Посещения на дома за сираци в Асеновград

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с натегнат шпер
Мечтае да кара: ///M3 E36

Re: Посещения на дома за сираци в Асеновград

Мнение от Kinopi » 13 Яну 2010, 19:46

flame написа:
klintan66 написа:Заринаха ме с безброй въпроси
...
След поредното сексуално насилие един от тях /20годишен,малоумен срещу 7-годишна / е махнат от дома .
Чувствам известна вина ,защото още предишния път информацията ми беше поднесена на ухо ...

Колеги, досега само съм си го мислел, но сега ще го споделя - не мислите ли, че е добре да вземем някой детски психолог, който да общува с децата? Като няма мама и тати - лелките са единствените, на които могат да споделят в ежедневието си. А лелките, колкото и да са добри, мисля че нямат подхода на професионален психолог. Едва ли можем да хванем някой професор да отиде в дома, но според мен някой току-що завършил млад детски психолог или пък завършващ студент може би дори ще приеме идеята присърце и дори ще се сприятели с децата...

Абсолютно съм съгласен с теб! :yes: Пък дори и да трябва да платим само дето трябва първо да се обсъди с ръководството на дома след което може да се действа :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Яну 2010, 9:50

Мисля, че някой млад ентусиаст като нас няма да иска заплащане и ще вземе нещата присърце ;)
Пък може това да му е темата на дипломната работа или нещо от сорта - и така да се даде малко гласност на нещата - да разберат повече хора за дома ;)

Малко по-деликатен е въпросът за директорката - все пак ако децата споделят някои кофти тайни "от кухнята" на дома - това може да я дискредитира :confused:
Ама трябва да вземем да я убедим де... :)

И така - кой има познат детски психолог или студент по психология? :wave:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 24 Мар 2010, 17:54

Да приемем, че това е "пловдивската" тема за посещението на сирачетата и да я разпишем малко, че гледам колегите от софийската група са доста напред в тяхната тема: :lol:
viewtopic.php?f=3&t=194407

Колеги от Пежо клуба ми се обадиха и аз лично ще се радвам да се видя с тях в дома (както и преди и след това)! :wave:

И сега като се замисля - абе, колеги, ние питали ли сме директорката дали 3 април е удобно да отидем? Да нямат вече децата друга програма... :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E61 07'
Мечтае да кара: самолет

Мнение от aston_mm » 24 Мар 2010, 19:11

Колеги аз съм от Пежо Клуб България, за Пловдив нещата за моя клуб ги организирам нещата, как стоят нещата с Вас?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aston_mm » 24 Мар 2010, 19:16

Така, за сега ние от Пежо Клуб сме 2-3ма, мисля че и от София ще дойде 1нй колега, но не съм сигурен, къде мислите да се събираме бандата да посрещнем софиянците?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34 525

Мнение от saimonville » 24 Мар 2010, 20:54

хора я кажете каде ще чакате групата от софия щото аз ще идвам от пазарджик и ще ги чакам на магистралата но ако ссе разминем каде да доида

мечтател
Аватар
Кара: Е30 М3 реплика

Мнение от lamas » 26 Мар 2010, 7:15

saimonville написа:хора я кажете каде ще чакате групата от софия щото аз ще идвам от пазарджик и ще ги чакам на магистралата но ако ссе разминем каде да доида

Много добър въпрос. Как Софийската група пише, че пловдивчани ще я чекат на входа на Пловдив а наща група не знае нищо по тоя въпрос. Моля за малко яснота по въпроса.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Мар 2010, 9:35

Аз бих предложил пловдивската група да чака софийската и пазарджишката на първия вход на магистралата към пловдив ;)
Може преди това пазарджишката група да чака софийската на Шел - Пазарджик ;)
А може някой по-грамотен технически да сложи карти от google / bgmaps :mhihi:

Аз пак да питам - някой питал ли е дали за децата е удобно 3 Април?
Да не стане да отидем, а децата примерно да ги няма... :confused:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 26 Мар 2010, 10:43

Трябва задължително да се обадите и да кажете, че ще се ходи. Отделно е приет е някъв нов закон (след инцидента с пистолета и кървавите дрехи) и вече преди посещения трябва да се уведомява възпитателката, както и проверяват дрехите за оръжия :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34 525

Мнение от saimonville » 26 Мар 2010, 19:33

[quote="flame"]Аз бих предложил пловдивската група да чака софийската и пазарджишката на първия вход на магистралата към пловдив ;)
Може преди това пазарджишката група да чака софийската на Шел - Пазарджик ;)
А може някой по-грамотен технически да сложи карти от google / bgmaps :mhihi:

чудесно нека се саберем на шела и от там кам пловдив ако сте съгласни разбира се

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Мар 2010, 17:50

Колеги, аз пак да питам - някой говорил ли е с дома и има ли потвърждение?
Да не стане да отидем, а децата вече да са ги завели някъде другаде...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aston_mm » 29 Мар 2010, 23:06

flame написа:Колеги, аз пак да питам - някой говорил ли е с дома и има ли потвърждение?
Да не стане да отидем, а децата вече да са ги завели някъде другаде...

Колеги, извините за Спама но:
1. Кой организира цялата тая работа? София или Пловдив?
2. Ще се вземем ли в ръце най накрая или ще си чепим езиците, решили сте някаква дата, а всъщност никой не се обаждал, не е разговарял дали въобще ще ни приемат? Да не стане така че да идем и накрая да останем с пръст в уста, и всичко каквото сме събрали да се изхвърли някъде си?
3. Защо като има мероприятия с ядене и пиене се извъждат сумати организатори, а с това дело нито организация, нито едногласие? Какво сте решили в крайна сметка?
4. Аз предлагам следното: да направим едно преброяване.

аз + колега от клуба = 2

Все пак да се види кой идва и кой не. За място на което да чакаме Софийската и Пазарджишката група аз предлагам бул. Цариградско шосе. Причината за това място е следното:

От магистралата се слиза директно се влиза в града и аз чакам там Софиянците от там през Тракия и на мебелна къща се срещаме всички, демек всички от Пловдив на мебелна къща, аз поемам ангажимента да посрещна Софиянците. Всеки който ще идва да напише следното:

+аз+жена ми+баба ми(2ма +3ма)=5

Айде малко по сериозно !!!!

мечтател
Аватар
Кара: Е30 М3 реплика

Мнение от lamas » 30 Мар 2010, 6:42

Колега мисля че на асеноврфадско шосе след отбивката за околовръстния път е най добре да чакаме групата от София и Пазарджик,защото те могат от магистралата да се отбият направо по околовръстното за Асеновград.
А относно това колко човека ще идват мога да кажа, че от пловдив ще сме около 10тина/15 коли, а по колко ще са в кола не знам.
Колегата flame до колкото знам има телефон на директорката на дома.
Днес ще гледам да ида до Асеновград на място да говоря.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Мар 2010, 9:07

lamas написа:Колега мисля че на асеноврфадско шосе след отбивката за околовръстния път е най добре да чакаме групата от София и Пазарджик,защото те могат от магистралата да се отбият направо по околовръстното за Асеновград.

:yes: За мен няма абсолютно никакъв проблем да дойда където и да е в Пловдив.
Но мисля, че колегата в случая е прав (а и неговото предложение за място е само 500м. по-надолу от това на колегата aston_mm).
Моята първоначална идея беше да посрещнем колегите от София и Пазарджик на магистралата и да минем по околовръстното до мястото, което lamas предлага.
Колеги от София/Пазарджик - ще можете ли да се оправите сами до мястото, което колегата lamas предлага или да ви посрещнем на магистралата?
И пак приканям някой технически грамотен да сложи едни линкове към Google maps примерно да видим нагледно къде са предложените места :)

За преброяването - аз съм 1 бройка (поне на отиване :mhihi: )

Телефонът на дома е 033168169.
Телефонът на директорката (г-жа Симеонова) е 0897691483.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 30 Мар 2010, 10:23

flame написа:Телефонът на дома е 033168169.
Телефонът на директорката (г-жа Симеонова) е 0897691483.

Някой последно обади ли се разбра ли се с директорката щото са празници да не са хукнали някъде...
Бройте ме иначе мен и Christoff
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия