Кво ще кажете за още една БМВ сбирка в северна България?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Re: Кво ще кажете за още една БМВ сбирка в северна България?
Едно +
за Русе и на пистата на Ряхово може да се получи добро шоу де с колите де с картовете там има и картинги и е съвсем близо до Русе
и както по горе бе споменато в Русе не помня да е имало някога истинско събиране на феновете на марката и това би било много добра мотивация за Русенските ///BMW сектанти 

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
Напълно подкрепям колегатаnesko написа:Едно +за Русе и на пистата на Ряхово може да се получи добро шоу де с колите де с картовете там има и картинги и е съвсем близо до Русе
и както по горе бе споменато в Русе не помня да е имало някога истинско събиране на феновете на марката и това би било много добра мотивация за Русенските ///BMW сектанти
и аз съм за Русе

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
ZARAZA написа::wave: ехооо тук от бургас сме доста ентосиясти за търново.
Каде са тези ентосиясти от Бургас

Аз лично съм за

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Kambe написа:Там плаца е голям и има мяст
Извинявай колега, обаче къде е големия плац за повече от 10 коли? И като казвате плац казвайте - не повече от половин час и идват полиция.
Bmw 335biturbo написа:Ако изберете В.Търново този път ще организираме всичко мн. по добре и ще стане мн по яко
![]()
![]()
Недей да даваш празни обещания.
MoToRsPoRtS_VT написа:Велико Търново(ПИШМАНА)
И после масово с актове и спрени от движение коли.
Аз лично ще гласувам за Русе. Не ми се гледат и тази година извращения в града ми като миналата година. Не знам какво толкова им е харесало на повечето хора имайки в предвид, че миналата година беше кошмарно ...

- tigar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38 730D
Полицаите в търново нямат добро око за БМВ маниаци
, в русе могат да се съберем доста БМВ та на полигона после ряхово , пък мога да питам кмета за едно разходка из града , с патрулка, без патрулка както искате
! Плюс това органите на реда като ни видят на полигона не ни юркат ами просто ни приканват да си ходим , не като в търново да са настръхнали 

Пък може и да се направи Теке-Меке...
Така като гледам... Нещата са мнооого на кантар...

- n.kostadinov
- кандидат ентусиаст
-
никой не споменава полигона на дзс-то а там доста широчко и могат да се поберат доста коли
и после евентуално да си направим една разходка до ряхово

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Gh0s7 написа:ZARAZA написа::wave: ехооо тук от бургас сме доста ентосиясти за търново.
Ами, айде гласувайте за Търново де, че стана доста напечен резултата...![]()
![]()
п.п. @TsvetanVR: Ае, ходи земай Е21-цата понеделник бе, че сбирката наближаваДа не стане тъй, че да скрием някъде Бенца и да тряя те мъкна с BMW-то
Дае, аз тряя 1 месец да пътувам.

- tigar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38 730D
аз се надявам , нашите като се приберат от Е34 сбирка че там са 10 човека да наклонят везните към Русе ! 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
където и да е ние от Свищов ще чакаме на Лукойла на гара Бяла, по пътя Русе - Търново

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Eдин + и от мен за Русе не защото съм от Русе а защото другите градове са малко неподходящи за този вид сбирка
Враца- Враца е в северна България но не в централна, на колегите от Варна или Бургас ще им е по удобно да идат в софия на сбирка отколкото в Враца
Търново- град който аз страшно много харесвам и ако някой ден ми се дава да избирам къде да живея , то бих отишъл там , но това е една друга тема..... хубав град , хубави дискотеки , но , или може би поне аз неснам , подходящо местенце за "мерене на пишки" , щото то гаранция ще има и такива работи
Русе - че е в северна - в северна е , че е в централна- в централна е. има най малко 3 подходящи места за "мерене на пишки" , дискотеки бол , а и има вариант да се превърне в трансгранична сбирка , с малко подкрепа от този или онзи .... все пак колегите "отгоре" и те имат какво да покажат
Враца- Враца е в северна България но не в централна, на колегите от Варна или Бургас ще им е по удобно да идат в софия на сбирка отколкото в Враца
Търново- град който аз страшно много харесвам и ако някой ден ми се дава да избирам къде да живея , то бих отишъл там , но това е една друга тема..... хубав град , хубави дискотеки , но , или може би поне аз неснам , подходящо местенце за "мерене на пишки" , щото то гаранция ще има и такива работи
Русе - че е в северна - в северна е , че е в централна- в централна е. има най малко 3 подходящи места за "мерене на пишки" , дискотеки бол , а и има вариант да се превърне в трансгранична сбирка , с малко подкрепа от този или онзи .... все пак колегите "отгоре" и те имат какво да покажат

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Ami az poprincip glasuvah za Turnovo ama mai mi se hodi pove4e na Ruse... ot edna strana za6toto nikoga ne sym hodil tam... ot druga strana za6toto ako naistina ne e imalo nikoga sbirka tam mislq 4e e vreme da izbuhnem i tam
P.P. sorry za latineca ama nemojah da namerq kilizatora

P.P. sorry za latineca ama nemojah da namerq kilizatora

подкрепям колегата ОГИ
и аз съм за Русе