Track Day...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Изобщо не съжалявам че пътувах общо 5 часа в двете посоки - за сметка на това получих един тричасов оргазъм. Яд ме хвана че не си взех камерата. Беше невероятно прекарване на неделята.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз много се накефих... нищо че вече нямам гуми
лошото е, че и пари нямам за да си купя, но ще си намеря от някъде някой дето имат малко животец в тях
Сега съм с железарки
Беше страшно, апнахме пийнахме, повъртяхме се... Гиорцето ще пусне филмчетата, да видим кои от нас са се изявили най-силно
После беше яко като Киро сипа чаец на едно Ауди S8 по околовръстното и т.н. и т.н. всички който бяхме там знаем за какво става дума
НЕВЕРОЯТНО
Можем един път на две седмици да правим някъде такова мероприятие... но трябва повече хора да ходим защото ако не сме много и станат много често тоя род сбирки няма да останат здрави коли в клуба
А представяте ли си зимата да правим една Витоша а
леле жестоко
П.С. Искам да благорадя на Сами за бързата настройка на дебиломера... просто не може да мине и ден без да се бърника нещо по колата
резултата е повече от ясен
сега доста по-добре откликва на газта тромавия шестдесетак
Айде да оставим малко и за другите а разказват... как се прави Бърнаут с пежо 106 

Беше страшно, апнахме пийнахме, повъртяхме се... Гиорцето ще пусне филмчетата, да видим кои от нас са се изявили най-силно

После беше яко като Киро сипа чаец на едно Ауди S8 по околовръстното и т.н. и т.н. всички който бяхме там знаем за какво става дума

Можем един път на две седмици да правим някъде такова мероприятие... но трябва повече хора да ходим защото ако не сме много и станат много често тоя род сбирки няма да останат здрави коли в клуба

П.С. Искам да благорадя на Сами за бързата настройка на дебиломера... просто не може да мине и ден без да се бърника нещо по колата

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а как сьм се вмирисьл,не е стина.и след едночасовото киснене вьв ваната,пак усещам мириса на кибапчета и пражоли 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
и лек аромат на изгоряла гумаЯвор написа:а как сьм се вмирисьл,не е стина.и след едночасовото киснене вьв ваната,пак усещам мириса на кибапчета и пражоли

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- ///Явор
- Летящия холандец
-
аз па току що изпьрдех поредния диф...4-ти на бр.за тая седмицаDA WOLF написа:имам мускулна треска н акорема дееба и немога да спя сегазащо ли
![]()
![]()
![]()
![]()

Последна промяна ///Явор на 05 Юли 2004, 4:30, променена общо 1 път

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Яворе .. дръж се малко че тука ще дрифтна
Невероятно изживане, който е пропуснал може много да съжалява. Утре ще са готови и видео кадрите да се убедите сами както прав жълтата акула на Ванката

Невероятно изживане, който е пропуснал може много да съжалява. Утре ще са готови и видео кадрите да се убедите сами както прав жълтата акула на Ванката

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
ПРИ НАС Е ВЕСЕЛО..../стига интриги и бьлване на простоия/,както каза бат Киро..........да не сме юзьри или ботове , я......важното е да сме хепи.бира да се лей и коли да се трошат.само тогаз можем да сме цяло.няма значение ,каква бангия караш.била тя bmw,mercedes,opel,vw,ford,noda или каквото и да е друга чикия........ше ти ибь и скапаните куптори.....караш 2 часа и после в бокса за седмица две.АБЕЕЕЕЕЕЕЕ КУПОНА ДА ТЕЧЕ. и най важнто,да има кой да ти помогне в трудния момент кат се осереш.и после пак висока концентрация на ЩАСТИЕ...............мразя чалга, ама,АЗИС форевер..................ПИИИИИИИИИЙС

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Беше класика като видях Явор да гледа детето си и то се смее и той му вика: "Я се усмихни като БОТ, така ли се усмихват юзърите..." направо изби рибата