Drift Day 1 - 30-31 май, картинг писта Плевен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
E34Power написа:ДА, благодаря на колегата че положи толкова много усилия да заснеме такива неща в тъмното
Ти ли ми иска компресора сутринта?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
E34Power написа:да, ама се оправих с гумаджията
съжелявам,че не можах да ти помогна,но компресора остана в другия сервизен автомобил,а с него дойдоха късно.Даже Павката с белия 200сх си проспусна първата сесия,защото се бяха успали ...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Всичко е било супер като гледам! Жалко,че нашата бойна група не можа този път да уважи събитието! Надявам се на следващото мероприятие да се съберем! Поздрави от нас!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Снимките са супер
Малеее alex bmw тъкмо е във фаза
Някой друг от форума няма ли да качи снимки ?
Чакам и малкия симптяга p0wEr да ми прати линк с филмчето на което е заснет Дилян как кара Франки от много добра позиция на камерата в купето
Рейсинг фен-а закрепи камерата на шофьорската врата насочена към задната гума
докато карах една серия ,нямам търпение да го видя и този клип
Георги Пенчев

Малеее alex bmw тъкмо е във фаза

Някой друг от форума няма ли да качи снимки ?

Чакам и малкия симптяга p0wEr да ми прати линк с филмчето на което е заснет Дилян как кара Франки от много добра позиция на камерата в купето

Рейсинг фен-а закрепи камерата на шофьорската врата насочена към задната гума

Георги Пенчев
- RSxRacer
- вълкодав
-
Penchev написа:Снимките са супер![]()
Малеее alex bmw тъкмо е във фаза![]()
![]()
Някой друг от форума няма ли да качи снимки ?![]()
Чакам и малкия симптяга p0wEr да ми прати линк с филмчето на което е заснет Дилян как кара Франки от много добра позиция на камерата в купето![]()
![]()
![]()
Рейсинг фен-а закрепи камерата на шофьорската врата насочена към задната гумадокато карах една серия ,нямам търпение да го видя и този клип
![]()
Георги Пенчев
а кое беше момчето което бе с фанелка на Дунев и постоянно закрепяше камерата по различни коли.Трябва ми записа на Ремуса на е30-то

www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ето и некви мой

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
RSxRacer написа:Penchev написа:Снимките са супер![]()
Малеее alex bmw тъкмо е във фаза![]()
![]()
Някой друг от форума няма ли да качи снимки ?![]()
Чакам и малкия симптяга p0wEr да ми прати линк с филмчето на което е заснет Дилян как кара Франки от много добра позиция на камерата в купето![]()
![]()
![]()
Рейсинг фен-а закрепи камерата на шофьорската врата насочена към задната гумадокато карах една серия ,нямам търпение да го видя и този клип
![]()
Георги Пенчев
а кое беше момчето което бе с фанелка на Дунев и постоянно закрепяше камерата по различни коли.Трябва ми записа на Ремуса на е30-тоАко може на лс да ми се обади за да се разберем как да си получа материала,че имам доста да обработвам
Прати л.с. на racing fan

Шаро ,снимките са доста добри

Георги Пенчев
- racing_fan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Nissan
- Мечтае да кара: Twin Supercharged E92 M3
Penchev написа:Рейсинг фен-а закрепи камерата на шофьорската врата насочена към задната гумадокато карах една серия ,нямам търпение да го видя и този клип
![]()
Георги Пенчев
Трябваше обаче да я сложа когато брат ти кара първия път. Не знам с какви гуми беше но вадеше адския пушек. Ти като кара явно сложихте други(ония май гръмнаха?) и чак накрая изкараха малко по свестен пушек на правата.
RSxRacer написа:sonny написа:ПС Кажи му Беемведжия и не го закачай повече![]()
http://videos.streetfire.net/video/Sonn ... 685531.htm
На тебе съм ти сърдит ама чак сеа се сетих![]()
първо за това,че не ме повозихте на ваща дрифтачка и второ,че не ме избрахте да се повозя на некоя дрифтачка...
Абе как можахте баш у на ремуса Бмв-то да качите онуй голямото нещо че чак накрая и земята целуваше тоя
Батко, онова нещо, толкова много ми се молеше, и викам е са ше го тура при Християн, ама незнам що кацна при Ремуса, ако беше при Християн, щеше докато целува майка земя да си брише гъзо с едната ръка, а с другата да си събира разтопената маратонка

- RSxRacer
- вълкодав
-
sonny написа:RSxRacer написа:sonny написа:ПС Кажи му Беемведжия и не го закачай повече![]()
http://videos.streetfire.net/video/Sonn ... 685531.htm
На тебе съм ти сърдит ама чак сеа се сетих![]()
първо за това,че не ме повозихте на ваща дрифтачка и второ,че не ме избрахте да се повозя на некоя дрифтачка...
Абе как можахте баш у на ремуса Бмв-то да качите онуй голямото нещо че чак накрая и земята целуваше тоя
Батко, онова нещо, толкова много ми се молеше, и викам е са ше го тура при Християн, ама незнам що кацна при Ремуса, ако беше при Християн, щеше докато целува майка земя да си брише гъзо с едната ръка, а с другата да си събира разтопената маратонка
ам мен що не ма избра бре... рушвета не ти ли стигна

www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
на края на филмчето му има майл-а или може да му пишеш в дрифтинга
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5