ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 26 Фев 2009, 16:21

Еееее тва да се чува :angel:
А за клипчетата, ако искате и ви е удобно и ако ви е хубава връзката който каквото има на skype :D
Този път ще стоим повече с жената :D Нямам търпение да се видим пак със всички диванета :D
Take Me to the Hospital...

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 26 Фев 2009, 17:31

Изображение
E34, E38

Потребител
Аватар

Мнение от Malechko » 26 Фев 2009, 19:54

Лазарони с тебе сме 4ове4е,6те направим страхотна колона от красиви коли с марката БМВ! Драго 6те льсне пе4еловката,та покрай него 6е ни излезе кьсмета и на нас с някоя абитурентка :ok: !!!!! Надявам се 4е тоз пьт 6е се задьржите по дьлго време за да издивеем на полигоните в Добри4 и да се видим и да обсьдим някои теми с вас!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 26 Фев 2009, 21:06

http://www.youtube.com/watch?v=R6-oJDcrpXY
http://www.youtube.com/watch?v=FV6V4S5nIzk
ето 2 -4ки и от мен не са ни6то особено защото са със ниска скорост заради кофти настилката 4е на места си бе6е 4ист ледец то това хубаво ама предната седмицата спуках предната гума и ги хвърлих и сложих летни и като го засиля както си го обичам предните отърват и вече не е яко :confused: трябва да се поразровя из архива щото аз нямам навика да се снимам а и няма как все пак карам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 26 Фев 2009, 23:22

Malechko написа:Лазарони с тебе сме 4ове4е,6те направим страхотна колона от красиви коли с марката БМВ! Драго 6те льсне пе4еловката,та покрай него 6е ни излезе кьсмета и на нас с някоя абитурентка :ok: !!!!! Надявам се 4е тоз пьт 6е се задьржите по дьлго време за да издивеем на полигоните в Добри4 и да се видим и да обсьдим някои теми с вас!!!!!

Мерси мерси, за жалост, мойта каляска няма да лъщи много, шот е поочукана тук там, поодрана от 1, 2 мантинели :D , но като се прибера тепърва ще се прави и както ти споменах и на тебе, ще ми трябва помоща ви за някой работи, но ще го обсъдим :D
А ти си вдигни телефона или прочети СМСа дето ти пратих :D говорих за салона, и повече от тва нема на къде, такъв салон отива към 1700 кинта, а цената която ни правят е страхотна :D Пълен комплкет с кори с всичко :D Хайде налазвай манията :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 26 Фев 2009, 23:31

cobrata_m3 написа:http://www.youtube.com/watch?v=R6-oJDcrpXY
ето 2 -4ки и от мен не са ни6то особено защото са със ниска скорост заради кофти настилката 4е на места си бе6е 4ист ледец то това хубаво ама предната седмицата спуках предната гума и ги хвърлих и сложих летни и като го засиля както си го обичам предните отърват и вече не е яко :confused: трябва да се поразровя из архива щото аз нямам навика да се снимам а и няма как все пак карам :mhihi:

Стига скромничи, добре е, ама другия път от там където тръгваш една яка ръчна и от сфетофара настрани :mhihi: :D и колата изглежда арна, пусни некви снимки на светло ;) Шперче има ли?
Тва с летните гуми е много кофти, аз като си бях в БГ на Виница така взех една ограда, че.... :mhihi: :uups: просто е много кофти като ти тръгне предницата, ужасТ! Сложих изхабени зимни гуми, само името им беше зимни и се усети веднага разлика, но пак не беше достатъчно и оградата беше на лице :D Сега съм с 4 зимни много добри и не мърда, просто е уникално :D
Гумата е нещо много важно :D

Поздрави

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 27 Фев 2009, 0:28

lazaronni написа:
cobrata_m3 написа:http://www.youtube.com/watch?v=R6-oJDcrpXY

Стига скромничи, добре е, ама другия път от там където тръгваш една яка ръчна и от сфетофара настрани :mhihi: :D и колата изглежда арна, пусни некви снимки на светло ;) Шперче има ли?
Тва с летните гуми е много кофти, аз като си бях в БГ на Виница така взех една ограда, че.... :mhihi: :uups: просто е много кофти като ти тръгне предницата, ужасТ! Сложих изхабени зимни гуми, само името им беше зимни и се усети веднага разлика, но пак не беше достатъчно и оградата беше на лице :D Сега съм с 4 зимни много добри и не мърда, просто е уникално :D
Гумата е нещо много важно :D

Поздрави

ами те с тия гуми отзад и ръчна не и трябва ама предните не държат затова не я пускам по отрано много кофти е без гума на сняг на мокро ужас :mhihi: няма шпрече защото е със тракшън наистина купенцето е много готино ще му кача снимчици но аз го вземах за трансплантация трябва му по голямо сърчице :D но беше много яко запазено с доста екстри абе с две думи много добра основа .

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 28 Фев 2009, 3:43

Изображение
Изображение
Кой бяга там????
Я ДА ВИДЯ?! :D :shock:
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Re: ДОБРИЧ - сбирки

Мнение от mladi » 28 Фев 2009, 18:21

Wenzy написа:Какво няма ентусиасти ли? :roll:
To има бат Венци,ама ти къде си :evil: ТИ!!!!!!!!???????????
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 28 Фев 2009, 18:55

Днес най накрая ми пристигна фланеца и си монтирах новия волан :D
После като го тествах ефекта беше уникален :)
Сега останаха друга седялка и колани и няма да има изкъртени конзоли вече :D , че като вляза рязко в завой и мачкам ръчната :D

Изображение
Изображение

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 28 Фев 2009, 19:02

Честито! Изглежда много яко. Сега като вземеш и коритото. Освен, че ще се държиш за волана в завой, ще можеш и да завиваш с него :mhihi:
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 01 Мар 2009, 8:20

Честито Лазарони и от мене, като се прибереш, ще имаме по едно кръгче дето се вика TEST DRIWE :mhihi: :mhihi: :mhihi: . А по темата мн несериозна работа, уж пълно с ентусиясти ала бала, накрая четири коли се събрахме, ся разбирам някои колеги ги нямаше по основателни причини, но айде моля ви се да има някаква организация, абеееее нямам думи егати филма тука НЕСЕРИОЗНА РАБОТА :twisted: :twisted: :twisted:

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 01 Мар 2009, 12:04

Днес я поизмих..
Изображение
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 01 Мар 2009, 14:03

Много е красива и уникално запазена :winky:
Не искаш ли като се прибирам да ти потърся от тук бяла оптика и едни пружинки да я свалим малко, возията ще си остане и ще изглежда доста зла :D малко по хубаво да стъпва на земята :D

Поздрави

ПС: Драго, така е, но какво ти пука, неможеш да вържеш някой за каишка. Важното е ние сериозните да се държим :D . Много съжалявам за Киро, че не е писал тук отдавна и след неговото ЛС като говорих с Младен, май и не идва на сбирки :| . Дано като се прибера да мога да го открия да покараме, че той е един от единствените, които си мразят колите т.е. е от нашия клуб :D

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 01 Мар 2009, 14:20

Ами незнам какво точно имаш в предвид с бяла оптика.
Принципно ми е голям мерак черна хелла. И найстина не би било зле да я сваля малко, но си трябват пари, които за момента не мога да извадя, на есен октомври месец ще се прави, каквото ще се прави :-)
Изображение
E34, E38

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия