"Поздравления"за Георги Пенчев!!!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 09 Май 2006, 0:17

така... знаете, че пиша много рядко вече, ама ще се пише тази нощ, то се е видяло.
почвам на ред: Тонка ( 5тия елемент) бате, ти, както и всеки друг, най-много от всичко си харесва собствената кола. ВИНАГИ ама ВИНАГИ резултатите в конкурсите са били най-големия проблем на всеки един събор ( точно това е причината след Казанлък НИКОГА повече да не участвам на конкурс ). Помня колко беше афектиран онази вечер след раздаването на наградите и след като говорихме попитах какви са били критериите за оценяване. оценката на колата ти не беше ущетена с нищо по тези критерии. просто приоритетите на конкурса бяха други. иначе, на мен на Тонката колата МНОГО ми харесва, но имаше различни критерии за оценка, които бяха спазени, това е всичко. Не се сърди бате, няма смисъл от такива неща и до никъде не се стига с това. ( п.с.: кол-ни да пием по бутилка ракия и пак ще си говорим :winky: )

сега... по редицата безмислени мнения, които се изписаха в тази тема... всички знаем, че Георги Пенчев е изключителен човек, който винаги е бил компромиса на всеки спор и решението на всеки конфликт. освен това се побърка покрай този събор, за което всички му благодарим от сърце! евала Жоре, няма две мнения по въпроса, за това, което правиш и винаги си правил за този клуб и за нас, масата от последователи. Асен също ( и както винаги ) със зъби и нокти се бореше за нашия комфорт и добро прекарване. Войков, Лион, Иво газкома ( който в тази тема също се исказа страшно неподготвен ), Косата, Пабло и всички други, които помогнахте за това събитие, няма да изреждам имена на ред, защото рискувам да пропусна някой и ПАК да има сърдити. искам да благодаря от името на всички ентусиасти, защото всеки, който е от години в тази общност, знае какво неземно усилие и нерви е организацията на един събор. Всеки може да дойде и да пие 5 големи след което да недоволства от всичко и всички, но не в това е идеята. ВИНАГИ ще има хора, които дават повече, от колкото получават. ВИНАГИ ще има хора, които искат повече, от колкото заслужават. ВИНАГИ ще има дразги, недоволства и пререкания. Не един път сме обсъждали с повечето от старите ентусиасти, че не можем да очакваме от събирането на ТОЛКОВА много тотално различни характери, обединени само около една трибуквена идея, да цари мир и разбирателство. Моля всички лично афектирани и засегнати да прочетат мнението ми :!: искам да ги ПОМОЛЯ от мое име просто да не се ядосват за тези неща, които се пишат и които малко или много засягат канските усилия, които са положили. Искам да знаете, че има хора, които оценяват, това което вие направихте, правили сте и продължавате да правите и знайте, че вие винаги ще седите с безкрайно благоговение в техните очи. според мен това трябва да е идеята, която да ви крепи да поддържате нашия любим синьо-бял пламък. Благодаря, че ви има и за мен е чест да ви познавам :bowdown:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Май 2006, 1:35

абе сички БМВта беха готини и заслужаваха награди ама няма как неможе всички да са на първо место .. пак и айде малко по лабафо не сме на 15 да се караме заради 1 награди важно е да има фън ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 09 Май 2006, 4:40

Engi написа:почвам на ред: Тонка ( 5тия елемент) бате, ти, както и всеки друг, най-много от всичко си харесва собствената кола. ВИНАГИ ама ВИНАГИ резултатите в конкурсите са били най-големия проблем на всеки един събор ( точно това е причината след Казанлък НИКОГА повече да не участвам на конкурс ). Помня колко беше афектиран онази вечер след раздаването на наградите и след като говорихме попитах какви са били критериите за оценяване. оценката на колата ти не беше ущетена с нищо по тези критерии. просто приоритетите на конкурса бяха други. иначе, на мен на Тонката колата МНОГО ми харесва, но имаше различни критерии за оценка, които бяха спазени, това е всичко. Не се сърди бате, няма смисъл от такива неща и до никъде не се стига с това. ( п.с.: кол-ни да пием по бутилка ракия и пак ще си говорим :winky: )

Точно това се канех и аз да напиша ;)

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 09 Май 2006, 19:34

Ок,още веднъж повтарям-не става дума за награди и оценки!Въпросът е принципен,никой не отрича заслугите на Пенчев за организацията на събора,това момче явно има някакъв личен проблем с мен(не ми е ясно защо),но това съм го забелязъл от доста време и той си го знае!Обидно ми е да се съобразявам точно с неговото мнение,но както и да е...!По важното за мен е,че макар и вече старичка,колата си ме кефи много и съм си я направил с голямо желание,а и няма да ви обяснявам колко хора са научили за форума именно от стикера на задното стъкло!
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Май 2006, 19:51

Не мислех да пиша в такива теми, но ще направя изключение. Пети елемент, теб не те познавам лично. Не познавам и 90% от хората, които спечелиха награди. Надявамх се това да се промени на този събор, но забелязах, че повечето присъстващи се бяха затворили в някаква групика познати и малцина откликнаха на доброто ми желание за запознанство. Критериите са мислени доста време от доста хора. Смятам, че отразяват философията на БМВ, имиджа и историята на марката. Може би има какво да се работи по тях, но ги ползваме за първа година. Едно е сигурно - те елиминират понятия като "излъчване", "стойка", "агресия" и т.н. Защо? Защото това са субективни преценки. Критериите бяха детайлизирани от хора, познаващи достатъчно добре марката. На мен си ми харесват джантите Миле миля на моята кола, но няма да се сърдя, ако ми отнемат точки, защото не са оригинални БМВ. При журитата имаше пропуски, защото някои от предварително подбраните хора просто изчезнаха, може би за да не си навлекат подобно на твоето недоволство. А Пенчев, Азраил, както и още няколко човека спасиха положението. Конкурсните листа бяха достатъчно ясни и прозрачни, за да се сърдиш на някого. На Лудия колата има страхотно излъчване, но не се разсърди като му взехме точки за продънената кора на багажника, нито Сид за мръсния двигател въпреки пълния М-пакет, нито хора, които изгубиха точки заради неоригиналните си стопове или джанти. Допуснах компромис с журито именно защото критериите бяха детайлизирани. Ако не го бях направил, конкурси просто нямаше да има и тогава събора щеше да претърпи голям удар. Конкурсните листове се пазят, в тях нямаше място за субективизъм (не твърдя, че са перфектни, но ще работим върху тях) и смятам нападките срещу когото и да е за дребнава проява на егоцентризъм и незрялост. Като ми говориш за наградки, не смятам, че някой сериозен ентусиаст е отишъл там заради тях. За мен тази тема е изчерпана, благодаря ви за вниманието!
Never mistake motion for action...

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 09 Май 2006, 19:59

100 пъти му казах на Косата като диктуваш имената да казваш и никове, не за друго ама така никой не ги познава тея хора. :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 09 Май 2006, 20:02

Колега,личи си,че не ме познаваш!Аз също благодаря за вниманието и ще те помоля (лично) да заключиш темата!
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 09 Май 2006, 20:04

Айде заключвам я аз ;)
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия