ВАРНА >архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 06 Юли 2009, 23:42

съжалявам за пропиления труд с качването на всички тези снимки,които току що изтрих,но те не са актуални за тази тема.
моля спазвайте правилата за писане в този раздел.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 с PVC мотор

Мнение от sharkvn » 10 Юли 2009, 19:35

ти вземи да дойдеш на сбирка че да има за какво да говорим примерно : "ей ако знайте вчера на сбирката дойде едно сиво е34 "двайспитица" и събра очите на всички знайте ли го кой е ? " :mrgreen: :weed:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 10 Юли 2009, 23:54

завалиики а, знаете ли чувството наречено срам и позор след опита на няква гърмяща сапунерка да ви прескочи при светофарна гонка с подобен на вас мъртвец от същата порода :mhihi: така че не забравяйте че има и по-зле от вас :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 11 Юли 2009, 0:55

sharkvn написа:релефното момче и то се прекара с куц матор и се включи в оплакването ама няма страшно ще го преживеем
а колегата с русата кака да не прави нашта грешка по малко от /М или V не слагай всичко друго писва много бързо

ти пък кога кара твоя мотор на макс и разбра как върви точно,релефното момче пързаля цялата аладжа до 5000 оборота,представям си когато стигне до 7000 и се усети пауара ;) ела с туй "V" или "м" да те пробвам с едно 318 :D на мен 2,0 почти ми стига http://www.youtube.com/watch?v=qlBEnROYe7I щото не съм претенциозен и не рева а тренирам :D време е шарки да последваш примера на релефчо и да вземеш ъглошлайфа щото дисковете са евтини а ефекта е голям :D лафа не е "който го може го може",а "който иска се научава" който не иска има и други забавления :D

ПП
ако тва за колегата с русата кака се отнася случайно за мен,акъл неща,искам гуми,бензин и още руси каки :D :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sharkvn » 11 Юли 2009, 1:49

гледай ко става съживихме темата :clap:
Кире захапа ли ве чак зе и да ме пробваш спокойно аз не мога да карам ти знаеш само чупя мотори и нали съм ти казал за рязането един път почна ли я ще е през средата и после на по малки парчета да мога да я натъпча в пикапа и да я закарам на металекса :mhihi:
А за русата как не беше към теб колегата с м10ката и той вози руси каки
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от баварка » 11 Юли 2009, 7:30

sharkvn написа:гледай ко става съживихме темата :clap:
Кире захапа ли ве чак зе и да ме пробваш спокойно аз не мога да карам ти знаеш само чупя мотори и нали съм ти казал за рязането един път почна ли я ще е през средата и после на по малки парчета да мога да я натъпча в пикапа и да я закарам на металекса :mhihi:
А за русата как не беше към теб колегата с м10ката и той вози руси каки

Няма да е за дълго очаквам както обикновенно модераторите да се развихрят.А живот и здраве и малко карти на късмета и м20 -то ще се разболее тежко и като започне да киха ще стане страшно :D :D
Изображение

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 11 Юли 2009, 10:34

бе то много руси каки много нещо бе чак на опашка са наредили коя да се вози :mhihi:
някой с мотор от 2,5 нагоре като реши че му е малък и че за нищо не става да се обади да му дам да го изхвърли в моя "кош" :mhihi: пък аз ше се опраям от там нататък... :winky:
а и нека да напиша по темата малко довечера ше ходите ли на аладжата?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sharkvn » 11 Юли 2009, 10:52

аз трява да отида Киро ме предизвика на Drift Battle :duel: :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от Noob4o » 11 Юли 2009, 11:40

sharkvn написа:аз трява да отида Киро ме предизвика на Drift Battle :duel: :lol:

Това трябва да се види, дано поне сега да няма "ой ой ой" :mhihi:
The Ultimate Driving Machine

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 11 Юли 2009, 12:51

sharkvn написа:аз трява да отида Киро ме предизвика на Drift Battle :duel: :lol:

внимавай да не мине средата :D :D

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 11 Юли 2009, 14:21

залагания ще има ли да вадя парите от дюшека :mhihi:
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: някво 325

Мнение от Vai-Holding » 11 Юли 2009, 19:32

Нов съм в варна за това ако мойе да ми обесните каде се намира по то4но това КРЗ кадето се събирате в варна за да мога да дойда :help: :help:
Изображение
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: iL

Мнение от JordanV8 » 11 Юли 2009, 20:45

Към 17:00 в Неделя заемаш позиция до бензиностанция "Lukoil" (Тази преди Аспаруховия мост) ....и чакаш.......личи си кой отива към КРЗ-то... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: някво 325

Мнение от Vai-Holding » 11 Юли 2009, 21:22

Мерси за идеята .Имате двама нови членове ако може като минава6 свирни ще сме там с едно купе и едно седанче
Изображение
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sharkvn » 12 Юли 2009, 0:07

kirililiev написа:

внимавай да не мине средата :D :D

много лайш пък не дойде достраша ли те какво или съвсем се разтракаха повдигачите на дизела
служебна победа то един вариант имаше да спечеля и той стана
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия