ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Маняци, едни приятели от Ловеч ще организират състезание на писта, дрифт, за време и пр., аз ще ходя, а вие
ще се радвам да се наберем
. Темата http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 7&start=75
Днес подготвих бричката за път и вече нямам търпение да се видим
, поради разни разправии и проблеми с полицията тук, и вече на минус сметка, не можах да си взема тъй мечтаната ходравлична ръчна, но пък ми казаха една тайна за стандартната ръчна и уви, стана и сега малеееее мале...
днес на магистралата със 100, 110 ръчок и настрани и както не очаквах щях да взема мантинелата
уникално е! И после заваля и мале мале лудница е с ръчната, така, че давайте да дирим трасе, че не знам...
Ебаси не може да няма къде да караме, айде мислете, нещо по скоростно , че в града не е работа. Говоря за място където да се изтупаме 20 калпака и да дерем, а в града трябва да караме един след друг и така, защото ако се съберем на едно място на куп и ще довтасат...
. Незнам защо всички сте за тоя Кобъклък, но мен нещо не ме кефи
плюс тва ми се стува малко, не може да се засили човек! А там ако намерим другия паркинг (има и друг) по големия ейтам ще бъде фъна, но Младен се опита веднъз да го издири, но безуспешно със закъсване 

Днес подготвих бричката за път и вече нямам търпение да се видим

Ебаси не може да няма къде да караме, айде мислете, нещо по скоростно , че в града не е работа. Говоря за място където да се изтупаме 20 калпака и да дерем, а в града трябва да караме един след друг и така, защото ако се съберем на едно място на куп и ще довтасат...

Take Me to the Hospital...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Зимата ходихме заедно с него да го търсим и пообиколихме немалко, зажалост безуспешно, а аз лично съм за кобъклъка поради липсата на друго подобно място.

E34, E38
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Верно е знам ,че ти си 100 процента сигурен за гумите но през седмицата си на даскаллък и примерно ,ако се случи да носиме гуми ти няма как дойдеш и за това не съм споменавал за оная добра идея с гумите от твоите хораjustboy написа:Е, ни стон ни вопъл, аз ти бях казал още първия път като спомена за това, че имам с кого да говоря да удари едно рамо за място откъдето да вземем гуми стари(всякакви подходящи за нашата цел), и веднага щом решите да правите нещо да ме включите на 100% сигурен съм, че и калоян би се навил и четирима души мисля са достатъчни да го направим.
За 24ти нямам търпение просто.
Колкото до останалото, най-добрия вариант си остава кобъклъка, на паскалево кръговото има няколко много неприятни дупки, зная го, защото това ми е селото, а бурдюри найстина няма.

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Здравейте!
А полигона до Богданово или там което село беше...в какво състояние е ?
Помня че си имаше бая завойчета,кръгово,голям плац ... и асфалта едва ли е по кофти от на кобъклъка...
А полигона до Богданово или там което село беше...в какво състояние е ?
Помня че си имаше бая завойчета,кръгово,голям плац ... и асфалта едва ли е по кофти от на кобъклъка...
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&ll= ... 21973&z=16
ей това в средата където се вижда... принципно е точно до сметището,последно ходих зимата натам и пътя до полигона беше асфалтиран наскоро.Мен лично това което не ми харесва на кобъклъка и последния път не отидох до там с момчетата е че пътя до там е гробница (или поне беше зимата) а твоята кола ако не се лъжа е доста по ниска от мойта
До полигона се стига по околовръстното от изхода за варна посока кобъклъка и на отбивката за лозята не отиваш на дясно към тях ми на ляво... караш 3-4-5 км и в ляво има една отбивка по едно нагорнище => горе е полигона. На картата в линка ще видиш.
ей това в средата където се вижда... принципно е точно до сметището,последно ходих зимата натам и пътя до полигона беше асфалтиран наскоро.Мен лично това което не ми харесва на кобъклъка и последния път не отидох до там с момчетата е че пътя до там е гробница (или поне беше зимата) а твоята кола ако не се лъжа е доста по ниска от мойта

D_I_D_O написа:http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&ll=43.524188,27.799144&spn=0.007546,0.021973&z=16
ей това в средата където се вижда... принципно е точно до сметището,последно ходих зимата натам и пътя до полигона беше асфалтиран наскоро.Мен лично това което не ми харесва на кобъклъка и последния път не отидох до там с момчетата е че пътя до там е гробница (или поне беше зимата) а твоята кола ако не се лъжа е доста по ниска от мойтаДо полигона се стига по околовръстното от изхода за варна посока кобъклъка и на отбивката за лозята не отиваш на дясно към тях ми на ляво... караш 3-4-5 км и в ляво има една отбивка по едно нагорнище => горе е полигона. На картата в линка ще видиш.
Сега схванах какво имаш в предвид, но там е ужас, писахме за него няколко поста по нагоре

- veso_bawareca
- Потребител
-
щом е за клубът що не се с1берем и вместо да си лафим тва онова да се съберем и да го изчистим пък ще се види дали ще стане за нашата цел
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Айде колегите днеска хубаво времето да се посъберем 17:00 паркинг ТЕХНОМАРКЕТ

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
...и се събрахме днес!Другата Събота пак и както се очертава с ,още повече коли!!!И Лазаронката да се прибере благополучно,ще покаже какво може ИС-а!
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
mladi написа:...и се събрахме днес!Другата Събота пак и както се очертава с ,още повече коли!!!И Лазаронката да се прибере благополучно,ще покаже какво може ИС-а!
Незнам за is-а http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=149323 ама...

Как беше днес, имаше ли разузнаване за нови места или пак от паркинга на маса

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
lazaronni написа:mladi написа:...и се събрахме днес!Другата Събота пак и както се очертава с ,още повече коли!!!И Лазаронката да се прибере благополучно,ще покаже какво може ИС-а!
Незнам за is-а http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=149323 ама...![]()
![]()
![]()
Как беше днес, имаше ли разузнаване за нови места или пак от паркинга на маса, снимки няма ли нещо
и какво ще взлиза вътре ако не е тайна