14-ти Национален BMW Събор - 17, 18 и 19 Юли 2015г.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Re: 14-ти Национален BMW Събор - 17, 18 и 19 Юли 2015г.
ВИП ще има само в събота, Жоро пак е пропуснал същината на въпроса :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Сега последно за да врътнем един донът, трябва да попълваме разни декларации и да депозираме 30 лв или тва е само за дрифта в петък ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Някой да има едно свободно място на 18-ти от Пловдив до Калояново?
- rottenwilde
- Потребител
-
- Кара: E46 328ci
Дали е възможно да си вземем лични шатри, иначе възможността за трупове около пистата би бил голям, базирайки се на информацията за времето в събота ...
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Ogata - да
Децата няма да плащат вход ако са малки разбира се, за "деца" на 16 ще се плаща.
Лични шатри евентуално само на членския паркинг и то ако остане място. Въпреки това сме гледали да се погрижим да има доста места със сянка.
Децата няма да плащат вход ако са малки разбира се, за "деца" на 16 ще се плаща.
Лични шатри евентуално само на членския паркинг и то ако остане място. Въпреки това сме гледали да се погрижим да има доста места със сянка.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Не останааа

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
randity написа:Не останааа![]()
![]()
като гледам снимки то вече си е почнало доста силно

само по снимките не виждам много шатри, дано утре шатрите са по-големички че няма да се търпи иначе.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Шатрите са на боксовете.
носете си шапки момчета
или от щанда ще си напазарим

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Съжалявам жестоко за ставането ми в 5 сутринта, навъртените 300+км, слънчасването, че дори и за 10-те лева вход.
Може ли по програма от 9.00 да почва, а в реалност 11.00 ??? И то дори не започна и тогава, някаква триколка си обикаля и тва е. Чак в 3 следобяд да почнат да карат момчетата ..
Организираното каране от София беше - Тръгване кой кога му падне (колона от 30 коли по едно и също време някакси тръгнаха заедно) и след 1 километър вече със 140 не можех да догоня никого. Мислех да остана да спя там, но вече съм си вкъщи и надали ще повторя събор
Фен съм на марката,уважавам труда ви, но .... изразявам мнение
Може ли по програма от 9.00 да почва, а в реалност 11.00 ??? И то дори не започна и тогава, някаква триколка си обикаля и тва е. Чак в 3 следобяд да почнат да карат момчетата ..

Организираното каране от София беше - Тръгване кой кога му падне (колона от 30 коли по едно и също време някакси тръгнаха заедно) и след 1 километър вече със 140 не можех да догоня никого. Мислех да остана да спя там, но вече съм си вкъщи и надали ще повторя събор

Фен съм на марката,уважавам труда ви, но .... изразявам мнение
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Пълна трагедия!Дрифта на the mall миналата събота беше по интересен и то за един час,отколкото тва подобие на бмв събор за цял ден."Колоната" няма да я коментирам,язък за ставането!Откриване-нулево,с един час закъснение разбира се.3 коли направиха по 3 донъта и Боби се направи на идиот за 2 минути.Тва беше.После туристите си пробваха колите на пистата за 10 мин!След това до 15:30 почивка,на пистата не се случваше нищо,освен 20 метра каране на "дрифт такси",което дори не разбрах,че почва.М перформънса се проточи "часове",както винаги и видяхме 5-10 обиколки истински шофьорлък.
30-те маси за скара и бира,не ги коментирам,при положение,че идват хиляди хора!
50лв. да си вкараш "вътре" колата,при положение,че безплатно може да ти седи на 10 метра от платените парко места.
Ужасната жега и лисата на каквато и да било сянка довърши нещата (но аиде да не се изнежваме нали..)
Потресен съм.Просто беше ужасно!Ако не бях бил 200 километра и не бях опукал сумати пари за ядене,входове (15лв шапка,че мозъка ми щеше да се пръсне от тая жега
) и т.н., след максимум час престои да си бях тръгнал.Но нали надеждата умира последна.....е,умря! 
30-те маси за скара и бира,не ги коментирам,при положение,че идват хиляди хора!
50лв. да си вкараш "вътре" колата,при положение,че безплатно може да ти седи на 10 метра от платените парко места.
Ужасната жега и лисата на каквато и да било сянка довърши нещата (но аиде да не се изнежваме нали..)
Потресен съм.Просто беше ужасно!Ако не бях бил 200 километра и не бях опукал сумати пари за ядене,входове (15лв шапка,че мозъка ми щеше да се пръсне от тая жега

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е63 individual
- Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER
Нa всички събори съм ходил толковa зле не е било цял ден висене нa 40 грaдусa зa 1чaс кaрaне по пистaтa 

- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
Мъка ми е за хората дошли от другия край на България за тоя "събор" 

- restart
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535d e60, 320cd
Не знам защо така се е получило тази година, но беше пълна загуба на време и ресурси.Изключително слаба програма и никакви съображения от страна на организаторите с метеорологичните условия.Постоянно бавене, нищо ново и интересно, на пистата едни и същи, водещия пълен селяк и доста слаб шоумен.Дрифт коли в един момент се озовават на тайм атак състезания.Всичко се случва със закъснение, хората стърчат в жегата в очакване най-накрая да се случат тези изненади, които все се отлагат за след малко и....нищо.Да не говорим, че имам 10 минути вървене до колата и 5 минути чакане на отворени врати, освен ако не искам инфаркт на миокарда в тази жега(между другото се спомена за охрана на този паркинг?!?!), но разбира се срещу 50 лева имате уникалната възможност да паркирате колата си на пистата (която между другото не беше оползотворена АМА ГРАМ) и тогава........всъщност пак я дъни слънцето цял ден, но това не ти прави впечатление, концентрираш се върху собственото си оцеляване и чакаш да се случи най-накрая истинския бмв събор.Е, аз не го дочаках, ако след 4 часа се е получило, ще се извиня публично за мнението си, аз не издържах повече.Мисля, че можеше да се постараете една идея повече, вместо само да се надуват цени, 90% от хората са строшили 3(някои и 4)цифрени суми, бият сума ти километри, скъсяват си живота вътре, наливайки се с топла вода и бира (аа и сладоледи от машинки за по 2.50), защото са истински фенове и от вас се очаква, ако не друго поне да не ги разочаровате(иначе презервативите на монстър бяха много готини
).Аз лично ще дойда и на следващия бмв събор, само защото съм сигурен, че клуба и организаторите, ще компенсират за сегашния и ще се получи уникално, но ако пак стане нещо подобно ме губите.