Сбирките на Еко в София са под въпрос

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 29 Апр 2007, 11:01

Не съм от София, но не ви ли харесв ОМВ-то на ботевградско шосе?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 30 Апр 2007, 16:45

vutov написа:Не съм от София, но не ви ли харесв ОМВ-то на ботевградско шосе?

А ти къде отиде... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 02 Май 2007, 1:13

vutov написа:Не съм от София, но не ви ли харесв ОМВ-то на ботевградско шосе?

Да оки е оба4е ушатите :cop: са по4ти до нас има карулка с радар4е

Потребител
Аватар

Мнение от Muncho » 02 Май 2007, 9:34

Комитите - студентски град ( до зала Христо Ботев )

голям паркинг, голямо заведение

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 02 Май 2007, 11:22

Комитите си е ресторант и май няма да е подходящо да си простеем. А нещата на Еко може би ще се оправят :dunno:
THE ONE & ONLY E30

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 02 Май 2007, 16:38

тегава работа е това да се премести една вече отвърдена збирка,но ако Еко-Елда имат нещо против нас можем само да им кажем да вървят на майната си и да си намерим друго местенце,несмятам че е задължително да е бензиностанция,София е голям град и си мисля че има много подходящи места за збирки,каквото смятам че не е една бензиностанция,все пак пилене на гуми фасове......гадна работа,един глупак ще му прелее резервуара докато зарежда 95H,а до него някой с цигара и става красота.....
имам нещо предвод но изкам да изчакам да видя какво ще стане кой какво ще му хрумне

пс: утре вечер ще се разбере дали няма да ни сложат телена ограда още на входа :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

....

Мнение от Angel eyes » 04 Май 2007, 12:01

Оффф явно не са доволни хич от присаствието ни там и са решили,че не искат да има сбирки повече!Нарочили са ни и затова поставят условия,които практически няма как да станат според мен!Явно ще трябва да се преместим,но и на друго място би възникнал същия проблем,но се надявам това да не е скоро!Ще се сетим за някое подходящо място,няма как,София е голяма! :winky:
Това е личното ми мнение и впечатления,може и да бъркам,но все пак не може да се преписва като цяло на клуба всичко,все пак всеки носи сам за себе си отговорност,не смятам,че сбирките са проблемни,но за Еко явно е проблем големия брой клиенти.Въпроса с паркирането е много сложен,няма място просто,а и ние също сме клиенти,не е казано,че всеки път трябва да се зарежда гориво,може да се спира и за по едно кафенце,както се казва!Не е честно,ако си от клуба,пречиш,а ако не си значи можеш да си паркираш спокойно!Относно фасовете по улиците,това е проблем на София като цяло,и по другите бензиностанции клиентите си изхвърлят фасовете на земята,това не е запазена марка на клуба!Щом ситуацията е такава би трябвало да се грижат по-добре за чистотата и безопастността,а не да гонят клиентите си!Ако никой не влиза в Еко ще им е най-спокойно!...Е сега шума,какви са тия работи да не би да сме направили дискотека вътре,това е заведение,когато има хора нормално е да има шум не мисля,че е нещо по-различно от всяко друго кафе или ресторант с големи размери!Относно сметките,никога не съм видяла някой да не си плати!Всички имат достатъчно търпение да изчакат сервитьорките да дойдат с киселите си физиономии и да ти подхвърлят заядливи коментари!Обслужването не е на ниво според мен!....Наистина всеки носи отговорност за себе си и ако искаме да останем там,просто трябва да има някакво съобразяване с изискванията им,макар и да не сме съгласни,защото те са собствениците и нямаме избор,ако спазим поне малка част от изискаванията им,преполагам,че ще им затворим устата донякъде! :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от 20ки » 05 Май 2007, 1:07

Шел на България пак, но малко по-нагоре има отзад някъв паркинг който вечерта се поизпразва но май няма часта с заведението :roll: другото което се сещам в момента е "PEOPLES" каде е в посока Красно село то е в няква част от парк и има доста парко места.
Addict to Jameson `n` Jenna Jameson

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 05 Май 2007, 11:44

viper написа:Да - прав си! Обаче е на майната си. Представи си хората от западните квартали колко път ще бият... Трябва да е поне в рамките на града. Сещам се за един Лукойл в Красна поляна - края на К. Величков. Има прилично голямо ресторантче и много място за паркиране :roll:

живея в кр.поляна и мога да кажа че тая бензиностанция едвам ще побере 50 човека вътре а за паркирането ... абе 40 бумера може и да ги събере ама повече надали ...

пп.според мен е по-добре някое заведение с голям паркинг дето няма да има за какво да протестират ;)
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 07 Май 2007, 13:14

Не знам след работно време как са паркингите на територията на Бизнес-парка в Младост!?!? Там си е бая широко ,има някакви заведения и би трябвало да не се плаща като се спира!!!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 07 Май 2007, 15:53

Проблеми на Еко няма стига не се пуши около колонките. Хората са добронамерени, но направиха основателна забележка защото лошите неща стават бързо и необратимо и никой не желае да го изчегъртват овъглен изпод купчина ламарини.

Потребител
Аватар

Сбирка

Мнение от Radi-Amala » 07 Май 2007, 21:27

аз предлагам на омв бояна мн шее добре

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 07 Май 2007, 22:47

SKISA написа:Не знам след работно време как са паркингите на територията на Бизнес-парка в Младост!?!? Там си е бая широко ,има някакви заведения и би трябвало да не се плаща като се спира!!!

Там вечер заключват и не пускат никой да се шматка ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 11 Май 2007, 22:15

първо искам да кажа добър вечер и малко по темата ПОнеже работя там
1. с дефицита на ко6чета немисля че е така точно на всяка колконка има огромно кошче за боклук тва синкавото голямото до колконката
2. това с боклука колкото и неприятно да звучи но наистина става свинщина но това не става от фенове на любимата марка ами от тези които идват с други коли и паркират от страната кадето се зарежда газ
3. по въпроса със спирането на местата за зареждане на колонките - няма абсолютно никакъв проблем да се спира на 7 и 8 колконка понеже така и така те се спират за нощната смяна дори и на 6 не е проблем .
4. паркирането в зоните с конуси най често спират коли различни от БМВ
5. това което прочетох 4е бензинджия е викнал СОТ е крайно грешно от 11 колконкаджии само един неможе да "ни" понася като общност но това си е негов проблем затова не дава смени в четвъртък вечер
6. А тва с паленето на гуми на еко-то, ми мисля че за тва давам но6тни в четвъртък вечер

:shock: апел към ЛУДИЯГСМ моляте да не пускаш музиката пак така като предната вечер че някой път 6е падне лампата и окачения таван
:mhihi: :mhihi:

ОБщо взето няма причини да ви гонят всичко идва от не4ии други магарии . които се приписват на вас
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 01 Юни 2007, 18:30

Здр. на всички.
И аз имам една идея за място за сбирки ( въпреки, че докато имах BMW не идвах заради работата си, а сега имам време, но новото ми BMW ще дойде след 2 седмици). Та идеята ми е - на "Джеймс Баучер" има една голяма автомивка с кръчма ("На черешата"). Там мястото е ОК, цените не са мн високи, и не е мн нагъчкано от живеещи. Мисля, че и контакт с шефката мога да измисля за да се уговорим за една вечер от седмицата да е на наше разположение комплекса.
С нетърпение чакам да ви досаждам и аз на сбирките :)

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия