Писта София - 27-28.09.2008г.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- racing_fan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Nissan
- Мечтае да кара: Twin Supercharged E92 M3
///milko way написа:където е Царя-там е винаги иекшън![]()
в Стара Загора единия от стюардите на обратния хвърли байряка и си запали плетените обувки от висок старт![]()
-иначе косуърда на Златков бие Аудито,но за съжаление все не може да завърши
Ти май нещо наизуст говориш? кога Форда на Тихомир е бил Аудито? В случая става дума за Николай Златков с Ево9, той имаше шанс да бие Аудито, но се счупи. А Тихомир си завърши.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Гледам на снимките на Царя Косуърта и се сетих как преди 2 години ако не се лъжа, Митко Lover-а го караше и то доста добре
Положиха тук там по малко асфалт ма добре така ,че много беше окаяно станало и не можех вече да издевателствам нощно време над колата да му сеневиди
Георги Пенчев

Положиха тук там по малко асфалт ма добре така ,че много беше окаяно станало и не можех вече да издевателствам нощно време над колата да му сеневиди

Георги Пенчев
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
racing_fan написа:///milko way написа:където е Царя-там е винаги иекшън![]()
в Стара Загора единия от стюардите на обратния хвърли байряка и си запали плетените обувки от висок старт![]()
-иначе косуърда на Златков бие Аудито,но за съжаление все не може да завърши
Ти май нещо наизуст говориш? кога Форда на Тихомир е бил Аудито? В случая става дума за Николай Златков с Ево9, той имаше шанс да бие Аудито, но се счупи. А Тихомир си завърши.
верно бе - Тихомир ги мачка на планинско....визирах точно Николай с ЕВОто на Германеца Александър Бох,защото вече му е взимал на Бедини по 2 сек на кварификации

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Интересно състезание се получи! Бях на първия завой след старта и там доста си проличаваше кой, колко може да кара. Направи ми впечатление, че хора с по-подготвени и по-хубави коли, карат по некви много странни траектории. Имаше един с жълто пунто дето завиваше на 3-4 пъти
Нащо момче (Бяло саксо с реклама на виктори) стана Първи в N2 и 6-ти в общото, направо му взе душата на тва Саксо
Жалко за червеното саксо, дето се завъртя и отнесе пожарогасителя, доста добре вървеше
В големия клас се очертаваше добра битка, но заради тия инциденти се разпокъсаха бързо.
Направи ли ви впечатление, в какво състояние бяха зелените площи след като си тръгнахме
п.п. Един приятел снимаше с камера и трябва да има доста добри кадри. Ще гледам после да ги кача.
п.п.2 Кой от състезателите имаше тъмно зелена е30 с джанти алпина, и некви охлюви я бяха полазили

Нащо момче (Бяло саксо с реклама на виктори) стана Първи в N2 и 6-ти в общото, направо му взе душата на тва Саксо

Направи ли ви впечатление, в какво състояние бяха зелените площи след като си тръгнахме

п.п. Един приятел снимаше с камера и трябва да има доста добри кадри. Ще гледам после да ги кача.
п.п.2 Кой от състезателите имаше тъмно зелена е30 с джанти алпина, и некви охлюви я бяха полазили

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
M3_GTR написа:искам да ви попитам дали имате инфо за лилавия голф 2 със заден двигател участва в малките класове

racing_fan написа:Асен Захариев с Голфа, с двигател от мотор 1100 сс (Хонда мисля) скъса полуоска. Ники Златков - заден диференциал, много му идват конете и затова, трябва си група А диф. Бая екшън имаше. Интересно ми е да видя как тримата изпуснаха отбивката. Аз разбрах че е изтекло масло и не са могли да спрат.
От Р1 Ямаха пък аз знам че е
некъв картинг

не е истина тва как се изстреля на старта

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
_BoBI_ написа:![]()
Като застанах пред тоя камион, и 15мин не мога да се отлепя

п.п. Моля, който има още снимки и клипчета да качва

52 мнения