Плакати и стикери - Събор 2009
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Да питам аз ///МарТото... случайно да има стикер с номер 316? Давам, давам... колко давам... 16 леа
Аре кат за мене 6
После на Мишел-ка за 16 го шиткам и ГУТОВОООО
Думи нямам за случката. Надявам се да е майтап наистина...

Думи нямам за случката. Надявам се да е майтап наистина...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
и да е майтап е тъпо. хората се настройват и говорят и излиза име.
някои могат да помагат с квото могат и безрезервно да дават за общността ,а други гледат да изкярат...!!! интересна работа.
сега разбрах за случката и предупредителни мерки не биха били излишни......, асене!! иначе излиза ,че секи може да прави и говори квото си иска и се едно нищо не е било....!!!
някои могат да помагат с квото могат и безрезервно да дават за общността ,а други гледат да изкярат...!!! интересна работа.
сега разбрах за случката и предупредителни мерки не биха били излишни......, асене!! иначе излиза ,че секи може да прави и говори квото си иска и се едно нищо не е било....!!!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Тъй като сега виждам темата,сега пиша в нея - преди малко ми съобщиха...
Нека излязат тези,които твърдят че са си купили стикери от мен и да кажат "аз ти дадох еди колко си пари за еди какъв си стикер и да го покаже"...вярно е,че в неделя имах стикери в колата на задната седалка - общо 6 на брой със номера 107,123 и 156 - това са клубни стикери с номерата в клуба - моя,на Андрей и на Методи...Цялата работа тръгна от бъзик в разговор по скайп с Слави - Slavi_m който сподели "абе те така и така щели да бъдат дефицит стикерите за събора,намери ми некъв готин..." избъзиках го,че са по 20лв стикерите и той вика е ок хубаво изнудвач такъв ае се видим ми дадеш нзм си кво и до там...безпочвен голословен разговор в скайп...оттам и андрей си беше написал в фейсбуук,че продава стикери и това беше...изобщо не съм предполагал,че слави ще тръгне да разказва наляво и надясно,че това найстина е факт... и отивам в неделя на сбирката и покривката ми казва "дай ми стикер..." стана ми ясно откъде и какво е разбрала,тъй като аз само на него бях споменал и си викам щом слави се е вързал та чак е почнал да раздухва,дай да я бъзна и нея...на въпроса защо съм се изнизал...чаках човек,с който трябваше да се видя пред кемпински но се чухме и разбрахме да се глеаме на друго място...
Айде сега нека се подредят под моето мнение,хора които са ме видяли да продавам,които са си купили от мен или са били офертирани...аман от драми в тоя форум вече
Нека излязат тези,които твърдят че са си купили стикери от мен и да кажат "аз ти дадох еди колко си пари за еди какъв си стикер и да го покаже"...вярно е,че в неделя имах стикери в колата на задната седалка - общо 6 на брой със номера 107,123 и 156 - това са клубни стикери с номерата в клуба - моя,на Андрей и на Методи...Цялата работа тръгна от бъзик в разговор по скайп с Слави - Slavi_m който сподели "абе те така и така щели да бъдат дефицит стикерите за събора,намери ми некъв готин..." избъзиках го,че са по 20лв стикерите и той вика е ок хубаво изнудвач такъв ае се видим ми дадеш нзм си кво и до там...безпочвен голословен разговор в скайп...оттам и андрей си беше написал в фейсбуук,че продава стикери и това беше...изобщо не съм предполагал,че слави ще тръгне да разказва наляво и надясно,че това найстина е факт... и отивам в неделя на сбирката и покривката ми казва "дай ми стикер..." стана ми ясно откъде и какво е разбрала,тъй като аз само на него бях споменал и си викам щом слави се е вързал та чак е почнал да раздухва,дай да я бъзна и нея...на въпроса защо съм се изнизал...чаках човек,с който трябваше да се видя пред кемпински но се чухме и разбрахме да се глеаме на друго място...
Айде сега нека се подредят под моето мнение,хора които са ме видяли да продавам,които са си купили от мен или са били офертирани...аман от драми в тоя форум вече

- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
За пореден път си доказваме българския манталитет. Толкова хора са вложили време, усилия и средства за да се осъществи това събитие. Не е редно такова поведение. Найстина се надявам всичко е да просто шега, "бъзик". Аз днес се свързах с колегата BKirov от Габрово, той излезе супер точен, уговорихме си среща, дойде и ми даде стикерчета. Благодаря му много. Никога не съм бил на събор на BMW и с нетърпение чакам момента.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Последна промяна POL_Starshi на 28 Апр 2009, 13:41, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
От една шега ебати скандала! Щом не е взел пари кво толкова всеки може да се пошегува с приятели и познати 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Жоро 320и написа:От една шега ебати скандала! Щом не е взел пари кво толкова всеки може да се пошегува с приятели и познати
Така е, колега, но на сбирката е имало хора, който не са били приятели/познати, а те остават с грешното впечатление, че нещата тук...са платени!
От там идва цялата драма

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Мамин златен хубавец пак ли ти бе
на събор между другото ще идваш ли Мартинчо?

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
I.Voykov написа:Мамин златен хубавец пак ли ти бена събор между другото ще идваш ли Мартинчо?
Те това му е наказанието...

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
- Kafevia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46-330xiА,e46-330iA,e53 3.0dА
- Мечтае да кара: летяща чиния
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
една подробност
нека се дават стикери само на коли които ще присъстват,защото и без това ще са дефицит,
тва "за спомен" или пък "имам бмв ма немога да дойда" ги отсвирвайте
нека се дават стикери само на коли които ще присъстват,защото и без това ще са дефицит,
тва "за спомен" или пък "имам бмв ма немога да дойда" ги отсвирвайте

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Много правилно!
Аз до момента съм отказал стикери на поне 5-6 души простата причина, че виждам в темата, че са на кантар да не стигнат!(а те нито ще дойдат, ното карат автомобили от марката-просто искат...и те не знаят защо!?)
Като пристигна в Стара Загора в петък сутринта ще имам грубо 15 стикера, който ще предложа ако някой няма - като останат ги нося на някого от организаторите в Калояново ... само да кажете на кого
Аз до момента съм отказал стикери на поне 5-6 души простата причина, че виждам в темата, че са на кантар да не стигнат!(а те нито ще дойдат, ното карат автомобили от марката-просто искат...и те не знаят защо!?)
Като пристигна в Стара Загора в петък сутринта ще имам грубо 15 стикера, който ще предложа ако някой няма - като останат ги нося на някого от организаторите в Калояново ... само да кажете на кого