ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Маника » 14 Май 2009, 21:54

Добър вечер БМВ МАНИАЦИ.Аз съм Живко идвам с Калоян на сбирките ви и искам да ви кажа,че много ми харесват,а относно това с Кобъклъка и аз съм навит да помогна макар,че съм по-малък и не съм шофьор,ако нямате нищо против. :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 14 Май 2009, 22:22

Маняци, едни приятели от Ловеч ще организират състезание на писта, дрифт, за време и пр., аз ще ходя, а вие 8) ще се радвам да се наберем :D . Темата http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 7&start=75
Днес подготвих бричката за път и вече нямам търпение да се видим ;) , поради разни разправии и проблеми с полицията тук, и вече на минус сметка, не можах да си взема тъй мечтаната ходравлична ръчна, но пък ми казаха една тайна за стандартната ръчна и уви, стана и сега малеееее мале... :mhihi: днес на магистралата със 100, 110 ръчок и настрани и както не очаквах щях да взема мантинелата :mhihi: уникално е! И после заваля и мале мале лудница е с ръчната, така, че давайте да дирим трасе, че не знам... :mhihi: :uups:
Ебаси не може да няма къде да караме, айде мислете, нещо по скоростно , че в града не е работа. Говоря за място където да се изтупаме 20 калпака и да дерем, а в града трябва да караме един след друг и така, защото ако се съберем на едно място на куп и ще довтасат... :mhihi: . Незнам защо всички сте за тоя Кобъклък, но мен нещо не ме кефи :uups: плюс тва ми се стува малко, не може да се засили човек! А там ако намерим другия паркинг (има и друг) по големия ейтам ще бъде фъна, но Младен се опита веднъз да го издири, но безуспешно със закъсване :mhihi:
Take Me to the Hospital...

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 14 Май 2009, 23:57

Зимата ходихме заедно с него да го търсим и пообиколихме немалко, зажалост безуспешно, а аз лично съм за кобъклъка поради липсата на друго подобно място.
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 15 Май 2009, 1:34

justboy написа:Е, ни стон ни вопъл, аз ти бях казал още първия път като спомена за това, че имам с кого да говоря да удари едно рамо за място откъдето да вземем гуми стари(всякакви подходящи за нашата цел), и веднага щом решите да правите нещо да ме включите на 100% сигурен съм, че и калоян би се навил и четирима души мисля са достатъчни да го направим.
За 24ти нямам търпение просто.
Колкото до останалото, най-добрия вариант си остава кобъклъка, на паскалево кръговото има няколко много неприятни дупки, зная го, защото това ми е селото, а бурдюри найстина няма.
Верно е знам ,че ти си 100 процента сигурен за гумите но през седмицата си на даскаллък и примерно ,ако се случи да носиме гуми ти няма как дойдеш и за това не съм споменавал за оная добра идея с гумите от твоите хора ;) И аз за момента съм ЗА Кобаклъка понеже няма друго място а и това си е отдалечено от града и буркани!Ако пък направим и тая щуротийка с гуметата ,ще си залъгваме гладът за известно време :mhihi: Лазка аз съм навитак за това мероприятие на твоите хора в Ловеч,ако има и други дайте да сформираме групичка и да се цопнем до там,че мене още не ме свърта след събора в Калояново :D Е и да напомня все пак:Събота от 17.00ч.пред Техномаркет :!:
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 15 Май 2009, 11:31

Здравейте!
А полигона до Богданово или там което село беше...в какво състояние е ?
Помня че си имаше бая завойчета,кръгово,голям плац ... и асфалта едва ли е по кофти от на кобъклъка...

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 15 Май 2009, 11:33

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 28 Юли 2009, 15:39, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 15 Май 2009, 11:39

D_I_D_O написа:Здравейте!
А полигона до Богданово или там което село беше...в какво състояние е ?
Помня че си имаше бая завойчета,кръгово,голям плац ... и асфалта едва ли е по кофти от на кобъклъка...

Дидо я дай повече подробности, че тва село ми се губи нещо???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 15 Май 2009, 12:06

http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&ll= ... 21973&z=16

ей това в средата където се вижда... принципно е точно до сметището,последно ходих зимата натам и пътя до полигона беше асфалтиран наскоро.Мен лично това което не ми харесва на кобъклъка и последния път не отидох до там с момчетата е че пътя до там е гробница (или поне беше зимата) а твоята кола ако не се лъжа е доста по ниска от мойта :) До полигона се стига по околовръстното от изхода за варна посока кобъклъка и на отбивката за лозята не отиваш на дясно към тях ми на ляво... караш 3-4-5 км и в ляво има една отбивка по едно нагорнище => горе е полигона. На картата в линка ще видиш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 15 Май 2009, 13:54

D_I_D_O написа:http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&ll=43.524188,27.799144&spn=0.007546,0.021973&z=16

ей това в средата където се вижда... принципно е точно до сметището,последно ходих зимата натам и пътя до полигона беше асфалтиран наскоро.Мен лично това което не ми харесва на кобъклъка и последния път не отидох до там с момчетата е че пътя до там е гробница (или поне беше зимата) а твоята кола ако не се лъжа е доста по ниска от мойта :) До полигона се стига по околовръстното от изхода за варна посока кобъклъка и на отбивката за лозята не отиваш на дясно към тях ми на ляво... караш 3-4-5 км и в ляво има една отбивка по едно нагорнище => горе е полигона. На картата в линка ще видиш.

Сега схванах какво имаш в предвид, но там е ужас, писахме за него няколко поста по нагоре ;) . Тясно има бордюри, а полигона е осеян с един чакъл смесен с някакъв прах и пясък, ако го изметем ще стане, но надали някой ще се навие!!!

Потребител
Аватар

Мнение от veso_bawareca » 15 Май 2009, 14:51

щом е за клубът що не се с1берем и вместо да си лафим тва онова да се съберем и да го изчистим пък ще се види дали ще стане за нашата цел

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 16 Май 2009, 9:27

Айде колегите днеска хубаво времето да се посъберем 17:00 паркинг ТЕХНОМАРКЕТ :!: :!: :!:
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Потребител
Аватар

Мнение от veso_bawareca » 16 Май 2009, 9:40

щом си казал колега ще се съберем

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 16 Май 2009, 20:05

...и се събрахме днес!Другата Събота пак и както се очертава с ,още повече коли!!!И Лазаронката да се прибере благополучно,ще покаже какво може ИС-а!
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 17 Май 2009, 2:21

mladi написа:...и се събрахме днес!Другата Събота пак и както се очертава с ,още повече коли!!!И Лазаронката да се прибере благополучно,ще покаже какво може ИС-а!

Незнам за is-а http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=149323 ама... :uups: :uups: :uups:
Как беше днес, имаше ли разузнаване за нови места или пак от паркинга на маса :D , снимки няма ли нещо :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 17 Май 2009, 13:11

lazaronni написа:
mladi написа:...и се събрахме днес!Другата Събота пак и както се очертава с ,още повече коли!!!И Лазаронката да се прибере благополучно,ще покаже какво може ИС-а!

Незнам за is-а http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=149323 ама... :uups: :uups: :uups:
Как беше днес, имаше ли разузнаване за нови места или пак от паркинга на маса :D , снимки няма ли нещо :D

и какво ще взлиза вътре ако не е тайна :D

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия