Плакати и стикери - Събор 2009

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 28 Апр 2009, 11:30

Да питам аз ///МарТото... случайно да има стикер с номер 316? Давам, давам... колко давам... 16 леа :roll: :mhihi: Аре кат за мене 6 ;) После на Мишел-ка за 16 го шиткам и ГУТОВОООО :P

Думи нямам за случката. Надявам се да е майтап наистина... :confused:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 28 Апр 2009, 11:39

и да е майтап е тъпо. хората се настройват и говорят и излиза име.
някои могат да помагат с квото могат и безрезервно да дават за общността ,а други гледат да изкярат...!!! интересна работа.
сега разбрах за случката и предупредителни мерки не биха били излишни......, асене!! иначе излиза ,че секи може да прави и говори квото си иска и се едно нищо не е било....!!!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 28 Апр 2009, 12:02

Ще проверявам пак, че тая история може да дойде интересна ама ми трябват присъствали. Пишете на ЛС моля за да видя кой крив и кой прав.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Апр 2009, 12:42

Тъй като сега виждам темата,сега пиша в нея - преди малко ми съобщиха...
Нека излязат тези,които твърдят че са си купили стикери от мен и да кажат "аз ти дадох еди колко си пари за еди какъв си стикер и да го покаже"...вярно е,че в неделя имах стикери в колата на задната седалка - общо 6 на брой със номера 107,123 и 156 - това са клубни стикери с номерата в клуба - моя,на Андрей и на Методи...Цялата работа тръгна от бъзик в разговор по скайп с Слави - Slavi_m който сподели "абе те така и така щели да бъдат дефицит стикерите за събора,намери ми некъв готин..." избъзиках го,че са по 20лв стикерите и той вика е ок хубаво изнудвач такъв ае се видим ми дадеш нзм си кво и до там...безпочвен голословен разговор в скайп...оттам и андрей си беше написал в фейсбуук,че продава стикери и това беше...изобщо не съм предполагал,че слави ще тръгне да разказва наляво и надясно,че това найстина е факт... и отивам в неделя на сбирката и покривката ми казва "дай ми стикер..." стана ми ясно откъде и какво е разбрала,тъй като аз само на него бях споменал и си викам щом слави се е вързал та чак е почнал да раздухва,дай да я бъзна и нея...на въпроса защо съм се изнизал...чаках човек,с който трябваше да се видя пред кемпински но се чухме и разбрахме да се глеаме на друго място...

Айде сега нека се подредят под моето мнение,хора които са ме видяли да продавам,които са си купили от мен или са били офертирани...аман от драми в тоя форум вече :evil:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i

Мнение от NKolev » 28 Апр 2009, 12:59

За пореден път си доказваме българския манталитет. Толкова хора са вложили време, усилия и средства за да се осъществи това събитие. Не е редно такова поведение. Найстина се надявам всичко е да просто шега, "бъзик". Аз днес се свързах с колегата BKirov от Габрово, той излезе супер точен, уговорихме си среща, дойде и ми даде стикерчета. Благодаря му много. Никога не съм бил на събор на BMW и с нетърпение чакам момента.

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 28 Апр 2009, 13:02

:evil:
Последна промяна POL_Starshi на 28 Апр 2009, 13:41, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 28 Апр 2009, 13:39

От една шега ебати скандала! Щом не е взел пари кво толкова всеки може да се пошегува с приятели и познати :roll:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 28 Апр 2009, 14:44

Жоро 320и написа:От една шега ебати скандала! Щом не е взел пари кво толкова всеки може да се пошегува с приятели и познати :roll:

Така е, колега, но на сбирката е имало хора, който не са били приятели/познати, а те остават с грешното впечатление, че нещата тук...са платени!

От там идва цялата драма :idea:

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 28 Апр 2009, 15:44

Мамин златен хубавец пак ли ти бе :mhihi: на събор между другото ще идваш ли Мартинчо?
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 28 Апр 2009, 15:47

I.Voykov написа:Мамин златен хубавец пак ли ти бе :mhihi: на събор между другото ще идваш ли Мартинчо?

Те това му е наказанието... ;) Няма какво да го гризете - нека продължава да се "шегува"...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 28 Апр 2009, 18:51

Някой да знае в София от къде мога да получа стикер?
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46-330xiА,e46-330iA,e53 3.0dА
Мечтае да кара: летяща чиния

Мнение от Kafevia » 28 Апр 2009, 19:13

дали днес ще има стикери на Дружба ??? :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 28 Апр 2009, 21:05

Kafevia написа:дали днес ще има стикери на Дружба ??? :)

Е па ше има ;)

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 28 Апр 2009, 21:20

една подробност
нека се дават стикери само на коли които ще присъстват,защото и без това ще са дефицит,
тва "за спомен" или пък "имам бмв ма немога да дойда" ги отсвирвайте
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 28 Апр 2009, 21:31

Много правилно!

Аз до момента съм отказал стикери на поне 5-6 души простата причина, че виждам в темата, че са на кантар да не стигнат!(а те нито ще дойдат, ното карат автомобили от марката-просто искат...и те не знаят защо!?)

Като пристигна в Стара Загора в петък сутринта ще имам грубо 15 стикера, който ще предложа ако някой няма - като останат ги нося на някого от организаторите в Калояново ... само да кажете на кого :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия