ВАРНА >архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
съжалявам за пропиления труд с качването на всички тези снимки,които току що изтрих,но те не са актуални за тази тема.
моля спазвайте правилата за писане в този раздел.
моля спазвайте правилата за писане в този раздел.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- sharkvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с PVC мотор
ти вземи да дойдеш на сбирка че да има за какво да говорим примерно : "ей ако знайте вчера на сбирката дойде едно сиво е34 "двайспитица" и събра очите на всички знайте ли го кой е ? "

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
завалиики а, знаете ли чувството наречено срам и позор след опита на няква гърмяща сапунерка да ви прескочи при светофарна гонка с подобен на вас мъртвец от същата порода
така че не забравяйте че има и по-зле от вас 

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
sharkvn написа:релефното момче и то се прекара с куц матор и се включи в оплакването ама няма страшно ще го преживеем
а колегата с русата кака да не прави нашта грешка по малко от /М или V не слагай всичко друго писва много бързо
ти пък кога кара твоя мотор на макс и разбра как върви точно,релефното момче пързаля цялата аладжа до 5000 оборота,представям си когато стигне до 7000 и се усети пауара

ПП
ако тва за колегата с русата кака се отнася случайно за мен,акъл неща,искам гуми,бензин и още руси каки

- sharkvn
- кандидат ентусиаст
-
гледай ко става съживихме темата
Кире захапа ли ве чак зе и да ме пробваш спокойно аз не мога да карам ти знаеш само чупя мотори и нали съм ти казал за рязането един път почна ли я ще е през средата и после на по малки парчета да мога да я натъпча в пикапа и да я закарам на металекса
А за русата как не беше към теб колегата с м10ката и той вози руси каки

Кире захапа ли ве чак зе и да ме пробваш спокойно аз не мога да карам ти знаеш само чупя мотори и нали съм ти казал за рязането един път почна ли я ще е през средата и после на по малки парчета да мога да я натъпча в пикапа и да я закарам на металекса

sharkvn написа:гледай ко става съживихме темата![]()
Кире захапа ли ве чак зе и да ме пробваш спокойно аз не мога да карам ти знаеш само чупя мотори и нали съм ти казал за рязането един път почна ли я ще е през средата и после на по малки парчета да мога да я натъпча в пикапа и да я закарам на металекса![]()
Няма да е за дълго очаквам както обикновенно модераторите да се развихрят.А живот и здраве и малко карти на късмета и м20 -то ще се разболее тежко и като започне да киха ще стане страшно

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
бе то много руси каки много нещо бе чак на опашка са наредили коя да се вози
някой с мотор от 2,5 нагоре като реши че му е малък и че за нищо не става да се обади да му дам да го изхвърли в моя "кош"
пък аз ше се опраям от там нататък...
а и нека да напиша по темата малко довечера ше ходите ли на аладжата?

някой с мотор от 2,5 нагоре като реши че му е малък и че за нищо не става да се обади да му дам да го изхвърли в моя "кош"

а и нека да напиша по темата малко довечера ше ходите ли на аладжата?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
sharkvn написа:аз трява да отида Киро ме предизвика на Drift Battle![]()
Това трябва да се види, дано поне сега да няма "ой ой ой"

The Ultimate Driving Machine
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
залагания ще има ли да вадя парите от дюшека 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: някво 325
Нов съм в варна за това ако мойе да ми обесните каде се намира по то4но това КРЗ кадето се събирате в варна за да мога да дойда

Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
- JordanV8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: iL
Към 17:00 в Неделя заемаш позиция до бензиностанция "Lukoil" (Тази преди Аспаруховия мост) ....и чакаш.......личи си кой отива към КРЗ-то... 

- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: някво 325
Мерси за идеята .Имате двама нови членове ако може като минава6 свирни ще сме там с едно купе и едно седанче
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
- sharkvn
- кандидат ентусиаст
-
kirililiev написа:sharkvn написа:аз трява да отида Киро ме предизвика на Drift Battle![]()
внимавай да не мине средата![]()
много лайш пък не дойде достраша ли те какво или съвсем се разтракаха повдигачите на дизела
служебна победа то един вариант имаше да спечеля и той стана