ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
и аз ще дойда на 24 -ти щом е през деня ще мога надявам се да се съберем доста колици тогава и да ги постреснем в ег 

DKeika написа:ние може ли да дойдемlazaronni написа:Очаквам да се съберем повечко коли на 24ти, ако разбира се някой не са заети по баловете. Плана е сборен пункт някъде си още не съм измислил, Дружба 4 и взимам брат си и после ЕГ и колона от мръсници и БМВтатам позиране, кълчене и гълтане на коремите за да ни се радват ученички, малко форсиране едно друго, ако има място бърнаути, донъти и повече няма хайде...
Водещата кола на колоната ще е БМВ Е30 ///М3
![]()
...
Надявам се поне 5 коли да сме, поне да стане шоу, ако ли не здраве да е![]()
Поздрави?

ПС: Драго пускай клипа от сбирката, стига се размотава на ляво на дясно

Take Me to the Hospital...
- veso_bawareca
- Потребител
-
молба
Да приемете двама фенове на абитуриентките?Както драго по-някога ни казва - братя варвари.Ще сме радостни да те придружим на изпращането на братти.А да не говорим ча с нетърпение чакаме да се запознаем с един от прочутите фенове на БМВ.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Съжелявам, че чак сега качвам видеото, но чак сега се освободих
http://vbox7.com/play:b874a7a1
Лазарони батка ето тва е 320i с шпер, абе както се казва шестака си е шестак

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
**Novobraneca написа:Съжелявам, че чак сега качвам видеото, но чак сега се освободих![]()
![]()
http://vbox7.com/play:b874a7a1
това е момчето дето ви пратих

Полигона на сметището е най-подходящ според мен, 2 пъти по-голям от този кобаклъка.
Единствения минус е че има много дребни камъчки, ако се отдели 1 ден да се замете набързо ще е перфектно място.
Отделно има и завой и псевдо кръгово, но проблема е че е леко тесничко и може да се тупне в канафката, пък от там няма излизане 3 дена.
Единствения минус е че има много дребни камъчки, ако се отдели 1 ден да се замете набързо ще е перфектно място.
Отделно има и завой и псевдо кръгово, но проблема е че е леко тесничко и може да се тупне в канафката, пък от там няма излизане 3 дена.

kiro_320 написа:Полигона на сметището е най-подходящ според мен, 2 пъти по-голям от този кобаклъка.
Кире там е добре полигона и чесно казано и аз съм си мислил за едно метене яката, но няма смисъл вярвай ми

Мислил съм си за летището, както и всеки друг предполагам, но трябва като се прибера да отида сам, да разпитам и т.н. да се види какво е положението, явно на никой не му се отделят 30 мин. да се отиде и да се пита... Там бетона си е пак грапав, но има място много, та може човек да се засили стабилната

Другото което съм си мислил някъде към търговиите в индустриалната зона, но там не съм ходил отдавна и незнам, как е положението и как стои въпроса с полицаите

Незнам нещо по индустриалните зони, някой стари фабрики, като Леарните на Маяк примерно или нещо такова.
Като бяхме лапетии и като взимахме книжки преди 5 години ходихме да се въртим на игрищата в ОТМЕ училището, незнам дали има нощна охрана там, но преди нямаше и има 4 огромни игрища, пак един завой може да се сформира, но както казах, в града е кофти, а никой не иска разправии с полицаи, аз поне мисля да им дам малко пауза, че вече съм на минус от тях и имам яки паранои

Друг вариант като се кара от Балик, посока Сердика, Маслото от кръговото се кара направо посока Паскалево, там преди се правеха драгове. Посока паскалево се стига едно голямо кръгово... на право за Паскалево, на дясно за забравих кое село беше, на ляво за летището, та вечер ме съмнява да има много движение там, както и полицаи, може да дерем колкото си искаме

Мислете... индустриални зони, в някой близки села, познати и т.н. разпитвайте, но нека сме заедно, нека всеки се включи

Поздрави
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Да прав си батка!Хехехе сетих се за кое място говориш ,към Паскалево...то е веднага от гръговото в ляво се завива! Ходих с брачеда ,понеже за сега съм пешеходец и с неговата да видиме това местенцеlazaronni написа:kiro_320 написа:Полигона на сметището е най-подходящ според мен, 2 пъти по-голям от този кобаклъка.
Кире там е добре полигона и чесно казано и аз съм си мислил за едно метене яката, но няма смисъл вярвай миИма добри завои там, но асвалта е изключително грапав и трябва пауър за там, тясно е и има бордюри
![]()
Мислил съм си за летището, както и всеки друг предполагам, но трябва като се прибера да отида сам, да разпитам и т.н. да се види какво е положението, явно на никой не му се отделят 30 мин. да се отиде и да се пита... Там бетона си е пак грапав, но има място много, та може човек да се засили стабилната![]()
Другото което съм си мислил някъде към търговиите в индустриалната зона, но там не съм ходил отдавна и незнам, как е положението и как стои въпроса с полицаите![]()
Незнам нещо по индустриалните зони, някой стари фабрики, като Леарните на Маяк примерно или нещо такова.
Като бяхме лапетии и като взимахме книжки преди 5 години ходихме да се въртим на игрищата в ОТМЕ училището, незнам дали има нощна охрана там, но преди нямаше и има 4 огромни игрища, пак един завой може да се сформира, но както казах, в града е кофти, а никой не иска разправии с полицаи, аз поне мисля да им дам малко пауза, че вече съм на минус от тях и имам яки паранои![]()
Друг вариант като се кара от Балик, посока Сердика, Маслото от кръговото се кара направо посока Паскалево, там преди се правеха драгове. Посока паскалево се стига едно голямо кръгово... на право за Паскалево, на дясно за забравих кое село беше, на ляво за летището, та вечер ме съмнява да има много движение там, както и полицаи, може да дерем колкото си искаме
Мислете... индустриални зони, в някой близки села, познати и т.н. разпитвайте, но нека сме заедно, нека всеки се включи![]()
Поздрави

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
Не бе за това нещо в посока Паскалево не си ме разбрал говоря ти за кръговото, там няма легнали полицаи
Сетих се за друго място, но то ще е светотатство и ще е леко брутално
или казано на кратко в гробищата
, като се минава покрай бившия хиподрум, после кулата и така се стига до входа на градските гробища където има нещо като обръщало за Автобусите и е доста широко, но ще събудим мъртвите, пък и май е подсъдимо
, после ако ни хванат в затвора заради дрифтове в гробищата 

Сетих се за друго място, но то ще е светотатство и ще е леко брутално

- veso_bawareca
- Потребител
-
за гробищата нее добра идея аз преди извесно време се сабирах с една компания там на 1-на вила и през около 1-4ас минаваше патрул аи там има един с 4ерен голф 3-ка (ченге) дето живее до гробищата и е много рисковано. дръгото място мойе да проверим за старата оварителница на жепето .от кръгловото за стефан карадйа има отбивка на дясно една дълга права и там мисля че има голяма площадка но несъм много сигурен
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
lazaronni написа:Не бе за това нещо в посока Паскалево не си ме разбрал говоря ти за кръговото, там няма легнали полицаи![]()
![]()
Сетих се за друго място, но то ще е светотатство и ще е леко бруталноили казано на кратко в гробищата
![]()
![]()
, като се минава покрай бившия хиподрум, после кулата и така се стига до входа на градските гробища където има нещо като обръщало за Автобусите и е доста широко, но ще събудим мъртвите, пък и май е подсъдимо
, после ако ни хванат в затвора заради дрифтове в гробищата
на сметището е гаден асвалта аз там са 5 мин остаих едни гуми много грапаво а за кръговото за паскалево доколкото си спомням е много яко няма бордюри и е доста голямо но нямам спомен асвалта как е аз преди да тръгна ходихме на кръговото за кобъклика и сега едни авери ходят там да карат всяка вечер като е мокро така че които му се ходи да се мята.иначе като си доидеш съм обещал ще дойда на една сбирка да поумуваме а иначе ако някой от колегите идва към златни да се обажда до края на септември съм тука всяка вечер съм на работа ако идвате дори към аладжа да карате казвайте аз съм насреща

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Е, ни стон ни вопъл, аз ти бях казал още първия път като спомена за това, че имам с кого да говоря да удари едно рамо за място откъдето да вземем гуми стари(всякакви подходящи за нашата цел), и веднага щом решите да правите нещо да ме включите на 100% сигурен съм, че и калоян би се навил и четирима души мисля са достатъчни да го направим.
За 24ти нямам търпение просто.
Колкото до останалото, най-добрия вариант си остава кобъклъка, на паскалево кръговото има няколко много неприятни дупки, зная го, защото това ми е селото, а бурдюри найстина няма.
За 24ти нямам търпение просто.
Колкото до останалото, най-добрия вариант си остава кобъклъка, на паскалево кръговото има няколко много неприятни дупки, зная го, защото това ми е селото, а бурдюри найстина няма.

E34, E38
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
аз тая събота може би в тея часове около 5 6те съм в добрич ако искате може да се врътнем тук там да видим някое място.