?разказвайте, хайде?:)

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 15 Май 2004, 22:02

1-3-5-6-4-2. Така ги редува 6-ка. Сега след като всички знаят означава ли, че са разбирачи. Преминаха ли от другата страна на бариерата за юзъри?
Аз също съм задавал тъпи (за някои) въпроси докато се науча. Семкаджийствал съм........ Това прави ли ме юзър ?

А това, че съм виждал и карал рядко срещани модели на BMW, които доста хора са виждали само на картинка прави ли останалите юзъри?

Мисля, че този път наистина прекалихте и се изложихте доста. И то се изложихте тези, които смятам за хора с култура и сравнително (или доста) добри познания. Искам само да си спомните времето, когато вие знаещите сте били незнаещи и сте попивали всяка думичка и движение на човека, от който сте се учили.
Всеки се е учил от някъде, никой не се е родил научен, така че препрочетете изписаното до тук като започнете от заглавието на темата и проследите целия процес на израждането и в една изобличаваща характерните недостатъци на Нас Българите темичка.

Без лоши чувства и с пожелание да броите до 10 преди да напишете нещо!
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 15 Май 2004, 22:02

Макар и да съм напълно страничен наблюдател, не мода да се въздържа да не се включа по темата подвидгната от DA WOLF и други. Имам щастието да наблюдавам развитието на тази общност почти от самото начало. И отдавна, като чета мненията на някои от по-старите се сещам за "Приказка за стълбата" на Хр.Смирненски. Колко бързо човек свиква и забравя, че и той не е знаел, че и той е бил млад, че и него татко го е возил. Защо все другите са ви виновни? Имало много пълнеж?! И как така набързо оценихте ентусиазма на младите - "юзъри" били... И въобще не мислите, че именно в тях, младите туптят най-чисти и неопорочени сърца, които вероятно и вас ще надминат в ентусиазма си.

Чудите се защо ви напускат някои от най-изявените водачи?! Този форум се отличаваше с нещо от останалите - а именно със своя дух. Тук, четейки само, човек се потапяше в атмосфера, в която се откликва и помага на всеки, независимо дали кара най-изкъртената дърта 316-ска, или поддържана лъскава баварска машина. Правило ми е впечатление, че се поставят хората на първо място, и те не се оценят според това какво притежават и какво са карали. Къде се изгуби този дух? Нима сте го изгубили? Вярвам, и силно се надявам че това не е така... Вярвам, че все още има хора в този форум, които имат силата да възродят този човеколюбив дух. Дори ми се струва че някои от гурутата - основатели на форума, вече ги няма тук, донякъде разочаровани от изопачаването на идеите им, и именно защото са започнали да се чувстват като "юзери" измежду нас - вечно претендиращите, вечната опозиция, изобретателите на категориите "бот", "юзър" и "ентусиаст". Но същите тези критици, на практика са най-обикновени търтеи, които просто се възползва от това, което други наготово им предоставят!

Пак повтарям - вярвам обаче, че форума ще надживее и преодолее този си период на съзряване.

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия