ТРОЯН - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
OTLICHNIKA-83 написа:ходихте ли някъде да ги плъзгате![]()
Не, но пък след като си тръгнахме от Троянефт-а минахме през целия град, та чак горе до Фентъзи подредени в колона и на авариини. Беше уникално, карахме си бавничко с 20-30 и си се любувахме на марката.....
А как само ни гледаха хората.....А таксиметровите........

- OTLICHNIKA-83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: КАРУЦА
- Мечтае да кара: ФАИТОН
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Момчета за събота имам предложение от момчетата в Карлово да се съберем заедно и заедно да пътуваме към Калояново. На какво мнение сте?
нямали желаещи за патуване в петака на събора защо то на мен много ми се ходи в петък Примерно още някой да дойде поне да сме двама,но неми пречи и сам да се включа в групата аз ще взема 3-ма човека с мен още и се надявам поне още някой желаещ с кола да има ? А групичката дето се бяхме разбрали да ходиме в събота да ме извени.....

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
След като не искаш да си с нас както се разбрахме отиди с другите в петък. То си има график. Разбери се с тях
разбира се ,че искам да патувам с вас но Просто ми се ходеше двата дена но пък може и с вас да патувам кво толкова,че ще пропусна един ден,аз исках просто заради колоната,че ще са мнго народ и колегите от ВТ даже ще минават от тука самозаради това
и за един ден няма как да видя всичко.Пък аз до сега несъм ходил на бмв събор и ще ми е мнгоо интересно.

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
А не мислиш ли че колоната след края на събора ще е 3 пъти по голяма от тази която ще се събере за да отиде 

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
Отличника 83 ще дойдеш ли с нас на събора? Разбрахте ли че колегите от Карлово ще се присъединят към нас, но за целта ще трябва да сме 8.00-8.15 в Карлово.
- OTLICHNIKA-83
- кандидат ентусиаст
-
Незнам дали ште идвам заштото BMW-то ми е малко счупено но ако го оправя идвамkrasy1982 написа:Отличника 83 ще дойдеш ли с нас на събора? Разбрахте ли че колегите от Карлово ще се присъединят към нас, но за целта ще трябва да сме 8.00-8.15 в Карлово.
- Pesho_MPower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i Coupe
Колеги аз до сега не съм идвал но имам галям мерак да дойда, но за сега съм с вързани ръце защото ми правят сърдечна операция на Бавареца или така наречения БАЙ ПАС. Но до края на другата седмица се надямам да го изкарам и да почваме да пържим гуми. От мене за сега поздрави.
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
Здрвейте. Искам да вкарам едно предложение заради хората които в момента със счупени коли по една или др причина. Колегите които имат свободни места и нямат нищо напротив да вземат тези които са със счупени коли, ако желаят да дойдат. Какво ще кажете?Аз лично за сега съм пълен така че не мога да предложа място. Мисля че трябва да се подкрепяме в трудни моменти
- OTLICHNIKA-83
- кандидат ентусиаст
-