?разказвайте, хайде?:)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
viper написа: Ами, не мисля, че Da Wolf имаше в предвид да се изхвърлят неразбиращите. По скоро, че форума се напълни с теми от типа " Има ли БМВ с V6 мотор? ", " Как да позная 325 от 320 или 323 Е30 ". Не че са кой знае каква болка, ама много рядко от някоя тема лъха на див ентусиазум, за разлика от темите на изброените от Da Wolf хора. Форума се уголемява на обем, а не на качество. А, най лошото е, че хората, които ни надъхваха си отидоха по ред причини. Това естествено води до обезличаването на форума и вбесява хората, които са от самото начало.
миии кво да кажа

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

ей може да си пишете каквото си искате, разбирате ли , не ме и интересува кой колко БМВ-та има и от кога - аз ви дадох просто пример. аз съм тук за да науча нещо което незнам за БМВ, и може ли да знам - как ще ме светне на това някой който няма опит с такова????
та тук 90% от хората незнаят реда на запалване на 6-така
(например)
мноого смешен става форума разбирате ли - турбо маниака му се сърдим ама е адски прав човека....
та тук 90% от хората незнаят реда на запалване на 6-така

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

По същата логика и аз съм юзер. USER= консуматор, потребител, купувач до тук ни6то лошо , обаче кофтито е тона с ,който се казва и дори смисъла на думата да не е обиден тя става обидна.ЮЗЕР ли съм аз след като сутрин като ставам и докато си измия зъбите са ми минали през главата повечето модели на BMW от 70-те до наши дни.И понеже нямам кола ,нали за това съм ЮЗЕР се возя в реис и чакайки на спирката се кефя на една червена Е-30ска купе с ляти джанти BBS която я паркират до спирката.След качването си в реиса винаги си избирам такова място ,че да гледам БМВ-тата по пътя.И по маршрута си знам еднаЕ-34ка,една Е-21ца които винаги си ги гледам от рейса ,защото стоят на едни и същи места.Също и една Е-30ска в една морга.После в училище цял ден с едни двама съученици си говорим само за БМВ.После на връщане пак си гледам колите които на отиване виждам включително и тези по светофарите и улиците и чупя врат в реиса след всяко БМВ и хората ме гледат като изтребители.Вечер форума ,чата и срещи на митницата с Пабло и другите митничари и пак разговори за БМВ.Приятелите ми викат ти за друго не говориш само БМВ-та са ти в главата
.След като така минава един мой ден аз юзер ли съм,юзери ли са повечето хора като мен които нямат БМВ-та и им е такова ежедневието?

DA WOLF написа:...та тук 90% от хората незнаят реда на запалване на 6-така(например)
![]()
![]()
мноого смешен става форума ...
И к'во викаш, да си ходим? Като не разбираме толкова не можем да сме ентусиасти и от любов към марката да сме сменили по 3-4 БМВ или да сме субирали с мъка 2000лв 5 години за да си купим разбито Е30 и да ремонтираме всяка седмица но само и само да караме колата която кара душата ни да полети над пътя? Да, наистина хората си отиват, но някои от тях заради поуст-ове като твоя, уважавам те от самото начало заради знанията ти и ентусиазма ти но това че разбираш технически от БМВ 1000% пове4е от мен не ме прави по малък ентусиаст, а такива като мен също са ентусиасти и са тук освен да срещтнат съмишленици а и да научат нещо от такива като теб ... на последно място да четат подобни поуст-ове ... ще ме извиняваш но се чувствам адски засегнат и обиден ...
Пийс .. дано си бил нешо станал накриво днес та да пишеш подобни неща...
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
DA WOLF написа:... аз съм тук за да науча нещо което незнам за БМВ, и може ли да знам - как ще ме светне на това някой който няма опит с такова????....
А ти можеш ли пък мен да светнеш, тия хора дето ги цитираш как ще научат нещо за БМВ-тата, след като такива като теб имат нещо против тях. Или какво - когато ти трябва да учиш нещо - може, но когато друг трябва да го научи - неможе. Не чувстваш ли, че си леко смешен в очите на поне 1500 човека. Юзъри сме били - а Engi като търчеше 3 дена на събора м/у хижите да ви урежда спането, после как ли се е почуствал, след като последната вечер ВЕЛИКИТЕ БМВ ЕНТУСИАСТИ му връчиха награда за най-голям юзър и за най-успешен бърнаут без пушек, със и без АБС. И след като ми цитираш TURBO Maniak-a (сега разбирам колко прав е бил тоя пич) пак ще ви кажа - вие сте най-големите смешници - никъкви ентусиасти не сте, щото въобще незнаете смисъла на тая дума - ЕНТУСИАСТ.
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
Хора аз смея да твърдя, че научих това онова за Баварците, но дори и да не сам научил всичко "най-важно", като най заклетите фенове поне се опитвам сам да си правя колата.
Опитвам се, защото си харесвам БМВ-то, защото имам мерак да си го ремонтирам и най-важното защото го има тоя сайт, от който мога прочета най-различни неща. И когато не мога да намеря инфо за това което ми е на главата се обръщам към всички.
Съжелявам ако съм разочаровал някои хора с "глупавите" ми въпроси.
От сега натам ще се старая да питам само в най-краен случай.
И все пак трябва да си помагаме, колкото и да са тъпи темите, защото никой не се е родил с тресчотка в ръка
Опитвам се, защото си харесвам БМВ-то, защото имам мерак да си го ремонтирам и най-важното защото го има тоя сайт, от който мога прочета най-различни неща. И когато не мога да намеря инфо за това което ми е на главата се обръщам към всички.
Съжелявам ако съм разочаровал някои хора с "глупавите" ми въпроси.
От сега натам ще се старая да питам само в най-краен случай.
И все пак трябва да си помагаме, колкото и да са тъпи темите, защото никой не се е родил с тресчотка в ръка
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аз кат един наи обикновен СЕМКАДЖИЯ седя пред екрана и са заливам от смях , просто незнаете колко са прави Випър и Да Уолфи други.

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Нека и аз да си кажа - аз съм в този форум още от самото начало, имах и BMW-та, сега не. Забележете колко малко са ми постовете. Защо ли? Ами защото гледам да пиша когато имам да кажа нещо, което е или интересно или полезно за останалите.
Много е субективно това изказване, но нямам постове от рода на "BMW е най-великата кола на света!" или "BMW-бие всичко наред!" Разбирате ли какво искам да кажа - в началото имаше група хора, които обичахме колите си и си помагахме, но в никакъв случай не е било като сега - малко детска градина си е форума... Аз чета само streetracing-a, Е30, и страхотни истории и извън темата....
Ха сега да видим...
:putsflamesuiton:
Много е субективно това изказване, но нямам постове от рода на "BMW е най-великата кола на света!" или "BMW-бие всичко наред!" Разбирате ли какво искам да кажа - в началото имаше група хора, които обичахме колите си и си помагахме, но в никакъв случай не е било като сега - малко детска градина си е форума... Аз чета само streetracing-a, Е30, и страхотни истории и извън темата....
Ха сега да видим...
:putsflamesuiton:
Power is Nothing Without Insanity
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
LuBo1 написа:Аз кат един наи обикновен СЕМКАДЖИЯ седя пред екрана и са заливам от смях , просто незнаете колко са прави Випър и Да Уолфи други.![]()
![]()
![]()
![]()
При цялото ми уважение към теб наистина не си прав!!!!
Респект към всеки ентусиаст!!!!
Казах вече веднъж ако искате масонски клуб работата е друга !?
May the BMW force be with you!
Alex 320i Cabrio ами след като не ви се нравиме юзърите изгонете ни от форума, не е много трудно, има админи ... или си се локнете в некъф раздел и няма да си мешаме шапките щом сме ви неприятни ... аз си се кефя на БМВто и всичко давам за него но шом сме ви неприятни а вие сте най истиските фенове на марката ... ми *&%%^(*%^ (прочете ми мисълта надявам се) аз ще си се кефя на БМВ-то от сърце пък вие си развивайте докторати някъде на скрито и си казвайте един на друг колко сте велики и че вие сте истинските ентусиасти а ние сме простолюдието например, или незнамкакви си там .... за мен БМВ е всичко и това че не разбирам кой знае колко технически от БМВ изобщо не е причина такива като вас да ме накарат да си мисля че не съм фен на марката и не си обичам колата защото е БМВ и какви ли още не щуротии, може и да съм прекалил малко защото съм на
но това ми е мнението, и неможе да ме комплексира някой който знае "в какъв ред запалва шестака" или някой негов колега ...... заровете си се в черупките щом искате, никой не ви спира 

Абе не е правилно да се делят хората на юзъри и ентусиасти.
Това какъв е човек по душа се разбира най-добре от постовете му, а не от това какво БМВ кара.
И честно казано, мен не ме дразнят темите от типа "има ли БМВ с V6 мотор" и др., защото те са от техническо любопитство и със сигурност някой научава нещо от тях. Най-много се дразня от "кое е по-бързо-Toyota Supra или Nissan Skyline". Та това е БМВ форум, за бога!
За съжаление форума почна доста да се пълни с такива глупости.
Включих се скоро в един западен кар-аудио форум. Досега имам 10-тина поста и все още всеки мой нов пост първо се преглежда от модератор и тогава вижда бял свят. Това трябва на ви наведе някакви мисли.
И пак: не съм против "юзърите", просто трябва да има начин да се вдигне качеството на форума!
То този пост май е за "Предложения, коментари & препоръки за сайта", ама както и да е.
Това какъв е човек по душа се разбира най-добре от постовете му, а не от това какво БМВ кара.
И честно казано, мен не ме дразнят темите от типа "има ли БМВ с V6 мотор" и др., защото те са от техническо любопитство и със сигурност някой научава нещо от тях. Най-много се дразня от "кое е по-бързо-Toyota Supra или Nissan Skyline". Та това е БМВ форум, за бога!
За съжаление форума почна доста да се пълни с такива глупости.
Включих се скоро в един западен кар-аудио форум. Досега имам 10-тина поста и все още всеки мой нов пост първо се преглежда от модератор и тогава вижда бял свят. Това трябва на ви наведе някакви мисли.
И пак: не съм против "юзърите", просто трябва да има начин да се вдигне качеството на форума!
То този пост май е за "Предложения, коментари & препоръки за сайта", ама както и да е.
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5