сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
там до аксаковска панорама съм ходил на зелено ама наистина нямаше асвалт а асвалта е нужен щото корадо няма да издържи
и си мисля по въпроса ама си оставам с мисленето

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
И аз го мисля тези дни и нищо не се сещам
Някой да знае към Джанавара как е положението
Много ми е далеч Аспарухово и нямам време да се разходя да проверя...

- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
Ако говорим за място без асфалт Батовата е идеално място. Поляни бол, има предостатъчно място за колите и могат да се съберат много хора. Обаче с асфалт 

- ms
-
-
Току-що проверих Джанавара и Аладжа манастир
полянки се намират, но асфалт- не.... На Батова хич не е лошо наистина, но и там въпроса с асфалта е същия... Дайте да си харесаме някъде място за пикник- то се е видяло, че такова подходящо и за дрифтове няма да се намери...

абе там по пътя към Аладжата дали няма да се намери някоя по - голяма отбивка ( като паркинг ) с полянка до нея . Аз отдавна не съм пътувал на там и не си спомням много ама там ми се вижда най - възможно да има такова място . Може и да изръся някоя глупост щот наистина отдавна не съм ходил нататък , ама говоря за удобно място по пътя към Аладжа , 6тот ти MS пишеш че нямало място там - на Аладжата .
- ms
-
-
Личи си кой отдавна не е минавал оттам- няма нищо подходящо по пътя за Аладжата. Единственото широко като паркинг е пред входа на самият манастир до чешмата, но и там не става- точно на пътя е и полянка там няма...
- Runner
- младши ентусиаст
-

- Icco
- Музикално деформиран
-
днес е чевъртак и е време да се каже кой ще идва и кои не за да се подготвят нещата трябва да знам най важното !!!
колко паржоли и шишчета да поръчам от предишния ден
и наи важното каде ще е !
колко паржоли и шишчета да поръчам от предишния ден

и наи важното каде ще е !
- Icco
- Музикално деформиран
-
Говорих преди малко с корадо
пича си държи на асвалта много се е надъхал и викам да не му чупим мерака, така че мисля да го направим на два етапа дрифт и
Какво мислите по въпроса и даите малко по сериозно да не останем накрая 3-ма ентусиазти
не че ще ни е лошо с пържолите в ръка но все пак колкото повече толкова повече

Какво мислите по въпроса и даите малко по сериозно да не останем накрая 3-ма ентусиазти

- Runner
- младши ентусиаст
-
Ицо, избрали ли сте вече ден, защото някои от нас трябва да знаят малко по-отрано, за да си уредят нещата?
По темата: Дадох моето предложение за място, а за шоуто да се спрем някъде korado да си "начеше крастата" и после огладнели от ентусиазъм да похапнем

По темата: Дадох моето предложение за място, а за шоуто да се спрем някъде korado да си "начеше крастата" и после огладнели от ентусиазъм да похапнем

- Icco
- Музикално деформиран
-
Никой нищо не е избирал,ако питате мене събота по към обед че вечерта съм на събиране от даскалото 15г от как сме заваршили
кога минаха незнам ? ако не неделята ми е фреее от край до край но все още никой нищо не е писал по подробно като бройка кои кога е свободен абеее май само търкаме клавишите тука на клавиатурите ама ади че почвам да се ядосвам вече

- ms
-
-
Мене ме бройте на линия за събота и неделя- когато кажете... Но понеже нямам компютър под ръка постоянно може някой да ми звънне и да каже кога, къде, какво да се взима и т.н. А и аз съм пешеходец- завися от вас за превоз... Надявам се нямате нищо против да взема евентуално еще едно приятелче с мен...
ГСМ-а ми е 0885533592- Милен ми е заглавието...
ГСМ-а ми е 0885533592- Милен ми е заглавието...
- Icco
- Музикално деформиран
-
Даааамм с тебе се чухме вече както и с останалите които имат желание да си направим пикник прес уикенда.
След всичко мислено и премислено остават поляните над аксаковска панорама поне така мисля аз.
Сбирката може да започне в 13.00 на паркинга на Пикадили до окръжна болница там ще се съберем да видим кой е тук и кой не и да накупим това което ни трябва за пикника
Бях много силен и вилен с това месо но понеже организациата куцаше до последно и не се знаеше какво да се поръча сега не мога да се свържа с месаря за месото и маи и то ще е от пикадили
а би било добре да си покисне в марина тази вечер
И отново казвам 13.00 всички от Варна да се чустват поканени на паркинга на пикадили и да отпрашваме към полянката

След всичко мислено и премислено остават поляните над аксаковска панорама поне така мисля аз.
Сбирката може да започне в 13.00 на паркинга на Пикадили до окръжна болница там ще се съберем да видим кой е тук и кой не и да накупим това което ни трябва за пикника
Бях много силен и вилен с това месо но понеже организациата куцаше до последно и не се знаеше какво да се поръча сега не мога да се свържа с месаря за месото и маи и то ще е от пикадили

И отново казвам 13.00 всички от Варна да се чустват поканени на паркинга на пикадили и да отпрашваме към полянката

- ms
-
-
Много слабо беше представянето днес на варненци- цели 2(ДВЕ) коли- Icco® и Vipers и аз с едно превозно средство.... От толкова хора които бяха навити за барбекю на зелено бяхме цели 7 човека
Единственият оправдан за липсата от събитието беше Краси (korado), но на всички останали им пишем по една голяма черна точка. Изтриването на черните точки се върши с подобаващо количество бира
Имаше за кратко и едно ново попълнение на групата - BraZeN дойде да се запознаем на сборният пункт, но за съжаление не можа да присъства на пикника...
Ще помоля Стефан и Ицо ако качват снимки от днес да внимават с материалите- те си знаят защо

Ще помоля Стефан и Ицо ако качват снимки от днес да внимават с материалите- те си знаят защо