ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 20 Мар 2009, 19:59

Като стана на въпрос и аз няма да иддвам утре...
Че колим праСето. По-късно като идвам ще звънна да ви видя накъде сте.
Но смятам ми е простено, като се има в предвид, че досега нямам пропуски.
Изображение
E34, E38

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530dA M-Individual

Мнение от ogi dog » 20 Мар 2009, 20:28

Здравейте колеги,ще има ли утре сбирка? че имам работа до Добрич,да намина да видя как е положението :driving:

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 20 Мар 2009, 21:17

ogi dog написа:Здравейте колеги,ще има ли утре сбирка? че имам работа до Добрич,да намина да видя как е положението :driving:

Аз ще направя всичко възможно да дойда, че колегите се сърдят.... 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 21 Мар 2009, 21:32

Аз днес се разписах ..... доволен съм :D
Момчета дайте с добър тон и без обиди, който каквото има да казва - очи в очи.
Колкото коли се съберем/съберете - толкова - важното е времето прекарано заедно да е приятно и с усмивки на лица.
До следващия път - надявам се другата седмица :roll: ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 21 Мар 2009, 23:16

Бат Венци нали това е целта на сбирката колкото повече по весело :mhihi:
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 22 Мар 2009, 0:32

Все свестни хора сме, все на една марка сме фенове пък се караме... Жалко
Изображение
E34, E38

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 22 Мар 2009, 1:35

колеги съжалявам,че се наложи да изтрия няколко от постовете ви,доста се бяхте постарали,но го направих в името надобрия тон и апелирам към вас да го запазите.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 23 Мар 2009, 1:52

Здравейте приятели :D ,
преди няколко дена присъствах за пореден път :D на едно много приятно мероприятие и реших да ви пусна някой друга снимка от там да влезете и вие във филма :) . След едноседмичния ми престой в тукашната клиника заради едни гадости, заради които щях да пукна от болки :| (тук искам да благодаря на Пламен-justboy за готиното пожелание на лично, мерси, много се зарадвах ;) ) и след някой други неприятни проблеми след изписването ми, както и след поредното сиво ежедневие, това мероприятие ми дойде като един мазен, дебел и хубав джойнт :mhihi: , адреналин иии дросели, секвенциални кутии, къси дифове, турбота, много обороти + много расови монстъри от is до Subaru-та и KitCar-и с 300+++ коне :D
Та гледам тука пак се разгорещиха страстите между вас, да се поразгазирате малко :D . Ако си бях в България щях да ви опъвам ушите и щях да ви карам да дрифтите :mhihi: :D :twisted: ...
Мероприятието се казва Saar-Pfalz Rallye ADAC, едно от най-големите ралита, които се провеждат тука в нашия окръг. Предимно участват немци, този път имаше и един руски тийм и както винаги люксембургци, които сипаха яко :D . Участваше и Timo Bernhard, тест пилот на Porsche, както и пилот от 24часа на Нюрнбургринг/Нордшлайфе... караше белия Golf 3 KitCar ииии смаза тотално, нямаше такава скорост просто. Имаше много расови коли, както ще видите от някой снимки, както и мноооооооого Е30-ки :D , което е нещо нормално тук :D . Една от най срещаните коли по тукашните ралита. Разбира се, тук мазните шестаци :P :mhihi: не виреят въобще, понеже всеки се досеща, че обороти няма ли... ;)
Та is-те са най-карани, както и М3-ките :D . Знам, че за мое огромно съжаление измежду нас там, няма много Е30 фанатици и може би се броим на половината пръсти на едната ми ръка :D , но го приемете като подбъзикване и не се сърдете, като виждате къде е истината :P :P :mhihi: :mhihi: :bgflag: :weed: ...
Стига съм говорил, малко снимки за вас ;)

ПС: Тия оранжевите Е30ки са също Дрифт-Клуб и са над 6бр., само is-ки, какво да ви кажа :D

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Take Me to the Hospital...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 24 Мар 2009, 2:04

Така като гледам, ''умирате'' от интерес да пусна и едно клипче :D

http://www.myvideo.de/watch/6161629/ADA ... allye_2009

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 24 Мар 2009, 2:15

Ета т'ва е!!! :mhihi:
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

Мнение от djoni82 » 24 Мар 2009, 12:10

Колеги здравейте. Първо искам да се извиня че пиша тук но търся малко инфо за тая кола.
Искам да я купувам но не познавам никого там.
Ако ми помогнете ще съм ви благодарен
може и на ЛС че да не осираме темата ви
Изображение
В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 24 Мар 2009, 13:46

Еее не това е ненормално, кога ли ще имаме нещо поне доближаващо се до това... Много яко трябва да е било.
@lazaronni, оздравя вече надявам се? Предполагам имаш още материял от ралито? Като дойдеш ще показваш... :-)
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 24 Мар 2009, 21:38

lazaronni написа:Така като гледам, ''умирате'' от интерес да пусна и едно клипче :D

напротив колега едва ли има някой които да не ти завижда (благородно разбира се ) но просто се въздържам от коментар защото мисля че модераторите достатъчно ни търпяха.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 24 Мар 2009, 23:04

justboy написа:Еее не това е ненормално, кога ли ще имаме нещо поне доближаващо се до това... Много яко трябва да е било.
@lazaronni, оздравя вече надявам се? Предполагам имаш още материял от ралито? Като дойдеш ще показваш... :-)

Чесно казано, това е нищо в сравнение с Нордшлайфе, където е АДА, нещо уникално в буквалния смисъл :). И в България се развиват нещата, за жалост позъорщината, надувките и селянията на места развалят синхрона, но ще се наместят нещата, тряба да мислим позитивно :D.
Иначе се оправям бързо и възвръщам най вече килограмите :mhihi: , а материал има много, нямам търпение да се видим, че носталгията...
Съберете се, вече сме в Европата, не е и много скъпо и ми елате на гости, а другото го оставете на мен ;)

cobrata_m3 написа:
lazaronni написа:Така като гледам, ''умирате'' от интерес да пусна и едно клипче :D

напротив колега едва ли има някой които да не ти завижда (благородно разбира се ) но просто се въздържам от коментар защото мисля че модераторите достатъчно ни търпяха.

Няма място за завист била тя каквато и да е :) , а аз споделям радоста си с вас като приятели :D
Дано Модераторите се смилят над спама ми, като се има впредвид, че нито го правя с цел трупане на мнения, нито да създавам конфликти :twisted:

То се е видяло, че не искате да ми идвате на гости, та ще взема аз да ви дойда :D . Надявам се този път да направим уникална сбирка, че последния път като си бяхме в България, много зле :D , забелязах обаче, че по кафетата и бензиностанциите се вясват всички, а нямат 15, 20мин. да паркират до нас на паркинга и да дрънкаме глупости там :D

Поздрави

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 25 Мар 2009, 19:21

Ами ще чакаме да идваш.
Междудругото днес ходих до балчик и на 4-5 завоя много яко се пързулнах с мойта спрела 20ка трябва и по-силните да се пробват, получи се перфектно хем байр нагоре.
Изображение
E34, E38

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия