Плакати и стикери - Събор 2009

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 27 Апр 2009, 13:32

moksika написа:гледах да се въздържа, ама не мога!!! искам да попитам защо някой "колеги" са решили да правят пари от това мероприятие? пояснявам- вчера едим "колега" беше тъй любезен да ми поиска 20 лв. за стикер с номер за събора!!! аз доколкото съм запознат, тези неща не са ли безплатни? ако бъркам, ще се самобичувам публично!!! но ако не, не му прави чест на "колегата" , че е решил да прави пари на чужд гръб!!! много съм разочарован!!! може да съм никой за повечето, щото не ме познавате, но това не означава че ми минават селки тарикатлъци!!!

П.С. най интересното е, че въпросния "колега" на едни пуска оферти по 20 лв. на парче, а на други по 10 лв.?!? явно ги решава нещата като на битака, според как изглежда балъка срещу него.

Няма такъв филм - стикерите и плакатите са напълно безплатни. Дори доставките до градовете са за сметка на клуба ;)

Не съм проверявал обширно случая, но доколкото разбрах си станал свидетел на тъпанарска шега на човек, който не е съобразил колко тъпо изглежда отстрани. ;)

Стикери и плакати ще се раздават на сбирките в понеделник (Люлин), вторник (Дружба), четвъртък (Бояна). Също и на сборния пункт на бензиностанция Лукойл непосредствено преди отпатуването на 1-ви май. Стикери ще има и на самата писта. ;)

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 27 Апр 2009, 15:22

За Бургас днес взех стикерите и плакатите. Плакати, ако някой иска има останали в Интерауто и при мен. За стикерите ще се видя с Игор и може да питате него, а, ако не се свържете с него, при мен ще има един резерва до последния момент.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 27 Апр 2009, 20:53

!!Asen_X написа:
moksika написа:гледах да се въздържа, ама не мога!!! искам да попитам защо някой "колеги" са решили да правят пари от това мероприятие? пояснявам- вчера едим "колега" беше тъй любезен да ми поиска 20 лв. за стикер с номер за събора!!! аз доколкото съм запознат, тези неща не са ли безплатни? ако бъркам, ще се самобичувам публично!!! но ако не, не му прави чест на "колегата" , че е решил да прави пари на чужд гръб!!! много съм разочарован!!! може да съм никой за повечето, щото не ме познавате, но това не означава че ми минават селки тарикатлъци!!!

П.С. най интересното е, че въпросния "колега" на едни пуска оферти по 20 лв. на парче, а на други по 10 лв.?!? явно ги решава нещата като на битака, според как изглежда балъка срещу него.

Няма такъв филм - стикерите и плакатите са напълно безплатни. Дори доставките до градовете са за сметка на клуба ;)

Не съм проверявал обширно случая, но доколкото разбрах си станал свидетел на тъпанарска шега на човек, който не е съобразил колко тъпо изглежда отстрани. ;)

Стикери и плакати ще се раздават на сбирките в понеделник (Люлин), вторник (Дружба), четвъртък (Бояна). Също и на сборния пункт на бензиностанция Лукойл непосредствено преди отпатуването на 1-ви май. Стикери ще има и на самата писта. ;)

тоя човек трябва да бъде наказан според мен,
това е шега уронваща името на клуба.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Потребител
Аватар
Кара: 206 GTi
Мечтае да кара: М5

Мнение от HeAdY-NuKeR » 28 Апр 2009, 0:21

Преди малко видях до Макдоналдс на ВСИ ( в Пловдив) някои от форума :) една сива 5-ца от новите :) слагаха трансперанти на светофара :) 8)
Най-обичам Е36 320i по светофарите само да не е ванос :D

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 28 Апр 2009, 0:38

За колегата, който е решил да прави парички със продажба на стикери...смешна история просто...чак не мога да го повярвам!!
За да ги е получил - дал е заявка с ясната представа, че от него се очаква да разпорстранява плакатите и стикерите...един вид ангажимент, обаче явно комбинативната мисъл е проработила...във възможно най-селския и просташки вариант!!

Няма да е никак лошо въпросния колега да бъде опоменат на първо място в темата "НЕКОРЕКТНИ"...то от това по-некоректно здраве му кажи!!

По темата:
Половината от плакатите, който съм разлепил днес са скъсани, свалени...селска история.
На кой му пречат толкова тези плакати, бе мамка му ?!

Друга част, която съм поставил в обекти (бензиностанций, заведения за бързо хранене, кафета, автомивки, магазини за резервни части) са си непокътнати...

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 28 Апр 2009, 1:45

Dimitroff написа:За колегата, който е решил да прави парички със продажба на стикери...смешна история просто...чак не мога да го повярвам!!
За да ги е получил - дал е заявка с ясната представа, че от него се очаква да разпорстранява плакатите и стикерите...един вид ангажимент, обаче явно комбинативната мисъл е проработила...във възможно най-селския и просташки вариант!!

:mhihi:

Хора, никой нищо не е продавал ;) Как ще продава нещо, което няма. Искал е да се измайтапи с няколко колеги на е36 сбирката, но явно на случката са станали свидетели повече хора и от там тръгнала тая щуротия ;)

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 28 Апр 2009, 1:48

Може...въпреки това на мен още ми е нервно! :confused:

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 28 Апр 2009, 8:29

Плакати и стикери са изпратени на всички които са ми пратили заявки,
нека всеки един да потърси в локалния офис на Еконт и ако има
проблем да се свърже с мен на ЛС.
Поради изчерпване на рекламните материали - нямаме възможност да
пускаме за други градове. На пистата ще има ограничено количество
номера/стикери за участниците които не са успяли да си вземат.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GANIN » 28 Апр 2009, 9:42

Колеги искам да попитам, поеже за първи път ще присъствам на събора и несъм на ясно. Ще има ли стикер за мен, понеже смятам да съм само наблюдател или са само за хората, които ше участват в състезанията. И ако ще има и за мен, проблем ли ще е да го получа ж петък на сборния пункт? Мерси предварително!

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 28 Апр 2009, 10:43

GANIN написа:Колеги искам да попитам, поеже за първи път ще присъствам на събора и несъм на ясно. Ще има ли стикер за мен, понеже смятам да съм само наблюдател или са само за хората, които ше участват в състезанията. И ако ще има и за мен, проблем ли ще е да го получа ж петък на сборния пункт? Мерси предварително!

Колега,
ще има представител от УС на клуба (Асен) на сборния пунк за
тръгване в петък - Лукойл, който ще раздава стикери на желаещите.
Надявам се да има лепенки за всички желаещи.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GANIN » 28 Апр 2009, 10:47

Ок, значи ще гледам там да си набавя стикер. Благодаря за бързия отговор!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 28 Апр 2009, 10:53

Dimitroff написа:Може...въпреки това на мен още ми е нервно! :confused:

Аз си мисля пък, че въпросния колега отдавна трябваше да влезе тук, да се покаже и да каже че се е майтапел.....щото като видях как се изниза от Е36 сбирката се съмнявам да е било майтап, както и никой от потърпевшите не го вярва. Нека да влезе тук и да каже, че се е майтапел, а не Асен да се чуди как да му бърше з**** заради постъпката му ;)

И в "Некоректни" присъства, но по друг повод ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 28 Апр 2009, 11:13

Абе защо не го споменавате въпросния "колега" (да не употребявам прилагателни) - за ///Марто става дума. Няма нужда от форумни наказания - стига му че няма очи да се появи на сбирките като човек, заради не едно подобно изпълнение като в Неделя...

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 28 Апр 2009, 11:20

Аз само не мога да разбера защо в тази тема се говори със завоалиране и недомлъвки, все едно е някакво политическо предаване и някой се опасява да не бъде съден за клевета.

Хайде сега аз като човек без каквото и да е отношение към клуба, събора, стикерите и участвалите в случката, да взема да ви кажа...

Шегаджията, койсе измайтапи че стикерът с номерата 318 и 525 струват 20 лв. и парите ще отидат в клуба е ///МарТо
Хората, с които ///МарТо си направи тази шега бяха kOnPuBkA и Мартин Величков.

Хайде сега да вземат да се разберат тримата майтапели ли са се, лигавили ли са се, кво са правили, щото цялата история с тази тайна става смешна.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 28 Апр 2009, 11:27

someone написа:Аз само не мога да разбера защо в тази тема се говори със завоалиране и недомлъвки, все едно е някакво политическо предаване и някой се опасява да не бъде съден за клевета.

Хайде сега аз като човек без каквото и да е отношение към клуба, събора, стикерите и участвалите в случката, да взема да ви кажа...

Шегаджията, койсе измайтапи че стикерът с номерата 318 и 525 струват 20 лв. и парите ще отидат в клуба е ///МарТо
Хората, с които ///МарТо си направи тази шега бяха kOnPuBkA и Мартин Величков.

Хайде сега да вземат да се разберат тримата майтапели ли са се, лигавили ли са се, кво са правили, щото цялата история с тази тайна става смешна.

Да не задълбаваме толкова - лекетата рано или късно си го получават, и то не във форума... тук все пак за по-важни неща от обици по веждите иде реч... ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия