Регионална сбирка на Е36-ците
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
vicho написа:е пъ не бях доволен, кво да праа...![]()
колкото до карането, вие накарали ли сте се? Защото ако, ДА, то за какво са ви тия коли, да се возите ли?Има 306ци- пежлета - перфектни са за возене
![]()
![]()
![]()
А и тва не е лудост, това си нормално каране.RWD е ключова думичка. Повози една жена по тоя НОРМАЛЕН за вас начин и я питай колата с кво предаване е, тя ще ти каже предно.
![]()
![]()
Ни ва разбирам, сигурно аз съм крив.
Дай да я качим на Лагуната и да я питаме с кво е

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Ако така я носиш
, може и грешен отговор да даде

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Абе не че нещо, ама вие с колко км стаж сте?
Всяко нещо си има време и място. На мен като ми се кара, отивам да си карам. Не карам никой да идва да ме гледа. А и идеята беше за сбирка, а не за автопоход. Иначе да се поразходим е добра идея. Но въртенето на една отсечка по околовръстното не ми изглежда разходка, да не говорим за мнението ми за такива простотии. Другите хора не са ти виновни, че ти се кара, а не ти се "вози". Щото друг ще го отнесе. При положение че имаш свободен полигон, ти предпочиташ да се въртиш пред колите! Аз си замълчах досега, ама нещо взехте да ми обяснявате на въпреки...
Ама когато вие правите простотии това е "смелост и RWD", а като ви накажат другите коли - това са "селяните с кошниците"...

Всяко нещо си има време и място. На мен като ми се кара, отивам да си карам. Не карам никой да идва да ме гледа. А и идеята беше за сбирка, а не за автопоход. Иначе да се поразходим е добра идея. Но въртенето на една отсечка по околовръстното не ми изглежда разходка, да не говорим за мнението ми за такива простотии. Другите хора не са ти виновни, че ти се кара, а не ти се "вози". Щото друг ще го отнесе. При положение че имаш свободен полигон, ти предпочиташ да се въртиш пред колите! Аз си замълчах досега, ама нещо взехте да ми обяснявате на въпреки...
Ама когато вие правите простотии това е "смелост и RWD", а като ви накажат другите коли - това са "селяните с кошниците"...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- vicho
- старши ентусиаст
-
а вие сте гъзарите с лошите БМВ-та ли
бахаха
па мога да се хвана на бас, че имам повече километри от теб зад гърба си, щот бачках като шоьор на микробус 2 години, пък ти не вярвам, така де, може и ти да си бил шофьорче ма карай, не е спора тук КОЙ Е КАРАЧ и кой не е
ама отчети години
И като отвори тоя въпрос, ще взема да се кача в твойта е36-ца да видя как караш, щото визираш Жоро в случая с простотийте, което ми е неприятно, чат ли си? А щом се качвам всеки път при него, смятай, значи съм 100% сигурен (плюс това е карал доста от колите които аз, не че са много въпроса е друг, ако се сещаш), че ще пристигнеме където и да сме тръгнали.
не ставай смешен, иначе пич ми се видя, ама в форума е различно,
пък аз и на живо и във форума съм си един и същ, ма вии не сте
п.с. и най-важното пропусна да прочетеш в моя пост по-горе
"Ни ва разбирам, сигурно аз съм крив" <== с това се опитах да кажа, че нямам нищо лично към вас, ама ти се засегна, сори пич, не е било умишлено
п.п.с. by the way сега се загледах в подписа ти, интересен е, т.е. първия ред

бахаха
па мога да се хвана на бас, че имам повече километри от теб зад гърба си, щот бачках като шоьор на микробус 2 години, пък ти не вярвам, така де, може и ти да си бил шофьорче ма карай, не е спора тук КОЙ Е КАРАЧ и кой не е

И като отвори тоя въпрос, ще взема да се кача в твойта е36-ца да видя как караш, щото визираш Жоро в случая с простотийте, което ми е неприятно, чат ли си? А щом се качвам всеки път при него, смятай, значи съм 100% сигурен (плюс това е карал доста от колите които аз, не че са много въпроса е друг, ако се сещаш), че ще пристигнеме където и да сме тръгнали.
не ставай смешен, иначе пич ми се видя, ама в форума е различно,
пък аз и на живо и във форума съм си един и същ, ма вии не сте
п.с. и най-важното пропусна да прочетеш в моя пост по-горе
"Ни ва разбирам, сигурно аз съм крив" <== с това се опитах да кажа, че нямам нищо лично към вас, ама ти се засегна, сори пич, не е било умишлено

п.п.с. by the way сега се загледах в подписа ти, интересен е, т.е. първия ред

- ivo gazcom
- кандидат ентусиаст
-
ВИЕ ЗбИрКА НА Е36 лИ ЩЕ ПрАВИТЕ ИлИ ЩЕ СИ мЕрИТЕ ПИШКИТЕ ЗАЩО ОПОрОчАВАТЕ ХУбАВАТА ИДЕЯ НА КОЙТО мУ Е ТЪПО ДА НЕ ХОДИ И ТОлКОЗ ЗАЩО Е НУЖНО ДА ДрАЗНИ ОСТАНАлИТЕ
НАПрАВЕТЕ СрЕЩАТА ОТВОрЕНА ЗА ВСИчКИ ЖЕлАЕЩИ С Е36 И брОЙТЕ И мЕН И бЕЗ НЕКВИ ТрОлЕЙбУСНИ СПИрКИ ДАЙТЕ ДрУГО ОбЯСНЕНИЕ чЕ АЗ ЩЕ ИДВАм С КОлАТА
НАПрАВЕТЕ СрЕЩАТА ОТВОрЕНА ЗА ВСИчКИ ЖЕлАЕЩИ С Е36 И брОЙТЕ И мЕН И бЕЗ НЕКВИ ТрОлЕЙбУСНИ СПИрКИ ДАЙТЕ ДрУГО ОбЯСНЕНИЕ чЕ АЗ ЩЕ ИДВАм С КОлАТА

Ми аз не искам да давам акъл на някого какво да прави, имам си мнение, но гледам да си го запазя за себе си. Но точни ти направи раздора тука, като обясни колко ти е било тъпо и т.н. Пък после решихте че нямам право да карам БМВ, щото не съм правил тоя род простотии...
Е как да реагирам?
Впрочмем, питай Slavi_m който беше с мене дали и аз не съм фен на изпълнението, но просто тогава нито имах желание, нито по принцип съм рисков шофъор. Щото не ви знам какво и колко сте карали, но на мене желанието за простотии ми умря миналото лято, когато правих абсолютно цяло окачване и извадих парите от МОЯ джоб, а това боли. Ако се случи същото с БМВ-то, не си представям какви пари ще са.
Е как да реагирам?
Впрочмем, питай Slavi_m който беше с мене дали и аз не съм фен на изпълнението, но просто тогава нито имах желание, нито по принцип съм рисков шофъор. Щото не ви знам какво и колко сте карали, но на мене желанието за простотии ми умря миналото лято, когато правих абсолютно цяло окачване и извадих парите от МОЯ джоб, а това боли. Ако се случи същото с БМВ-то, не си представям какви пари ще са.

- vicho
- старши ентусиаст
-
ivo gazcom написа:ВИЕ ЗбИрКА НА Е36 лИ ЩЕ ПрАВИТЕ ИлИ ЩЕ СИ мЕрИТЕ ПИШКИТЕ ЗАЩО ОПОрОчАВАТЕ ХУбАВАТА ИДЕЯ НА КОЙТО мУ Е ТЪПО ДА НЕ ХОДИ И ТОлКОЗ ЗАЩО Е НУЖНО ДА ДрАЗНИ ОСТАНАлИТЕ
пич винаги така става...
всеки пише, аз ще дойда, и аз, и аз, и аз, и втори и трети и накрая (като изключим редовните сбирки), на мястото се появяват 2-3 коли, както и да е де
и sieg, ако твойте желание за простотия е умряло, в някой хора то никога няма да умре, тъй, че Мир да има
Ако се случи същото с БМВ-то, не си представям какви пари ще са.
Ти танк ли мислиш, че караш, та неможе да друснеш в някой дупка и да счупиш я носач, я биалетка, я амортисьор?! Пари неибезжно се дават, още повече, че като си си купил БМВ, трябва да го знаеш.
Абе обяснявай ми, писна ми да спора за глупости. Говориш пълни глупости, отгоре на всичкото се опитваш мен да изкараш виновен за тая свада тука, вместо да прочетеш отгоре до долу темата да видиш кой какво е писал и отговарял и да видиш, че упорството ти е излишно.
Ама пиши си каквото искаш, няма да се занимавам повече с глупости.
Ама пиши си каквото искаш, няма да се занимавам повече с глупости.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Момчета, защо не изпиете по една бира в четвъртък на Еко и не се разберете на живо. Тук освен да се изпокарате и да направите сеир на целия форум друго няма да стане 

- vicho
- старши ентусиаст
-
па ние вече го напрайхме тва
ама от моя страна е без лоши чувства, другия път верно мое си пиеме, а ти недей да се спотайваш, запазил съм си две места при тебе
sieg, прочетох какво написа
хайде спираме
пък и без това ще ни заключат

sieg, прочетох какво написа

хайде спираме
пък и без това ще ни заключат

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
на някои хора май им е забавно само да се заяждат с останалите.едва ли ще дойда на среща даже да се състои... 

- vicho
- старши ентусиаст
-
sappa написа:на някои хора май им е забавно само да се заяждат с останалите.едва ли ще дойда на среща даже да се състои...
Е ти и без това не дойде...
Какво тръбиш сега?
То ясно, че повече никой няма да отиде.