СОФИЯ - Е36 архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
lowrider написа:Аз като ви казвам стига с тия паркинзи и битаци, и фатмаци, като ше се кара, да се кара, към Плана беше брутално тази вечер! Ама в тоя форум не питам вече за каране из витоша, щот на сички им се правят кръгчета по паркинзи...аман!

Жоро дори и да не става конкретно за вчера ами попринцип

Tux0 Ca !

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Ама как няма да се скарам, ок наистина на отсечката железница-плана бяха fwd дрифтърите, обаче железница - бистрица, както и железница - пътя за самоков беше страхотно, естествено не можеш да се развихриш като на писта и да игнорираш възможността за поява на насрещен трафик, но пак става много приятно шоу, а да се ходи да се върти по паркинзи е само загуба на бензин - те затова Ви гонят куките от там 

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
И как реши че е загуба на бензин ? Всеки си има вкус ! В БГ обаче кофти е че модата идва с hollywood тунинга с Бързи и Яростни ,а дрифта по планините с токио дрифт
Само дето там не карат на сняг и са на по теснички улици с ебати завоите хиляда човека залепени броня за броня с 200 в завоя
В БГ това нема как да стане така че всеки сам избира къде как с кой да кара.

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Никога не съм предпочитал паркинг/битак/полигон пред Витоша.. ама като се замислиш, че всяка сбирка има инцидент.. и че почнахме да ходиме по 3-4 човека нагоре напоследък.. ми нормално е да идеме един два пъти на широкото и всеки да си раздава газ колкото му душа иска.
Но след карането снощи просто няма как да ме накарате неделя да не ида на Витоша.
Но след карането снощи просто няма как да ме накарате неделя да не ида на Витоша.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Много ясно всеки си има вкус ! Нито аз ви нареждам къде да ходите нито вие на мен ,а се събираме като пичове за уважението винаги съм идвал само да се скиваме дори и да не карам после с вас 

- lowrider
- ентусиаст
-
Щях да пусна едно мнооого върло мнение, но се опомних, наистина всеки с вкуса си, неразбирателството тук идва от това, че аз карам бмв единствено заради задното (не че не станах фен на марката в последствие), докато бмв не е просто кола със задно и е нормално повечето от феновете да не им се кара по-спортно или да не им се плъзга, а и щеше да е много неприятно ако целия форум ходеше да кара нагоре вечер, или пък всички да се изсипват на любимия на други паркинг/полигон
И все пак ако на някой му се кара нагоре и е приятна пътната обстановка , да драсва едно лс, винаги съм готов - стига да нямам изпит на следващия ден. Айде поздрави, отивам да уча по застраховане, че утре съм на изпит.

И все пак ако на някой му се кара нагоре и е приятна пътната обстановка , да драсва едно лс, винаги съм готов - стига да нямам изпит на следващия ден. Айде поздрави, отивам да уча по застраховане, че утре съм на изпит.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
Немога да остана безочастен след толкова много мнения по въпроса но като цяло всеки си има право и може да пледира за своетно...НО...аз мисля че като цяло темата в този форум е не само збирки с цел дрифт а и збирка с цел "САМО ЗА Е36' глупаво ще е да се пръскаме отново на групички и всеки на кадето му падне......крайно време е да се организираме да сме единни и да се съобразяваме с общото мнение, а не само на един човек.....по този повод всеки път на збирките се събираме малко по рано за да обсъдим текущото място за каране и след това КРЪЧМАТА
Нека всеки запази идеите си за збирките и да ги обсъдим там, а не да пъним темата с излишни коментари и да предизвикваме комфликти
С уважение към всички...

С уважение към всички...

- KepeHcku
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е36 M3
- Мечтае да кара: BMW 2002, BMW Z3 MCoupe
BMW дизаин написа:Немога да остана безочастен след толкова много мнения по въпроса но като цяло всеки си има право и може да пледира за своетно...НО...аз мисля че като цяло темата в този форум е не само збирки с цел дрифт а и збирка с цел "САМО ЗА Е36' глупаво ще е да се пръскаме отново на групички и всеки на кадето му падне......крайно време е да се организираме да сме единни и да се съобразяваме с общото мнение, а не само на един човек.....по този повод всеки път на збирките се събираме малко по рано за да обсъдим текущото място за каране и след това КРЪЧМАТАНека всеки запази идеите си за збирките и да ги обсъдим там, а не да пъним темата с излишни коментари и да предизвикваме комфликти
![]()
С уважение към всички...
Абсолютно вярно... нямам какво да допълня
Защо не мога да се сетя ти кой точно си от всичките редовно ИДВАЩИ на сбирката обсъждана тук. Найстина всеки си има право на мнение и предпочитания, но незнам как ще успееш да ме убедиш, че карането по Витоша е по-приятно, атрактивно и т.н.т. от въртенето на 3 коли всяка на по 20-30 см от другата, около една резервна гума захвърлена на "битака". Това е като да отидеш в ресторатн и всеки път да ядеш едно и също защото ти харесва вкуса му, или пък като да си, само с една жена ... "Живота е един голям ресторатн и трябва да опиташ от цялото меню" както викаше един приятел. Аз лично съм ходил на "битака" само един път и скоро няма да повторя, въпреки че насъбрах много емоции и адреналин за доста кратко време. А за Витошата всички са много навити докато не решим че се качваме ... след това се почва с "много съм нисък", "ама там има коловози", "чичото на лелята на бай х*й от село горно нанадолнище онзи ден е ходила и каза че било много тъпо" или нещо от сорта на "ама то точно км са ... и на вас колко ви харчат колите че аз се чудя ся за 4,55 и за 5,15 лв да сипя гас". Или пък да доиде някой който има кола от 3 седмице и книжка от 1 месец и през 2 завоя да спираме да го "вадим" от преспите, или да го чакаме защото той чул по БТВ че "Завойте в планината се вземат с Х-25" както вика Майор Костов. Мойте искренни извинения към всеки който се разпознава в тези описания, но са много малко хората който се навиват да дойдат пред хотела, още по-малко са тези който идват с нас по Витоша, и изключително малко са тези който карат... Евала правим на Демо 9 за снощи ... на горе с 70-80 при -11, -12 градуса ... на доло с 80-90 с напълно навит волан ...lowride написа: ....
С уважение към всички...

На три морета граници ще мием,
БЪЛГАРИЯ ще бъде земен рай,
победно знаме гордо ще развеем,
на хаоса ще сложим край!!!

БЪЛГАРИЯ ще бъде земен рай,
победно знаме гордо ще развеем,
на хаоса ще сложим край!!!
- lowrider
- ентусиаст
-
KepeHcku написа: Защо не мога да се сетя ти кой точно си от всичките редовно ИДВАЩИ на сбирката обсъждана тук.
щото съм на витоша ве мой

лека момчета, че утре съм на изпит по Теория на застраховането

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Знам че аз пък баш никога не съм идвал (макар че ми е голям мерак незнайно защо си карам сам може би ме е срам да се покажа пред вас без да съм научил да лъзгам малко от малкото
) Но ако може да изява мнение със никъква нападка към никой лично.Неможе ли вместо да изникват такива спорове из форума да се срещате/ме на място и да се обсъжда кой към битака кой към витоша т/е да се спретнат 2 групички поне тогава няма да има сърдити (важна е срещата пък до консенсус все ще се стигне...) Съжелявам ако съм обидил/ засегнал/"наранил "
някой като 1 ентусиаст на НАЙ-Добрата марка искам и аз да се включа и по някакъв начин да помогна.Живи здрави

- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
нямах намерението да се включвам в спора,но все пак ще се изкажа и аз.напълно съм съгласен с брата и с Керенски. много от колегите само си търсят оправдание да не дойдат, дали било то на витоша, на битака, или пък на бик
. аз макар и да не идвам всяка седмица(по разбираеми причини), гледам да уважа сбирката поне през седмица. съгласен съм също така и ,че трябва да се правят и компромиси относно мястото за вилнеене. но най-вече съм съгласен , че трябва тези решения да се взимат колективно, иначе се губи смисъла на тези збирки. в крайна сметка не може да се угоди на всеки, все ще има недоволни. но няма продукт който да с ехаресва от всеки, нали така? аз лично харесвам похода към витоша(макар и безбожно нисък и с безобразни задни гуми), харесах и дрифта на битака. в заключение ще кажа само едно-на никой не налгаме мнение каде да ходи и какво да прави,всеки сам решава, но идеята е да се събираме , да си правиме кефа и да движиме заедно. който уважава идеята се съобразява, който не- здраве да е.
п.с. май стана повече от едно

п.с. май стана повече от едно

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
KepeHcku е прав ! Винаги ще има недоволни спор няма ! Аз не карам към Витоша първо защото не съм карач или някво про и второ защото незнам пътя никога не съм се качвал с кола нагоре ! Но винаги гледам пред хотела да дойда да се видя с тълпата , защото повечето са много точни пичове !
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
напълно подкрепям Керенски
Тряа да има разнообразие.. пък като направиш за една вечер битак и Витоша зедно е най-голям кеф.. но стигне ли се дотам май ще си карам сам ( или макс още 1-2ма).. и на мене не ми е евтин бензина, и аз съм работещ студент.. ама тва верно да питаш колко километра са до битака... малко ми идва в повече. Е за тва предлагам край на споровете и утре на Плана
а за карането оная вечер.. не се описва.. преживява се

а за карането оная вечер.. не се описва.. преживява се

- lowrider
- ентусиаст
-
ок колеги, утре пред кемпински да видим кой на къде 

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам