14-ти Национален BMW Събор - 17, 18 и 19 Юли 2015г.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34
Мечтае да кара: М3,М5

Re: 14-ти Национален BMW Събор - 17, 18 и 19 Юли 2015г.

Мнение от flawless » 19 Юли 2015, 13:39

[/quote]Толкова вода колкото пренесе колегата вчера, едва ли някой е носил през всичките години на съборите. :mhihi: :bowdown:
Предлагам всеки недоволен, догодина да се включи с каквото може, който не се опита, нека да изказва поне по-градивно и сдържано критиките си. :yes:[/quote]

Напълно съм съгласен с колегата .. за 15ти събор .. вместо мрънкащи ентусиасти .. да се превърнем в работещи за организирането и радоста от празника наречен събор .. / Ще настоявам лично до последно на всички организатори да има тема с която хора като мен и други колеги които виждам имат амбиция и желание .. да помогнем с време, работа и каквото е необходимо .. и ако по голям брой от недоволните членове на клуба се включат а съм сигурен работа за всички ще има .. ще може спокойно организаторите да планират и да се получат нещата ..
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 19 Юли 2015, 14:02

bmw maniqk ivo bmw написа:Аз пък съм доволен от събора, много гот ми беше! Видях се с познати фенове от форума и се запознах с други. Доволен съм и че платихме 50лв за випа защото имаше хубава гледка и си на сянка :lalala: пиеш си монстъри, водички и си гледаш дрифта и състезанието на спокойствие, аве рахат си е.
Организацията на събора според мен беше добра! хората си вършат работата добре и не виждам каква вина имат че, беше жега.

На същото мнение съм и аз :yes:
Не мога да разбера - миналата година кал и излагация със субарото, тая година жега - ми да си бяхте взели по един чадър бе, господата с претенции? Тези прогнози от синоптик и куп други сайтове за какво се споделяха тука? Да видите, че няма да вали и ще бъде слънчево юли месец ли? Страхотни сте просто !
Какво да се каже за хората, които стояха през цялото време на пистата /в основата ѝ/ ?
Нищо не оценявате маа му стара!
Може да е бил по-слаб събора, но както се вижда от мнението на I. Voykov убихте ентусиазма на организаторите и догодина не знам какъв събор ще бъде, но хората, които го направиха, както тази така и предходни години ги отблъснахте с невероятната ви простотия и мрънконене :evil: И ако наистина нещата не се вземат в ръце от всички, които участват активно в този форум по най-различни световни проблеми, икономики, злата, строежи и т.н. то догодина ще си мечтаем за събор като този. Ако не се оправи отношението, което се проявява то най-вероятно клуба ще приключи с дейността си или поне натам вървят нещата, а това мисля, че никой не го желае.
Аз искам да им благодаря, както ден преди събора го направих - още веднъж евала въпреки благоприятните атмосферни условия /поне не валеше - или ако валеше щеше да се мрънка що не е асфалтиран паркинга? Ей като някви ученички мрънкат повечето. Имаше фалове - да, но вие се изказахте така все едно и аз не знам..бахти вземете оцянявайте малко усилията на другите!
Тва клуб ли е тука или само си чешите пръстите като професори по всяка една тема?

Въпреки всичко BMW събор имаше така, както други марки могат да си мечтаят дори и за събор като този!
Отидох с нагласата да погледам коли, да се видя с колеги от тук, да разгледам най-различни фенщини по колите им. Имаше храна, вода, покрив и всичко осигурено и ПАК недоволни бе! :banghead: :censored:

flawless написа:Напълно съм съгласен с колегата .. за 15ти събор .. вместо мрънкащи ентусиасти .. да се превърнем в работещи за организирането и радоста от празника наречен събор .. / Ще настоявам лично до последно на всички организатори да има тема с която хора като мен и други колеги които виждам имат амбиция и желание .. да помогнем с време, работа и каквото е необходимо .. и ако по голям брой от недоволните членове на клуба се включат а съм сигурен работа за всички ще има .. ще може спокойно организаторите да планират и да се получат нещата ..

също подкрепям!
Последна промяна doomy525 на 19 Юли 2015, 14:31, променена общо 5 пъти
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 19 Юли 2015, 14:12

Понеже не видях никъде тема за снимки... Ето ги и моите от Петък и Събота..
Петък:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 0fd6f3b5a5

Събота:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 9febfdf1cb

А иначе.. мнението ми за събора.. Миналата година дори с калта и лошото време изкарахме с пъти по-добре.. Не ми пука за входа.. ами това че реално вход не беше за пистата а за ливадата около нея.. Мизерия, прах.. и все някой малоумник дето да дава газ и после скарата хруска вкусно.. А в това време от среща при сервизните.. Само шатричките на Мирафиори и подобни седяха, както и 10-15 коли, които участваха в БМВ къп.. Останалото беше сладоледчета и "вип" зони.. Отделно за хората.. Писта.. 35+ градуса жега в сезон.. Хората бяха на море, а не на събор.. Не се чудете, защо е спад.. Да бяхте направили някоя водна игра, нещо за охлаждане.. Пекохме се да не казвам как.. Да бяхте организирали тоя събор поне септември.. Нищо нямаше да ви стане.. Реално кога почнахте да организирате това събитие ми е интересно?

Иначе Плюсовете:
- Идеята с шатрите от другата страна беше добре, но ако не беше такава мизерия
- Охраната я имаше: през 20-50м имаше наистина човек, който да пази и упътва и обяснява дори доста културно..
- Организацията на полицията.. наистина правиха нещо освен да се подпират..

Искам да благодаря за пропуска за фотограф, но някак стана излишно в събота като пистата се напълни дори с такива дето снимаха с телефони.. И дори предупреждението ми (макар че не трябваше аз да им кажа) че седят на изходната траектория и ако някой от тези дето карат изтърве траекторията отива право в тях.. Не им пукаше особено.. Та обърнете внимание другия път.. И надяваме се нещата другата година да са по-добре..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 19 Юли 2015, 14:53

Опа, я чакаите малко сега.Ние,ентусиастите си плащаме за всичко това.Стига сте се правили на мъченици!Управата на клуба,за това е управа,за да организира и да се постарае да отговори на изискванията на обикновените фенове,и "потребители" така да го кажем!10лв. вход,50лв. паркинг,пари за членска карта и т.н. Всичко се заплаща.Ако беше free,едва ли някои щеше да реве и т.н.При положение че,само аз и за приятелката ми съм дал 200лв. за да присъствам само за съботата,мисля че имам право,да изкажа недоволство и може би градивна критика към този "събор" !!!!!Убили сме били ентусиазма... пълни глупости!Обратното е,вие убивате ентусиазъма с провеждането на събор,на които липсва всякакъв вид подготовка,управа и т.н.
ДА уважавам и респректирам хората от ръководството на този събор,които се пържеха на пистата цял ден и са дали 120%!НО,това не омаловажава факта,че беше пълна трагедия!Защо на 8-9-10-11-ти събор,по голямата част от хората бяха супер доволни?!Защото всичко беше ок!След като има проблем с управата на клуба и както сами казвате,ви е писнало,защото последните 2 събора са трагедия,тогава по добре да не се провежда събор,отколкото да има някакво такова подобие и 90% от НИЕ БМВ ентусиастите да сме недоволни.Все пак,тези,които са се нагърбили да бъдат "шефове" на бмв клуб България,носят отговорност.90% недоволство,значи има за какво и или се оправят нещата или предаваме щафетата!Съжалявам,че съм обикновен човек на 700лв. заплата!Ако бях милионер,ще помогна на 100% на клуба,но за съжаление не мога....
Аиде сега ме почваите с хеита,но за съжаление,това е истината,през моите очи .....(peace)
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 19 Юли 2015, 15:12

Единиствената ми болежка е, че си замина единствената останала радост става ли дума за събор, а именно Колоната. Не знам Те До какво направи, ама колона нямаше... още с тръгването на провал си замириса. Погледах с тъга 2 часа оня с триколката и си тръгнах, даже и бира не ми се пиеше под шатрата. Тъжно ми беше за колоната.

Не знам какво се карат/делят/спорят в управата и какви са проблемите там, ама е факт че последните две години тръгваме стемително надолу.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 19 Юли 2015, 15:53

Здравейте!
Чета Форума от 6 години, регистрирах се като станах член на БМВ Клуб България, а съм фен на марката от дете. Ходя по събори, сбирки и мероприятия от 5 години. Доброволец съм в регионалната структура на тийм Плевен от 2 години... Искам да кажа следното нещо само... Не мислите ли че е тотално неуважение към марката и собствениците да накарате хора които са с окачвания до земята, които мият колите си на три дена и ги полират, и които влагат всеки лев в колите си за да изглеждат добре, да спират на къра в коловозите и да им изпопадат генерациите и м пакетите?
Да се вменява чувство на вина в посетителите е несериозно. Опомнете се, слезте на земята и си спомнете 9-тия БМВ събор за какво, от кого и за кого се праевеше?!?!
Чукнете ютюб и напишете bmw meeting 2015 да видите в полша какъв събор за извъртяли на един тъп планински курорт с три вили и малка горичка.. И какъв филм са заснели.
Имам подозрения че много късно сте започнали поготовката за тоя събор и затова сте изпуснали панаира ама тва са си само мои филми... Както и да е. Минало свършено. Само трябва да си дадете ясна сметка че на 13-тия събор бяхме 7000, на 14-ти - 4000, и ако така продължават нещата на 17-тия ще си карате сами на пистата... И за това ше сте си виновни само вие, а не феновете...
Вероятно няма да се хареса мнението ми, но то е първо и последно. Ще продължавам само да чета форума без да пиша така че не си правете труда да ме банвате!
Поздрави!
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 19 Юли 2015, 16:25

Сравняваш 4000 човека на таз годишния събор с тяхната пародия на изпляскан паркинг насред гората и с 50 коли на кръст? :clap: :help:

Ако клипа е толкова важен нека изчакаме да видим какво са заснели дроновете и хората с камерите, ако искаш даже виж и на тунинг бг клиповете от предходните събори.. :smoke: нека дам пример - https://www.youtube.com/watch?v=M9Yck0YiSwg ; https://www.youtube.com/watch?v=_DuQHd03DyA
Искаш да кажеш, че тяхната пародия може да се съпостави с това?

edit : една от причините хората да си тръгнат към 1-2 беше заради жегата, защото беше нетърпима. Аз лично останах до 6 и точно, когато тълпата си тръгна настана шоуто :yes: особено M Performance гонките :driving:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stahlblau » 19 Юли 2015, 16:37

doomy525 написа:Сравняваш 4000 човека на таз годишния събор с тяхната пародия на изпляскан паркинг насред гората и с 50 коли на кръст? :clap: :help:

Ако клипа е толкова важен нека изчакаме да видим какво са заснели дроновете и хората с камерите, ако искаш даже виж и на тунинг бг клиповете от предходните събори.. :smoke:

Гледал съм всичко което е възможно да се види в интернет...

ПАРОДИЯ Е ДА СЕ НАХВЪРЛЯТ М3-КИ И ИЗЛОЖБЕНИ STANCE АВТОМОБИЛИ ЗА МАСА ПАРИ НА КЪРА ДА ПРАШАСВАТ /а в случая от миналата година да се калят и после да са за пастиране/ ... Е тва е пародия! :ranting:

A това в Полша е красиво!!

http://m.youtube.com/watch?v=AQQxFNESDOw

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 19 Юли 2015, 16:41

Да изкажа и аз своето мнение:

Да, определено събора не беше като миналата година. Липсата на няколко души оказа огромно влияние. Водещия, карачите и т.н. И не, напротив, не казвам, че тези не се справиха, но в комплект с другите нещата се получават много по-добре. Спор няма, че Влади прави огромно шоу и знае как да предизвика публиката и да импровизира, до колкото Боби го караше така, както си знае и въпреки това успяваше да разсмее публиката.

Откриването:

Това е нещото, което ми направи най-голямо впечатление. Миналата година беше доста ударно, тази година се изкараха 3 нови модела и дрифтачките. Защо го нямаше балета? Нямаше я тръпката като миналата година от започването.

Това е, като критика от мен. За сянката, извинявам се много, но как аз винаги успявах да си намеря сянка, я при сградата на Елит Кар, я на другите чадъри до пистата, я в заведението в началото на пистата. Вие какво искате, мулатки да ви носят големи чадъри над главите? Хапването беше на ниво, питиетата също. Като има голям наплив от хора, купуващи бира и изпразващи хладилниците за секунди, как очаквате този хладилник да изстуди бира, седяла до сега на открито, за секунди? Това е несериозно! Имах щастието да поседя около 6-7мин. на входа на пистата. Ами мога с ръка на сърцето да кажа, че ако бях аз на мястото на този екип, щях да се откажа. При въпроса ми към един от посрещачите "Полудели сте май?" ми беше отвърнато "Абсолютно"! И ако някой, който си е седял цял ден да сянка си мисли, че е лесно, нека догодина отиде там. Да видим тогава как ще му мине събора, защото тези хора години наред са на работа на събора, а не за да се забавляват. Правя едно огромно евала, че за поредна година направихте нещо подобно, да, по-слабо от миналата година, но все пак го имаше.

Жега било.. Ама хора, това е смешно. Както се каза и по-нагоре, миналата година проблема беше дъжда и калта, тази година слънцето и жегата. Ама нямате угодия, мама му стара. И к'во общо имат организатори с това, че е било жега? Ако бяха направили събора Май месец, когато имаше ремонт на пистата, щяхте да се скъсате да ревете, че не е готово, що не е готово. Направиха го, когато пистата е направена супер, пак недоволни. Прашно било, били се цапали колите...

Евала на хората, които до сега правеха това събитие, нормално беше да се откажат и това да им е последния организиран събор. И въпреки всичко съм сигурен, че колкото и да казват "Край", има лъч надежда и догодина пак ще се нагърбят, просто защото част от тях ги познавам и знам, че не са там за да "изкарат неко' лев".
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Юли 2015, 16:46

Stahlblau написа:
doomy525 написа:Сравняваш 4000 човека на таз годишния събор с тяхната пародия на изпляскан паркинг насред гората и с 50 коли на кръст? :clap: :help:

Ти сериозно ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: е той феста събира много повече коли и фенове от тази регионална сбирка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stahlblau » 19 Юли 2015, 16:49

LiTtLeRoCk написа:
Stahlblau написа:

Ти сериозно ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: е той феста събира много повече коли и фенове от тази регионална сбирка.

И както казва баба ми... "Файдъ..." Че е събрал 100 пъти повече хора като 90% от мненията са негативни. Вижте мненията в събитието във фейсбук. Пребройте положителните и отрицателните, г-н Скала ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 19 Юли 2015, 16:50

Stahlblau написа:

Ако клипа е толкова важен нека изчакаме да видим какво са заснели дроновете и хората с камерите, ако искаш даже виж и на тунинг бг клиповете от предходните събори.. :smoke:

Гледал съм всичко което е възможно да се види в интернет...

ПАРОДИЯ Е ДА СЕ НАХВЪРЛЯТ М3-КИ И ИЗЛОЖБЕНИ STANCE АВТОМОБИЛИ ЗА МАСА ПАРИ НА КЪРА ДА ПРАШАСВАТ /а в случая от миналата година да се калят и после да са за пастиране/ ... Е тва е пародия! :ranting:

Ех малее..прашеца бил виновен.
Аз освен показност и снимани автомобили паркирани на една седянка друго не виждам в тоя клип. Къде е шоуто, къде са мадамите с къси гащета, които да ти плакнат очите? Къде е всичко онова, което въпреки "слабия" събор го има при тях? Има си срещи на Е36, Е46, и други видове на Бояна и прочие, и те са в пъти повече от това, което е на тяхното "съборче".
Прашасала била колата..леле мале :kuku:
Това, че миналата година валя дъжд не го намесвай, защото сега беше обратното!

напълно подкрепям randity!
с мрънкане не става само това ще допълня и малко или много, който и човек да се заеме като вижда как се мърмори затова, че било жега видиш ли и не можа да им дойде на акъла на повечето да си вземат един чадър въпреки всички прогнози за времето, които се пуснаха тук за да се предупредят хората и всички се радваха, че няма да вали и сега ново 20..

p.s - little rock поправи мнението си, че изглежда така сякаш аз съм пуснал клипа за "невероятният" събор в поланд :mrgreen:
Последна промяна doomy525 на 19 Юли 2015, 16:55, променена общо 2 пъти

Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Юли 2015, 16:53

Stahlblau написа:
LiTtLeRoCk написа:
Stahlblau написа:

И както казва баба ми... "Файдъ..." Че е събрал 100 пъти повече хора като 90% от мненията са негативни. Вижте мненията в събитието във фейсбук. Пребройте положителните и отрицателните, г-н Скала ;)

Ами нали се сещаш, че тези 100 пъти повече хора искат 100 пъти по-голям екип. Като имаш свободно време преброй мненията и ми кажи какъв е резултата. Нямам намерение да се оправдаваме като деца събора си беше слаб и това е факт. Ние ще си извлечем поука от грешките и ще се постараем да не ги допускаме, както се и опитваме да правим всяка година. И в заключение ще ти кажа, че дори най-скапаната Е30ка, която е на член на клуба ще влезе вътре, а йеМки за по иляди левове, ще седят в калта, защото не са на членове на клуба.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 19 Юли 2015, 16:54

Не съм мислел че ще го кажа но тая неорганизирана трагедия е срамно да се нарече BMW събор,с глас се смея на хора пишещи в темата че им харесало и даже им се чудя на акъла или по-скоро може да се натягат което си е личен избор.. Оставям съвсем настрана финансовата част при положение че и "дрифтачка" сме домъкнали (не че може да я караме,ама все пак) :mhihi:
Хората не си тръгнаха от жегата а от скука,защото не може на обяд да ми звъни приятел дето също направи всичко възможно да дойде и да ми вика "Кво става бе видях поне 20-коли да се връщат към София в пакет" :kuku:
Ясно е на всички че всяко едно нещо в един момент достига своя пик но такава пародия и загуба на време не съм очаквал...
Няма да коментирам и това че колата стана на гъз на "членския" паркинг и ония дебелаци от сот правеха постоянно забележки че и пеша не може да се ходи дори по края на пистата но не това е главния проблем,майната им на маратонките! :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Юли 2015, 17:01

boksioraE39 написа:Не съм мислел че ще го кажа но тая неорганизирана трагедия е срамно да се нарече BMW събор,с глас се смея на хора пишещи в темата че им харесало и даже им се чудя на акъла или по-скоро може да се натягат което си е личен избор.. Оставям съвсем настрана финансовата част при положение че и "дрифтачка" сме домъкнали (не че може да я караме,ама все пак) :mhihi:
Хората не си тръгнаха от жегата а от скука,защото не може на обяд да ми звъни приятел дето също направи всичко възможно да дойде и да ми вика "Кво става бе видях поне 20-коли да се връщат към София в пакет" :kuku:
Ясно е на всички че всяко едно нещо в един момент достига своя пик но такава пародия и загуба на време не съм очаквал...
Няма да коментирам и това че колата стана на гъз на "членския" паркинг и ония дебелаци от сот правеха постоянно забележки че и пеша не може да се ходи дори по края на пистата но не това е главния проблем,майната им на маратонките! :mhihi:

Ходенето беше ограничено само за решетката, за да не дърпаме дявола за опашката. Отчитаме като грешка липсата на кетъринг при регионалните шатри.

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия