Италианско преследване Плевен - 4-ти кръг + Дрифт + Тунинг
Модератори: mitaka7, Общи модератори
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- EndoBESNIQ
- Потребител
-
Както се казва "Яката работа беше"Наистина си заслужаваше.Дано по често да се организират такива състезания следващия сезон.
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Здравеите колеги, виждам поне на две от снимките че има някакви огньове през деня. Да не се е запалил някои от участниците или да не е имало някакво проишествие. Аз не можах да се организирам да доида щото трябваше да сменям водна помпа на колата на брата, и на мойта ми изгоря датчика за температурата и се вкарах в приключение, но това е друга тема. Много ме е яд че изпунах и това представление, не се и съмнявам че е било супер яко. Дайте ако има и клипчета да се нарадвам малко и ако има и повече снимики.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
- Kregec
- ентусиаст
-
На колегата Радослав благодаря много за клипчетата. Видях Е30-те добре се справят само колегата с чевената Е30 с белия капак нещо не можа да се справи. Но видях и една едно жълто ченрно купенце ако се не лъжа трябва да е Е46 и много ми прилича на палава М3-ца или греша, то участваше ли? Щото ми изглеждаше доста добре а тези двете колице дето са до него се губят просто

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Мале много пушек много нещо бе
Жалко че неможах да дойда ... било е супер. Дайте още клипчета от нощното дрифт шоу плиййййззззз

Последна промяна h4ckED на 27 Окт 2008, 14:09, променена общо 1 път

M - The most powerful letter in the world
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Kregec написа:На колегата Радослав благодаря много за клипчетата. Видях Е30-те добре се справят само колегата с чевената Е30 с белия капак нещо не можа да се справи. Но видях и една едно жълто ченрно купенце ако се не лъжа трябва да е Е46 и много ми прилича на палава М3-ца или греша, то участваше ли? Щото ми изглеждаше доста добре а тези двете колице дето са до него се губят просто![]()
![]()
Не е Е46 а Е36 320i

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Kregec написа:На колегата Радослав благодаря много за клипчетата. Видях Е30-те добре се справят само колегата с чевената Е30 с белия капак нещо не можа да се справи. Но видях и една едно жълто ченрно купенце ако се не лъжа трябва да е Е46 и много ми прилича на палава М3-ца или греша, то участваше ли? Щото ми изглеждаше доста добре а тези двете колице дето са до него се губят просто![]()
![]()
За червената Е30 просто на клипчето което аз снимах не се вижда как кара. Иначе тои беше един от най-добрите дрифтъри. А купенцето е Е36 и взе 3 място в тунинг изложението. Тиграта 2 а Рено 19 стана 1.
Засъжаление точно като почна нощната дрифт анархия ми падна батерията

- civic
- младши ентусиаст
-
аз лично останах най-впечетлен от:
Нисана на Дунев
ДК. Краси (е30)
едно варненско е34(тоя шлеп как вървеше с вратите на страни)
алекс_матрикс
имаше какво да се види и показаха доста добро ниво,според мен поне, всички участници
Нисана на Дунев
ДК. Краси (е30)
едно варненско е34(тоя шлеп как вървеше с вратите на страни)
алекс_матрикс
имаше какво да се види и показаха доста добро ниво,според мен поне, всички участници
- Kregec
- ентусиаст
-
Не го отричам това за червената Е30, просто коментирах това което виждам. А за жълто черната Е36, според мен третото място и е малко трябваше да е на първо, според мен изглежда наи добре от трите. Но щом съдиите които са оценявали тунинга така са решили така да бъде, но от трите по това което виждам тя ми харесва наи много.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Нисана на То6ко бялата Е30-КА и 4ервената Е30ка със сивия капак- ВИИЕЕЕЕ НЕЕЕ СТЕЕЕ ХОРААААА
Толкова кеф ми доставихте,аз просто СВЪРшИХ!!!!!!!!!!!!!!
Евала ви правя ве "хора" велики сте!!!!
Съжалявам,че момчето с червения ОПЕЛ(най-старата кола май и викахте
) не беше задно с вас на пистата.Той-също беше от най-лудите дрифтари.
Номер 37 ме караше да си скубя косите от страх когато минаваше покрай мен на правата-човече ти такъф рефлекс вадиш ЕВАЛАТИ!!!!!!
Варненската Е34-ка ми напълни сърцето ааамааа якооооо!!!!!
Изобщо цяла нощ не съм спал заради вас.
Но тройния тандем беше на най-високо ниво БРАВО на вас велики сте.
Поздрави и за професионализма на г-н Пенчев,първо показа как се кара за време със мощно Е30,после показа как може да се дрифти комбито

Толкова кеф ми доставихте,аз просто СВЪРшИХ!!!!!!!!!!!!!!
Евала ви правя ве "хора" велики сте!!!!
Съжалявам,че момчето с червения ОПЕЛ(най-старата кола май и викахте

Номер 37 ме караше да си скубя косите от страх когато минаваше покрай мен на правата-човече ти такъф рефлекс вадиш ЕВАЛАТИ!!!!!!
Варненската Е34-ка ми напълни сърцето ааамааа якооооо!!!!!
Изобщо цяла нощ не съм спал заради вас.
Но тройния тандем беше на най-високо ниво БРАВО на вас велики сте.
Поздрави и за професионализма на г-н Пенчев,първо показа как се кара за време със мощно Е30,после показа как може да се дрифти комбито

Червеното е30, изобщо не е на стълбичката на победителите от Дрифт шоуто, а за Италянското, както се е представил така се е качил на стълбичката. На Дрифта първите трима са Владо Мантата, Кирил Илиев с е34 520 и Християн от Плевен с е30 320, Тодор Дунев и Искрен, Неучастваха в класирането, идвамата по собствено желание, единия защото е професионален състезател и исак просто да си прави кефа редом с нас, а не да кара за награда, а Искрен неучаства поради факта, че е организатор на мероприятието и може да повлияе на журито, което е съставено от представители на фирмите спонсори
- h4ckED
- ентусиаст
-
Аз като участник в таяанархия и като водещ на най-дорите до момента мероприятия от този род, още треперя, па незнам хората що са лапнали и са онемели от дрифта, то ко да неонемееш, то трябваше да е една обиколка за почет, а си еба мамата
http://vbox7.com/play:73c903f5

- h4ckED
- ентусиаст
-
sonny написа:Аз като участник в таяанархия и като водещ на най-дорите до момента мероприятия от този род, още треперя, па незнам хората що са лапнали и са онемели от дрифта, то ко да неонемееш, то трябваше да е една обиколка за почет, а си еба мамата![]()
Направо ей го целия профил с клипчета

http://vbox7.com/byuser:hlapeto_kln?&page=1

M - The most powerful letter in the world
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5