждно да се движиш с 150, и с 30 става. Още по-малко, че колата ми не струва 20 хиляди, че да мога да слагам гуми за 750 лв, това е все едно ти да даваш, 3750 лв за гуми.
Пък и като гледам всички коли в Добрич са с чистак бърсак гуми, че видиш ли моите галоши за 75 са проблема. :)

точно :)

Потребител
Аватар

Мнение от niki_cb » 04 Юни 2009, 21:43

Баловете минаха ето малко материал - аз и един съученик сме яхнали е30-ката на брат ми 8) точно преди да навлезем в адската навалица :D за съжаление снимката е само една за което се извинявам... :arrow:

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия