нова среща в Стара Загора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
те тия юнци вчера пак ме замъкнаха по ресторантите....тоа път в Старазагорските мин. бани иначе беше хубаво мама му стара и евтинко кат за нас фукариите

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
еиии приобщиха те и тебе към таиното братство
честито
все пак те отърваха от моето присъствие,ма тва не е от значение все пак става дума за друго нещо

честито
все пак те отърваха от моето присъствие,ма тва не е от значение все пак става дума за друго нещо

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
Красе бях се поизложил с едни гумета и затова бях в Зарата да си оправя бакиите....никой никъде не е казал лоша дума за теб...и че докато бях там им се обадих и после отидохме на ресторант--B U L L I написа:еиии приобщиха те и тебе към таиното братство![]()
честито

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
чакаи ве нищо не съм казал
а за мен можете да си говорите каквото и колкото си искате
не ми дреме
споко
такъв е пътя към известноста

а за мен можете да си говорите каквото и колкото си искате
не ми дреме

споко
такъв е пътя към известноста

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
bmwfena написа:май сгреших че пуснах тоя пост...
Ти пък много бързо се отчая

Аз девета година се мъча да ги разбера Заралиите защо са разделени на два лагера (братства) и стигнах до извода,че просто нямат лидер,който да ги обедини
И докато в едното братство има что-годе някаква организация-телефони,интернет,листовки........и т.н. то в другото (по-голямото) според мен няма даже и стикери на форума на нито едно БМВ-па камо ли някой да се регистрира и да пише тук.
Там всичко става съвсем спонтанно-просто се знае,че има ли рали или национални празници-багажниците се пълнят с алкохол+мръвки,ако остане място за палатките и жените се взимат и те,защото кой ще прави салатите

Веднъж стъпила от тревата на асвалта колата вижда покой само,когато си скъса двете гуми,изхвърли чорбите или,както стана последния път-кардана влезне в купето
Тва несходство между братствата обаче си има своите (+-)

Докато понятието за сбирка при едните е каране в колона с 40км/ч от Кольо Ганчево до Железник (Ушев)

-Та Бисере в тоя ред на мисли да ти кажа,че само двама успяват като хамелиони да се адаптират към двете "братства" т.е. като има Хаоус,Метрополис--ОК,като има 4алга,кючеци пак--ОК

В Х-во поне няма такива проблеми,щот като се замисля май остана сам

с теб ще си останем самотни ездачи-палим си колите и си ходим дет ни е кеф

Ооооооооо ма кво съм седнал да плача на чужд гроб в 4ч

Пролетарий от всички страни обединявайте се

част от "brother in arms"

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
Милко мерси за изказването...доста изчерпателно.Очаквам изказването на Краси... мисля че е мястото точно тук да се разбере ако има някви дразги и ние не ги знаем ако може по някъв начин да помогнем всичко да бъде изгладено за да стават срещите ни да стават от хубави още по хубави...знам че и на мен не ми е работа да се бъркам в Заралийските работи като не си видя нашите тук в Хасково които станаха пълен провал....благодарение на някои хора
много ми е болно че е така ама СЪДБА
Красе никой не ме е приобщавал към никое братство
както ти си ми приятел така и Милко и Алекс и още други други....едно разбрах че сте пекани момчета и всяка среща с вас на мен ми носи голямо удоволствие
а що се отнася до популярноста--тва все едно че не си го казал.....ЖИВИ И ЗДРАВИ да сме пък всичко рано или късно ще се оправи....поздрав БМВФЕНА_ПИШМАН_ГУМАЖИЯ

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
Пичове здравейте, днес с Апостол се видяхме и решихме да ви организираме едно посещение в нашия град Сливен, а именно на Карандила да ви качим. Пък така се надявам да изгладите и недоразуменията между вас. Не сте само вие и при нас го има тва, а ма това е друга тема. Сега по същество каним ви в събота и неделя на барбекю с преспиване на Карандила. Мислим да ви посрещнем в събота по обяд да се качим горе в планината да се разходим да поиграем мач, тва онова и да седнем вечерта пред огъня. А в неделя по обяд да слезнем на "хвърчилището" да позяпаме или пък да участваме в местния драг и от там всеки по-живо по-здраво. Дано да приемете идеята присърце и да се повеселим всички заедно. Относно спането, защото неименуемо ще възникне и този въпрос има два варианта на цена: 8лв. и 10лв., трябва да знаем колко ще се съберем за да знаем какво да наемем за уикенда.
P.S. Ебаси колко много написах, тва не съм аз тва е някой друг аз съм по пиенето не по приказването. Нещо ме е обсебило ПОМОЩ ДАЙТЕ ПИЕНЕ.
P.S. Ебаси колко много написах, тва не съм аз тва е някой друг аз съм по пиенето не по приказването. Нещо ме е обсебило ПОМОЩ ДАЙТЕ ПИЕНЕ.
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
незнам кво имаш предвид ма с две маимуни цирк не стааbmwfena написа: тук в Хасково които станаха пълен провал....благодарение на някои хора![]()
много ми е болно че е така ама СЪДБА ...поздрав БМВФЕНА_ПИШМАН_ГУМАЖИЯ
![]()
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
ало,СЛИВЕН!
айде да не е тази седмица-КАРАНДИЛА,че няма как да отсъствам(и друге хора са така)!
ако може за следващата,ще се съберат повече коли(хора),да стане по-яко!
моля ви се,влезте ми в положение,знам,че ще ме разберете
много ми се пийва с вас,а и смях ще има донасита!
..........................................................................................................
айде да не е тази седмица-КАРАНДИЛА,че няма как да отсъствам(и друге хора са така)!
ако може за следващата,ще се съберат повече коли(хора),да стане по-яко!
моля ви се,влезте ми в положение,знам,че ще ме разберете

много ми се пийва с вас,а и смях ще има донасита!
..........................................................................................................
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
?
а относно разделението в зарата,то къде го няма,та тук ли?
аз от 16г-шен си мечтая за е30,ама треаше да дочакам до 23г за да го имам.благадарение на красимир съм присъствал на I нац събор.тогава от уста на уста се разбираше къде кво има.и на другите събори бе така,а какъв кеф ми е да съм сред хора,които са се събрали заради идеята(бмв),просто не мога да го изразя!
но ми писна да се съобразявам с приятелите си,да чакам някой да ме земе и си осъществих мечтата(коства ми доста усилия).след това дойде и нуждата да съм част от форума(пак разходи),за да знам какво става с бмв обществото!
толкова пъти съм канил приятели и познати на сбирки,ама не всеки път идват-насила хубост не става!
щом има 2 лагера на бмв в зарата,как са се разцепили,били ли са единни,тва не ми е ясно?и който ги познава и 2-та,що си трае,а не ги събере?кво се дели толкова-на Бил Гейтс имането ли?
живота е кратък бе,а ние не сме вечни!
и на мен ми се ходи по състезания,по изложения,кръчми,дискотеки,морета,планини,гори,кара ми се в "редичка",палят ми се гуми,дрифти ми се,пиеми се(най-много),ама да има с кой(кои)!
дано бъда разбран правилно!!!
аз от 16г-шен си мечтая за е30,ама треаше да дочакам до 23г за да го имам.благадарение на красимир съм присъствал на I нац събор.тогава от уста на уста се разбираше къде кво има.и на другите събори бе така,а какъв кеф ми е да съм сред хора,които са се събрали заради идеята(бмв),просто не мога да го изразя!
но ми писна да се съобразявам с приятелите си,да чакам някой да ме земе и си осъществих мечтата(коства ми доста усилия).след това дойде и нуждата да съм част от форума(пак разходи),за да знам какво става с бмв обществото!
толкова пъти съм канил приятели и познати на сбирки,ама не всеки път идват-насила хубост не става!
щом има 2 лагера на бмв в зарата,как са се разцепили,били ли са единни,тва не ми е ясно?и който ги познава и 2-та,що си трае,а не ги събере?кво се дели толкова-на Бил Гейтс имането ли?
и на мен ми се ходи по състезания,по изложения,кръчми,дискотеки,морета,планини,гори,кара ми се в "редичка",палят ми се гуми,дрифти ми се,пиеми се(най-много),ама да има с кой(кои)!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- bmwfena
- БМВманиачения
-
Re: ?
а дали ще можем...се пита в задачатаpavlin_e30 написа:а относно разделението в зарата,то къде го няма,та тук ли?

50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4