ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 30 Мар 2009, 13:48

mladi написа:
mladeja написа:още ли се сабирате от 3 часа ве зверове ?
Та ние не сме спирали бре звер! :mhihi:

виждам че не сте спирали викам може да сте сменили часа трябва доида да ви видя таз седмица ако не се падам на работа :)
...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 30 Мар 2009, 16:51

Снощи всички гледат така :shock: :shock: :shock: , щото тука представата за вървежна кола е малко селски тюнинг, един спортен аспух от 50лв и тва е :mhihi: :mhihi: :mhihi:(хе целя да обиждам никой с това, но това са фактите) , апък и ние ходим от скоро на гонките и там 90% от колите са Вектри, Астри и Голфове с светещи пръскалки и неонки, межу тях има и няколко коли които наистина вървят много прилично. В петък дойде и един колега от форума с любимата марка и мисля, че няма смисъл да ви казвам какво стана... 8) :twisted: ,важното е че всички разбраха за какво става дума :winky:
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Потребител
Аватар

Мнение от Malechko » 30 Мар 2009, 20:23

Мерси за клипчето Пламски но щеше да е хубаво да ме хванеш от самото начало но и това върши работа другия път на светло!!!!!!!!!!!! Все пак показахме на момчетата че шестака си е шестак :++ !!!!!!!! Лазарони идвай си вече за да стане по интересно че и останаха гуми эа търкане.....

Потребител
Аватар

Мнение от niki_cb » 01 Апр 2009, 13:42

Аз съм все още прохождащ ентусиаст,миналата събота ми беше първата сбирка - мога да кажа че съм доволен - имаше яки баварки дано занапред да стават все повече и повече ентусиастите в добрич - ще гледам да съм редовен - мога да кажа на всички останали които пишат тук и не са идвали или си мислят някакви други работи и затова не идват - да идват много добре се получава! :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от **Novobraneca » 01 Апр 2009, 14:22

Дам целта е точно това, да се съберем и да си поприказваме за любимата марка и да покараме малко :mhihi: ;) Като знам къде бяхме и на къде отиваме, мисля че се получава повече от добре, но има и доста хора които по различни причини не могат да дойдат, мисля че като се позатопли сега ще станем повече ентусиястите :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от **Novobraneca » 02 Апр 2009, 2:10

Данчо тая вечер ги уби, хонди-монди, астри, голфове всичко под ножа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ReSp3cTT » 02 Апр 2009, 2:24

Момчета събота няма да мога да дойда на изпит съм в Винса :D Стискайте палци

Потребител
Аватар

Мнение от M3/// » 02 Апр 2009, 14:15

[/i]Здравейте на всички почитатели на синьо-белия цвят ;) .Попаднах случайно на този форум,а отдавна исках да питам някои които разбира доста от тази марка.Аз сам новак тук,но се надявам че ще бъда редовен за да разбера повечко неща.Подкрепям сбирките които правите и се надявам че ще има повече хора.Честно казано не знаех че в нашия град има такива.Но сега вече и аз ще мога да ходя стига да нямате нищо напротив.Ако някои може да ми каже каде точно се организират още по добре ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 02 Апр 2009, 14:43

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 30 Юли 2009, 21:45, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от **Novobraneca » 02 Апр 2009, 15:07

M3/// написа:[/i]Здравейте на всички почитатели на синьо-белия цвят ;) .Попаднах случайно на този форум,а отдавна исках да питам някои които разбира доста от тази марка.Аз сам новак тук,но се надявам че ще бъда редовен за да разбера повечко неща.Подкрепям сбирките които правите и се надявам че ще има повече хора.Честно казано не знаех че в нашия град има такива.Но сега вече и аз ще мога да ходя стига да нямате нищо напротив.Ако някои може да ми каже каде точно се организират още по добре ;)

Добре си дошъл колега, 15:00ч жсяка събота на паркинга на техномаркет откъм булеварда ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 04 Апр 2009, 6:43

Здравейте на всички БМВ-ентусиасти!Както се вижда в Добрич има много от нашата марка коли,където и да отидеш!Което мен много :mhihi: ме радва!И в тоя ред на мисли приканвам отново всички,които могат да дойдат днес на уреченото място а то е:Събота,15.00ч,паркинга на Техномаркет! ;)
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

Потребител
Аватар
Кара: Тексаско е36 ;)

Мнение от FrenZy » 04 Апр 2009, 18:18

Колеги днес да не бяхте на кобаклака .. ? :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 04 Апр 2009, 19:04

FrenZy написа:Колеги днес да не бяхте на кобаклака .. ? :)

дам
...

Потребител
Аватар
Кара: Тексаско е36 ;)

Мнение от FrenZy » 04 Апр 2009, 19:31

Мале много ме е яд.. че закаснях за шоуто ... като дойдох видях само следите от гуми :mhihi: аз бях с онази тигра .. дето бяхме 6 човека в нея.. :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 04 Апр 2009, 20:42

FrenZy написа:Мале много ме е яд.. че закаснях за шоуто ... като дойдох видях само следите от гуми :mhihi: аз бях с онази тигра .. дето бяхме 6 човека в нея.. :mhihi: :mhihi:
Ееее глобен си колега :D !Защо не дойде да се запознаем аз ви видях наистина ,как се събрахте в тая малката тигра :D другия път да си дойдеш с БМВ-то и да се запознаем,ще ние приятно на всички с още един присъединил се към клуба ФЕН на марката ;) Днес стана добра сбирка(за което мноооого се радвам) дойдоха стари муцуни и нови момчета с бих казал много красиви и ''Индивидуални бмв-та''(сещате се за какво говоря :mhihi: ) Чест прави на момчетата от Варна които отделиха от ценното си време и посетиха нашата сбирка!Мисля,че останаха с добро впечатление от сбирката и участващите в нея ентусиасти!Имаше 'фън' днес и малко доза екшън :twisted: но снимки и клипчета маааалко по-късно тази вечер!Аааа забравих днес ориентировъчно сметнах общата бройка на колите които посещават сбирката и смея да кажа ,че полека-лека се увеличаваме сега сме около 30-запалени маняци но за жалост не всеки успява да се откопчи от ангажиментите си и да дойде та да се наберем накуп всичките но и това ,ще стане след като преместим часът на срещите в по-късните часове ;)
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия