Сбирките на Еко в София са под въпрос
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
vutov написа:Не съм от София, но не ви ли харесв ОМВ-то на ботевградско шосе?
Да оки е оба4е ушатите

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Комитите си е ресторант и май няма да е подходящо да си простеем. А нещата на Еко може би ще се оправят 

THE ONE & ONLY E30
тегава работа е това да се премести една вече отвърдена збирка,но ако Еко-Елда имат нещо против нас можем само да им кажем да вървят на майната си и да си намерим друго местенце,несмятам че е задължително да е бензиностанция,София е голям град и си мисля че има много подходящи места за збирки,каквото смятам че не е една бензиностанция,все пак пилене на гуми фасове......гадна работа,един глупак ще му прелее резервуара докато зарежда 95H,а до него някой с цигара и става красота.....
имам нещо предвод но изкам да изчакам да видя какво ще стане кой какво ще му хрумне
пс: утре вечер ще се разбере дали няма да ни сложат телена ограда още на входа
имам нещо предвод но изкам да изчакам да видя какво ще стане кой какво ще му хрумне
пс: утре вечер ще се разбере дали няма да ни сложат телена ограда още на входа

- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
....
Оффф явно не са доволни хич от присаствието ни там и са решили,че не искат да има сбирки повече!Нарочили са ни и затова поставят условия,които практически няма как да станат според мен!Явно ще трябва да се преместим,но и на друго място би възникнал същия проблем,но се надявам това да не е скоро!Ще се сетим за някое подходящо място,няма как,София е голяма!
Това е личното ми мнение и впечатления,може и да бъркам,но все пак не може да се преписва като цяло на клуба всичко,все пак всеки носи сам за себе си отговорност,не смятам,че сбирките са проблемни,но за Еко явно е проблем големия брой клиенти.Въпроса с паркирането е много сложен,няма място просто,а и ние също сме клиенти,не е казано,че всеки път трябва да се зарежда гориво,може да се спира и за по едно кафенце,както се казва!Не е честно,ако си от клуба,пречиш,а ако не си значи можеш да си паркираш спокойно!Относно фасовете по улиците,това е проблем на София като цяло,и по другите бензиностанции клиентите си изхвърлят фасовете на земята,това не е запазена марка на клуба!Щом ситуацията е такава би трябвало да се грижат по-добре за чистотата и безопастността,а не да гонят клиентите си!Ако никой не влиза в Еко ще им е най-спокойно!...Е сега шума,какви са тия работи да не би да сме направили дискотека вътре,това е заведение,когато има хора нормално е да има шум не мисля,че е нещо по-различно от всяко друго кафе или ресторант с големи размери!Относно сметките,никога не съм видяла някой да не си плати!Всички имат достатъчно търпение да изчакат сервитьорките да дойдат с киселите си физиономии и да ти подхвърлят заядливи коментари!Обслужването не е на ниво според мен!....Наистина всеки носи отговорност за себе си и ако искаме да останем там,просто трябва да има някакво съобразяване с изискванията им,макар и да не сме съгласни,защото те са собствениците и нямаме избор,ако спазим поне малка част от изискаванията им,преполагам,че ще им затворим устата донякъде!

Това е личното ми мнение и впечатления,може и да бъркам,но все пак не може да се преписва като цяло на клуба всичко,все пак всеки носи сам за себе си отговорност,не смятам,че сбирките са проблемни,но за Еко явно е проблем големия брой клиенти.Въпроса с паркирането е много сложен,няма място просто,а и ние също сме клиенти,не е казано,че всеки път трябва да се зарежда гориво,може да се спира и за по едно кафенце,както се казва!Не е честно,ако си от клуба,пречиш,а ако не си значи можеш да си паркираш спокойно!Относно фасовете по улиците,това е проблем на София като цяло,и по другите бензиностанции клиентите си изхвърлят фасовете на земята,това не е запазена марка на клуба!Щом ситуацията е такава би трябвало да се грижат по-добре за чистотата и безопастността,а не да гонят клиентите си!Ако никой не влиза в Еко ще им е най-спокойно!...Е сега шума,какви са тия работи да не би да сме направили дискотека вътре,това е заведение,когато има хора нормално е да има шум не мисля,че е нещо по-различно от всяко друго кафе или ресторант с големи размери!Относно сметките,никога не съм видяла някой да не си плати!Всички имат достатъчно търпение да изчакат сервитьорките да дойдат с киселите си физиономии и да ти подхвърлят заядливи коментари!Обслужването не е на ниво според мен!....Наистина всеки носи отговорност за себе си и ако искаме да останем там,просто трябва да има някакво съобразяване с изискванията им,макар и да не сме съгласни,защото те са собствениците и нямаме избор,ако спазим поне малка част от изискаванията им,преполагам,че ще им затворим устата донякъде!

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
viper написа:Да - прав си! Обаче е на майната си. Представи си хората от западните квартали колко път ще бият... Трябва да е поне в рамките на града. Сещам се за един Лукойл в Красна поляна - края на К. Величков. Има прилично голямо ресторантче и много място за паркиране
живея в кр.поляна и мога да кажа че тая бензиностанция едвам ще побере 50 човека вътре а за паркирането ... абе 40 бумера може и да ги събере ама повече надали ...
пп.според мен е по-добре някое заведение с голям паркинг дето няма да има за какво да протестират

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Проблеми на Еко няма стига не се пуши около колонките. Хората са добронамерени, но направиха основателна забележка защото лошите неща стават бързо и необратимо и никой не желае да го изчегъртват овъглен изпод купчина ламарини.
- Radi-Amala
- Потребител
-
Сбирка
аз предлагам на омв бояна мн шее добре
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
SKISA написа:Не знам след работно време как са паркингите на територията на Бизнес-парка в Младост!?!? Там си е бая широко ,има някакви заведения и би трябвало да не се плаща като се спира!!!
Там вечер заключват и не пускат никой да се шматка

Tux0 Ca !

първо искам да кажа добър вечер и малко по темата ПОнеже работя там
1. с дефицита на ко6чета немисля че е така точно на всяка колконка има огромно кошче за боклук тва синкавото голямото до колконката
2. това с боклука колкото и неприятно да звучи но наистина става свинщина но това не става от фенове на любимата марка ами от тези които идват с други коли и паркират от страната кадето се зарежда газ
3. по въпроса със спирането на местата за зареждане на колонките - няма абсолютно никакъв проблем да се спира на 7 и 8 колконка понеже така и така те се спират за нощната смяна дори и на 6 не е проблем .
4. паркирането в зоните с конуси най често спират коли различни от БМВ
5. това което прочетох 4е бензинджия е викнал СОТ е крайно грешно от 11 колконкаджии само един неможе да "ни" понася като общност но това си е негов проблем затова не дава смени в четвъртък вечер
6. А тва с паленето на гуми на еко-то, ми мисля че за тва давам но6тни в четвъртък вечер
апел към ЛУДИЯГСМ моляте да не пускаш музиката пак така като предната вечер че някой път 6е падне лампата и окачения таван
ОБщо взето няма причини да ви гонят всичко идва от не4ии други магарии . които се приписват на вас
1. с дефицита на ко6чета немисля че е така точно на всяка колконка има огромно кошче за боклук тва синкавото голямото до колконката
2. това с боклука колкото и неприятно да звучи но наистина става свинщина но това не става от фенове на любимата марка ами от тези които идват с други коли и паркират от страната кадето се зарежда газ
3. по въпроса със спирането на местата за зареждане на колонките - няма абсолютно никакъв проблем да се спира на 7 и 8 колконка понеже така и така те се спират за нощната смяна дори и на 6 не е проблем .
4. паркирането в зоните с конуси най често спират коли различни от БМВ
5. това което прочетох 4е бензинджия е викнал СОТ е крайно грешно от 11 колконкаджии само един неможе да "ни" понася като общност но това си е негов проблем затова не дава смени в четвъртък вечер
6. А тва с паленето на гуми на еко-то, ми мисля че за тва давам но6тни в четвъртък вечер

ОБщо взето няма причини да ви гонят всичко идва от не4ии други магарии . които се приписват на вас
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Здр. на всички.
И аз имам една идея за място за сбирки ( въпреки, че докато имах BMW не идвах заради работата си, а сега имам време, но новото ми BMW ще дойде след 2 седмици). Та идеята ми е - на "Джеймс Баучер" има една голяма автомивка с кръчма ("На черешата"). Там мястото е ОК, цените не са мн високи, и не е мн нагъчкано от живеещи. Мисля, че и контакт с шефката мога да измисля за да се уговорим за една вечер от седмицата да е на наше разположение комплекса.
С нетърпение чакам да ви досаждам и аз на сбирките
И аз имам една идея за място за сбирки ( въпреки, че докато имах BMW не идвах заради работата си, а сега имам време, но новото ми BMW ще дойде след 2 седмици). Та идеята ми е - на "Джеймс Баучер" има една голяма автомивка с кръчма ("На черешата"). Там мястото е ОК, цените не са мн високи, и не е мн нагъчкано от живеещи. Мисля, че и контакт с шефката мога да измисля за да се уговорим за една вечер от седмицата да е на наше разположение комплекса.
С нетърпение чакам да ви досаждам и аз на сбирките