ВАРНА >архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 14 Юни 2009, 14:49

mnh написа:
plamen_hh написа:
mihal написа:
kirililiev написа:места има,сбирки няма :D :D :D

който иска да идва аз тая неделя отивам на КРЗ точно в 17:00 :winky:
17 часа :shock:
нали от 15 бе :roll:

е ти в най голямото слънце искаш да отидем :D :D

Аватар
Кара: E30

Мнение от relefa » 14 Юни 2009, 15:10

да видим колко хора ще се съберем,Кире това епизод две ли е възраждането на bmw team varna

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 14 Юни 2009, 15:12

последно 5 на крз така ли :)
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 14 Юни 2009, 15:15

ай стига бе тъкмо се приготвих да тръгвам вече :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 14 Юни 2009, 18:22

Еми и да има нещо то е BMW... повтарям - BMW сбирка!

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 14 Юни 2009, 19:17

ми чесно казано пречи.... защото от голфаджий хората с бмв-тата спряха да идват.... и така се получаваха голф и астра сбирки....
и след известно време пак се събрахме само бмв-исти днес
нищо че бяхаме по малко въпроса беше че бяхме само бмв-та е с изключение на едно дизелово пИжо ама на него му е простено :mhihi:
а ето и най култовото клипче от днес
http://vbox7.com/play:6b90f5b0
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 14 Юни 2009, 22:00

E30_M_Tech_ll написа:ми чесно казано пречи.... защото от голфаджий хората с бмв-тата спряха да идват.... и така се получаваха голф и астра сбирки....
нищо че бяхаме по малко въпроса беше че бяхме само бмв-та е с изключение на едно дизелово пИжо ама на него му е простено :mhihi:
Днес наистина бяхме само бмв :)
Само дето май го няма приятелското отношение и задружност както в минали сбирки...има огромно разделение като се натяква ,че сисемкаджия ако колата ти не е шестак,няма шпер и не присъстваш на всяка една сбирка.
Просто форумните БМВ сбирки няма как да се разширяват по този начин и с това отношение... жалко но факт :(

А иначе папараците веднага са отразили култовия момент.Браво :D :D

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 14 Юни 2009, 22:10

Gh0s7 написа:
Toneloker написа:Може ли един нов шофьор да дойде утре на сбирката? :roll:

А пък за още един, ако се намери място, ще е много приятно... :)

Аз да питам, че е малко тъпо така да се натрапвам. :D
Последна промяна Toneloker на 15 Юни 2009, 22:51, променена общо 1 път
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от 316 » 14 Юни 2009, 22:23

ето няколко секунди от днес http://vbox7.com/play:d5babf7a

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 14 Юни 2009, 22:46

mnh написа:
E30_M_Tech_ll написа:ми чесно казано пречи.... защото от голфаджий хората с бмв-тата спряха да идват.... и така се получаваха голф и астра сбирки....
Само дето май го няма приятелското отношение и задружност както в минали сбирки...има огромно разделение като се натяква ,че сисемкаджия ако колата ти не е шестак,няма шпер и не присъстваш на всяка една сбирка.
Просто форумните БМВ сбирки няма как да се разширяват по този начин и с това отношение... жалко но факт :(

ти са комплексира ли се нещо?имам един шестак за теб,само 500 лева,шпер не ти трябва щото опасно става за здравето :D ти още ли не си разбрал че бмв е начин на живот а не писане по форомите в стил искренно и лично ;) има маняци дето нямат бмв-та още но са фенове и заслужават уважение,има и такива дето имат бмв но не им отива нещо ;) вместо да ревеш измисли да направим нещо полезно и да възродим сбирките с пълна сила ;)

пп
днеска затва изгонихме Краси,дойде с някъв счупен 4 цилиндров м пауар :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всички да се усмихват :)
Мечтае да кара: самолет

Мнение от ruseva » 14 Юни 2009, 23:46

Към колегата "мънъхъ" : не си прав вадиш си мноо грешни изводи.Аз нямам бмв,ама не се смятам за семкаджийка макар че чопля семки,пия бира..Все пак много се радвам да гледам как си карат момчетата.
Туй че ти не си попаднал в хубав момент на сбирка не значи че всички са ти криви ся..
Сбирки са за да се събират повече фенове и да се прай шоу ;)

Ама то не е всеки ден Велик ден.

Ако си фен и ако те кефи спорта и марката ня да претендираш че се делим.

П.П. За "семкаджиите" е друг превода-хора дошли щото чули че нещо някъде ше става и що да не се разходят да позяпат..ей тъй да има.

Поздравии :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от VWGOLF » 15 Юни 2009, 0:22

Както казва брат ми който е заклет БМВ маняк и кара Е 39 който кара БМВ е болен мозък и от време на време откача с колата из булевардите. Та и Вие сте така мъчете се колеги ентусиасти да направите по единен Варненски отбор. Има хубави БМВ-та във Варна които идват на сбирките мене личчно ме кефите нищо че нямам БМВ ама обещавам като забогатея ще си купя 760 Li
Кога БМВ ще направи нещо по различно от |Oo-[][]-oO|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 15 Юни 2009, 1:44

kirililiev написа:
mnh написа:

ти са комплексира ли се нещо?имам един шестак за теб,само 500 лева,шпер не ти трябва щото опасно става за здравето :D ти още ли не си разбрал че бмв е начин на живот а не писане по форомите в стил искренно и лично ;) има маняци дето нямат бмв-та още но са фенове и заслужават уважение,има и такива дето имат бмв но не им отива нещо ;) вместо да ревеш измисли да направим нещо полезно и да възродим сбирките с пълна сила ;)

пп
днеска затва изгонихме Краси,дойде с някъв счупен 4 цилиндров м пауар :D
Виж сега,колега,аз съм тотално облъчен от синьо-бялата секта,фен съм на стила каране който позволява любимата марка.Не ме мисли за крайно повърхностен.Визирах отношението към по-новите в бандата на срещите...

А доброто отношение е най-голямата крачка към добрите сбирки/каквито са били някога/,и не ,аверче,не рева просто отивам с една нагласа всеки на който му се кара да кара,включвам и себе си защото и на мен ми се кара,но далеч нямам вашите възможности но нали знаеш никой не се ражда научен.

Счупен счупен колко па да е счупен...1 акумулатор или 4ма човека да го бутнат :weed:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 15 Юни 2009, 1:50

ruseva написа:Към колегата "мънъхъ" : не си прав вадиш си мноо грешни изводи.Аз нямам бмв,ама не се смятам за семкаджийка макар че чопля семки,пия бира..Все пак много се радвам да гледам как си карат момчетата.
Туй че ти не си попаднал в хубав момент на сбирка не значи че всички са ти криви ся..
Сбирки са за да се събират повече фенове и да се прай шоу ;)

Ама то не е всеки ден Велик ден.

Ако си фен и ако те кефи спорта и марката ня да претендираш че се делим.

П.П. За "семкаджиите" е друг превода-хора дошли щото чули че нещо някъде ше става и що да не се разходят да позяпат..ей тъй да има.

Поздравии :winky:
Колежке,аз не съм изобщо злопаметен,липсата на време ме кара да пропускам сбирките :( Именно когато стане чудо и почивам в неделния ден,просто треперя от вълнение разбираш ли ме какво имам в предвид :) Как бих покарал макар и крайно аматьорски на широкото на КЗ,ще се наслушам на свирещи гуми,ще се надишам на изгорели гуми.. :) Не далеч не са ми криви всички,днес се заприказвах с едно момче с Е90 много печен/каквито са вярвам всички от тима!!! :) :) / просто в първия момент се почувствах...доста по ниско от тревата понеже разбираш ли съм с некво изебано Е30 ... а бе както и да е.Не ми обръщайте много внимание,бях афектирам от дадена ситуация :)

Семкаджия стана нарицателно не само за некаращите БМВ,ами за всеки който е нов на сбирките и не го познават всички от старите в тима,както и някой пишман дрифтър като мен.
поздрави от мен и целуФки хиляди и всичко най-хубаво,аз силно се надявам някогашните сбирки и шоу да се върнат :) :) :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d Avtomatik / Touring

Мнение от magiosnik^ » 15 Юни 2009, 20:09

И аз ще идвам ако се събираме старите Авери !!! ,...... нали помните как беше кафенце количка и лаф на капака :))

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия