Снимки oт 22.02

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X3 3.0d '04

Мнение от DIDO » 23 Фев 2004, 9:39

ТТ-то е 225 коня, показа шоу ама му виснаха корите от долу.
И шоуто и кефа за ауди феновете беше докато не излезе Мегов. След това се видя какво е шоу :lol: :lol: :lol:
BMW - Усещане за автомобил

Потребител
Аватар
Кара: M3
Мечтае да кара: 993

Мнение от slaf » 23 Фев 2004, 12:27

ТТ е над 300 коня както писах по горе, но за тва че сте луди фенове Ви го признавам, а че от нас никой не излезе е истина.
Но пък видяхте за какво става дума от ауди нали ТТ БЕШЕ ПРЕВЪЗХОДНО. Ако не забелязахте втория рейд го направи самия Ники Златков, дано сте чували тва име.
Не оспорвам че БМВ - тата бяха френетично разпилени на скапания полигон.
Бъдете живи и здрави.

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 23 Фев 2004, 12:29

ТТто беше лудница, няма две мнения по въпроса
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от int_27h » 23 Фев 2004, 13:46

По принцип много рядко се юркат аудитата на подобни срещи.. Докато карах Ауди и аз нямах мерак да го троша в дупките :) Но откакто се метнах на ладата май само аз правя селяниите по полигона :twisted:
Даже ми е ясно че се излагам пред колегите ама.. напоследък съм луднал нещо и имам нужда :)

Просто това на което вие казвате шоу с нашите коли става доста по-трудно и не е толкова ефектно. Аз го правя с задното, но ми е ясно че няма особен смисъл и съм сигурен че има доста колеги които ми се подсмиват че си троша безмислено колата ;)

Няма спор че сте доста организиран клуб, а има и свестно хора при вас. Докато коментирах някой изпълнения с лека насмешка пича нищо не каза, чак после разбрах че е от вашия клуб.. Евала!

Идеята с клубното знаме също е жестока, трябва да направим нещо по въпроса и ние..

Имаше предложение за състезание в Бухово.. но незнам дали ще се навият колегите, при нас не е толкова изявен спортния дух, но мися че там пистата е добра и доста хора ще се пуснат поне за проба.

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 23 Фев 2004, 16:28

Имаше предложение за състезание в Бухово.. но незнам дали ще се навият колегите, при нас не е толкова изявен спортния дух, но мися че там пистата е добра и доста хора ще се пуснат поне за проба.

Дано стане тва за Бухово....и аз съм много навит :yes:
Изображение Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е70 3.0si

Мнение от Racing_1 » 23 Фев 2004, 17:43

slaf написа:da daaaaaaaaaa
samo 4e priqteli tt e 300+ konq i na vas vi potekoha ligite kato go gledahte. kucite 3 pred tt bqha kato ohluv4eta, no vse pak tva e drug klas kola, ne se sardete. i za sajalenie ne se polu4i cool sreshta mejdu nas i vas. zashto sa tiq zaqjdaniq. ako moje neka sledvashtiq pat da se omeshame imam predvid i kolite i horata shtoto nie sme kato vas fenove na benzinovata magiq.

ТТ-то че вървеше вървеше но ми е много чудно каква беше тая бутилка в багажника,която пича уж разви пред очите ми :shock: :shock:

Потребител
Аватар

Мнение от Morital » 23 Фев 2004, 19:43

нитро. бутилката му е в багажника.
200km/h & up и музиката на max

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 23 Фев 2004, 19:52

с едно такова съм се гонил навръщане от пловдив по завоите карахме с 220км/4 по правите 230+ , накрая 4овека с аудито се отказа , но бе6е супер яко , в бмв-то бяхме жена ми ,на задната седалка и един приятел отпред до мен , и двамата отка4иха

опасно но спомена топли през зимата :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е70 3.0si

Мнение от Racing_1 » 23 Фев 2004, 21:44

Morital написа:нитро. бутилката му е в багажника.

Абе така си и мислех ама рекох да се направя на интересен 8) 8) 8)

Потребител
Аватар

Сабора

Мнение от Grizu_88 » 23 Фев 2004, 22:01

[quote="slaf"]da daaaaaaaaaa
samo 4e priqteli tt e 300+ konq i na vas vi potekoha ligite kato go gledahte. kucite 3 pred tt bqha kato ohluv4eta, no vse pak tva e drug klas kola, ne se sardete. i za sajalenie ne se polu4i cool sreshta mejdu nas i vas. zashto sa tiq zaqjdaniq. ako moje neka sledvashtiq pat da se omeshame imam predvid i kolite i horata shtoto nie sme kato vas fenove na benzinovata magiq.[/quote]

Извинявам се на момчетата от Audi клуба,ако сам ги засегнал с нешто.Този с ТТ добрего е напражил на ван6ен вит,и както каза "Slaf" e 300 коня,ама нешто не му се удава да се варти.Това не е лошо като идея да се саберема пак.И пак моите извинения,ако някои сам засегнал!!! :oops:

Потребител
Аватар

Мнение от Rieger » 23 Фев 2004, 22:44

това ауди разбрах 4е е било кам 270-280 коня а 4е не можело да се варти е напално нормално с тези електроники дето ги има ...... но все е пак не може да не се отрече че не направо шоу
btw сам много доволен от сбирката - заслужаваше си да доидем от ПЛОВДИВ

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Фев 2004, 23:00

ходих, четох на ауди форума... обидно ми стана. независимо какво е станало на сбирката и колко добре/зле е минала, винаги ще се намерят хора които да се опитат да развалят впечатленията... не знам защо е така. стурва ми се, че не сте имали програма и мероприятието е било хаотично.. не сте имали обща цел и затова хората са избили на 2 страни- такива дето са се показвали и такива дето са седяли да гледат. всеки си е имал причини да се държи както се е държал. едни са имали пари за гуми, други са нямали пари и за бензин и едвам са дошли. много хора не са разбрали че това което ви сплотява е интереса към колите, желанието да научите повече, да ви е повече кеф, да сте горди от това че сте инсталирали еди какво си, да се чувствате като част от нещо по-голямо. обиждате се като във 6ти клас. не си зачитате возилата. ае, возилата ги оставете- не може да се очаква в бг да има супер наточени такива, но не зачитате фенското у вас а това е недопустимо за всеки които се води авто-фен. аз лично мисля че един авто ентусиаст със 20 годишна кола на която собственоръчно и е сложил една тунинг генерация и която си е измил и изваксал спецялно за мерприятието е много по-читав от колкото някои които идва със по-мощна кола, но не знае откъде да и сипе антифриз дето се казва.

респект. винаги преди да си отвориш устата да кажеш нещо лошо се замисли дали от това ще има полза. най-важното да се цени не е на кои му е по-бърза колата (щото това е общо взето функция на колко пари може да си позволи да фърли в нея), а кои е наи-запаления фен- кои знае наи-много, помогнал е най-много на другите и тн. не трябва да се гледа то високо на хората които едвам са си сглобили колите- те са също толкова фенове колкото човека със 1500+ коня кола.

мое си мнение де.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 23 Фев 2004, 23:14

alx написа: аз лично мисля че един авто ентусиаст със 20 годишна кола на която собственоръчно и е сложил една тунинг генерация и която си е измил и изваксал спецялно за мерприятието е много по-читав от колкото някои които идва със по-мощна кола, но не знае откъде да и сипе антифриз дето се казва.

по точно определение за членовете на нашия клуб няма. радвам се че го чувам от безпристрастен като теб
:yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 23 Фев 2004, 23:18

100 % съгласен с alx :yes: . И между другото - относно заглавието на темата: Само това ли са снимките? Май доста хора снимаха - айде дайте да ги видим най-после де.

Потребител
Аватар

за Неделя

Мнение от Grizu_88 » 23 Фев 2004, 23:43

Някои знаели в неделя кво ште правите!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия