ВАРНА >архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
Някой да сподели на нашия скъп и мил модератор,че сбирките ще бъдат по-късничко..по хладното към 5 6 часа
Нал' тъй беше? 

- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
абе вие живи ли сте бе
тука за една седмица по едо мнение имаше до скоро, сега не мога да сваря да чета от вчера
БРавос за най-сериозните и евала за живинката около сбирките
а не като по-миналата седмица дето отидох сам до обичайните места и нямаше никой 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Предлагам ви да почнете да пишете нещо смислено и по темата за да не се чудите къде са ви мненията !!
И да не ги изтрия аз има и други модератори които няма да ви оставят да го обърнете на лафмоабет !!

И да не ги изтрия аз има и други модератори които няма да ви оставят да го обърнете на лафмоабет !!

- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
Icco написа:Предлагам ви да почнете да пишете нещо смислено и по темата за да не се чудите къде са ви мненията !!
И да не ги изтрия аз има и други модератори които няма да ви оставят да го обърнете на лафмоабет !!![]()
Братчед, живот и здраве с Vipers може да успеем да дойдем на сбирка, ако има такава

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
plamen_hh написа:Аз предлагам да се съберем младите ентусиасти срещу старата школа да видим кой ще загуби![]()
![]()
да ама на кво? на комар, на жоманка, на бой, на стражари и апаши?щот ако е на каране ше ни раскажат играта

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
на каране разбира сеE30_M_Tech_ll написа:plamen_hh написа:Аз предлагам да се съберем младите ентусиасти срещу старата школа да видим кой ще загуби![]()
![]()
да ама на кво? на комар, на жоманка, на бой, на стражари и апаши?щот ако е на каране ше ни раскажат играта![]()
![]()
ние вместо да се съберем да ни научат белким на нещо ти скачаш барабар петко с мъжете
не става така... трябва да сме една задружна общност а не млади и стари ентусиасти

ама виж на жоманката е добра идея

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
mnh написа:на каране разбира сеE30_M_Tech_ll написа:plamen_hh написа:Аз предлагам да се съберем младите ентусиасти срещу старата школа да видим кой ще загуби![]()
![]()
да ама на кво? на комар, на жоманка, на бой, на стражари и апаши?щот ако е на каране ше ни раскажат играта![]()
![]()
ние вместо да се съберем да ни научат белким на нещо ти скачаш барабар петко с мъжете
не става така... трябва да сме една задружна общност а не млади и стари ентусиасти
![]()
е на жмичка ще спечелиш,имам една мацка тука дето иска да те пробва къв карач си,ако биеш нея ще се издигнеш яко,ако не ще играеш на жмичка,ще се скриеш пък ний изобщо няма да те търсим

кире те итам са слаба вода знаишли от колко време питат каде ходите да каратеkirililiev написа:mnh написа:на каране разбира сеE30_M_Tech_ll написа:plamen_hh написа:Аз предлагам да се съберем младите ентусиасти срещу старата школа да видим кой ще загуби![]()
![]()
![]()
![]()
е на жмичка ще спечелиш,имам една мацка тука дето иска да те пробва къв карач си,ако биеш нея ще се издигнеш яко,ако не ще играеш на жмичка,ще се скриеш пък ний изобщо няма да те търсим![]()
![]()

сладурkirililiev написа:mnh написа:на каране разбира сеE30_M_Tech_ll написа:plamen_hh написа:Аз предлагам да се съберем младите ентусиасти срещу старата школа да видим кой ще загуби![]()
![]()
![]()
![]()
е на жмичка ще спечелиш,имам една мацка тука дето иска да те пробва къв карач си,ако биеш нея ще се издигнеш яко,ако не ще играеш на жмичка,ще се скриеш пък ний изобщо няма да те търсим![]()
![]()

е айде на жмичка няма да играем,е май съм ви много добър

А какво се цупите за това къде се събирате да карате..нали е среща на БМВ КЛУБ-нови запознанства с други сектанти,каране...
Защо до преди 1 година на морска гара тези които са карали,не са се крили-'няма да ти кажа къде караме понеже си тъп семкаджия'?!
Нали това е смисъла на тези сбирки

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Ако някой има намерение да пише нещо за сбирки а не да си чешете пръстите по клавиатурата може да пише на мен или някой от колегите и ще отворим темата !!!
Всички знаете къде е форума в който се пишат простотии така че изнесете офтопика и глупостите там !!!
Всички знаете къде е форума в който се пишат простотии така че изнесете офтопика и глупостите там !!!