Писта София - 27-28.09.2008г.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Nissan
Мечтае да кара: Twin Supercharged E92 M3

Мнение от racing_fan » 28 Сеп 2008, 20:51

///milko way написа:където е Царя-там е винаги иекшън :mhihi:
в Стара Загора единия от стюардите на обратния хвърли байряка и си запали плетените обувки от висок старт :D
-иначе косуърда на Златков бие Аудито,но за съжаление все не може да завърши

Ти май нещо наизуст говориш? кога Форда на Тихомир е бил Аудито? В случая става дума за Николай Златков с Ево9, той имаше шанс да бие Аудито, но се счупи. А Тихомир си завърши.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 28 Сеп 2008, 21:42

Гледам на снимките на Царя Косуърта и се сетих как преди 2 години ако не се лъжа, Митко Lover-а го караше и то доста добре :confused:
Положиха тук там по малко асфалт ма добре така ,че много беше окаяно станало и не можех вече да издевателствам нощно време над колата да му сеневиди :confused:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 28 Сеп 2008, 22:29

racing_fan написа:
///milko way написа:където е Царя-там е винаги иекшън :mhihi:
в Стара Загора единия от стюардите на обратния хвърли байряка и си запали плетените обувки от висок старт :D
-иначе косуърда на Златков бие Аудито,но за съжаление все не може да завърши

Ти май нещо наизуст говориш? кога Форда на Тихомир е бил Аудито? В случая става дума за Николай Златков с Ево9, той имаше шанс да бие Аудито, но се счупи. А Тихомир си завърши.

верно бе - Тихомир ги мачка на планинско....визирах точно Николай с ЕВОто на Германеца Александър Бох,защото вече му е взимал на Бедини по 2 сек на кварификации
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 28 Сеп 2008, 22:45

Интересно състезание се получи! Бях на първия завой след старта и там доста си проличаваше кой, колко може да кара. Направи ми впечатление, че хора с по-подготвени и по-хубави коли, карат по некви много странни траектории. Имаше един с жълто пунто дето завиваше на 3-4 пъти :idea:
Нащо момче (Бяло саксо с реклама на виктори) стана Първи в N2 и 6-ти в общото, направо му взе душата на тва Саксо :mhihi: Жалко за червеното саксо, дето се завъртя и отнесе пожарогасителя, доста добре вървеше :roll: В големия клас се очертаваше добра битка, но заради тия инциденти се разпокъсаха бързо.
Направи ли ви впечатление, в какво състояние бяха зелените площи след като си тръгнахме :?: :evil:

п.п. Един приятел снимаше с камера и трябва да има доста добри кадри. Ще гледам после да ги кача.

п.п.2 Кой от състезателите имаше тъмно зелена е30 с джанти алпина, и некви охлюви я бяха полазили :twisted: :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Сеп 2008, 12:48

M3_GTR написа:искам да ви попитам дали имате инфо за лилавия голф 2 със заден двигател участва в малките класове

:arrow:

racing_fan написа:Асен Захариев с Голфа, с двигател от мотор 1100 сс (Хонда мисля) скъса полуоска. Ники Златков - заден диференциал, много му идват конете и затова, трябва си група А диф. Бая екшън имаше. Интересно ми е да видя как тримата изпуснаха отбивката. Аз разбрах че е изтекло масло и не са могли да спрат.

От Р1 Ямаха пък аз знам че е

некъв картинг :mhihi: общо взето

не е истина тва как се изстреля на старта :shock:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 29 Сеп 2008, 14:02

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение