нова среща в Стара Загора

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 07 Май 2007, 9:38

те тия юнци вчера пак ме замъкнаха по ресторантите....тоа път в Старазагорските мин. бани иначе беше хубаво мама му стара и евтинко кат за нас фукариите :mhihi: :mhihi: Изображение
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 07 Май 2007, 17:10

еиии приобщиха те и тебе към таиното братство :mhihi:
честито
все пак те отърваха от моето присъствие,ма тва не е от значение все пак става дума за друго нещо
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 07 Май 2007, 19:29

B U L L I написа:еиии приобщиха те и тебе към таиното братство :mhihi:
честито
все пак те отърваха от моето присъствие,ма тва не е от значение все пак става дума за друго нещо
Красе бях се поизложил с едни гумета и затова бях в Зарата да си оправя бакиите....никой никъде не е казал лоша дума за теб...и че докато бях там им се обадих и после отидохме на ресторант--
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 07 Май 2007, 20:44

чакаи ве нищо не съм казал :mhihi:
а за мен можете да си говорите каквото и колкото си искате
не ми дреме :mhihi:
споко
такъв е пътя към известноста :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 07 Май 2007, 21:01

май сгреших че пуснах тоя пост...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 08 Май 2007, 2:41

bmwfena написа:май сгреших че пуснах тоя пост...

Ти пък много бързо се отчая :mhihi:
Аз девета година се мъча да ги разбера Заралиите защо са разделени на два лагера (братства) и стигнах до извода,че просто нямат лидер,който да ги обедини
И докато в едното братство има что-годе някаква организация-телефони,интернет,листовки........и т.н. то в другото (по-голямото) според мен няма даже и стикери на форума на нито едно БМВ-па камо ли някой да се регистрира и да пише тук.
Там всичко става съвсем спонтанно-просто се знае,че има ли рали или национални празници-багажниците се пълнят с алкохол+мръвки,ако остане място за палатките и жените се взимат и те,защото кой ще прави салатите :mhihi: и 2-3 дена ежедневието е почти еднакво-чалга,водка,усилване на чалгата,удвояване на водката и съвсем нормално идва ред на БМВтата-демек почва същинската част
Веднъж стъпила от тревата на асвалта колата вижда покой само,когато си скъса двете гуми,изхвърли чорбите или,както стана последния път-кардана влезне в купето
Тва несходство между братствата обаче си има своите (+-) :idea:
Докато понятието за сбирка при едните е каране в колона с 40км/ч от Кольо Ганчево до Железник (Ушев) :arrow: то другите пък прославят любимата марка от Узана през Белмекен до Карандила-легенди се носят за Заралийската група на Меча поляна и варела :mhihi:
-Та Бисере в тоя ред на мисли да ти кажа,че само двама успяват като хамелиони да се адаптират към двете "братства" т.е. като има Хаоус,Метрополис--ОК,като има 4алга,кючеци пак--ОК :arrow: умишлено не цитирам имена,но ще ти кажа,че и двамата имат е30 (конвертибъл)-Ти си тарикат ще се сетиш ;)
В Х-во поне няма такива проблеми,щот като се замисля май остана сам :dunno:
с теб ще си останем самотни ездачи-палим си колите и си ходим дет ни е кеф :driving:
Ооооооооо ма кво съм седнал да плача на чужд гроб в 4ч :arrow: Аз ся се сетих,че не съм от СЗ и трябва да си ходя след малко

Пролетарий от всички страни обединявайте се :!:

Изображение
част от "brother in arms"
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 08 Май 2007, 13:51

Милко мерси за изказването...доста изчерпателно.Очаквам изказването на Краси... мисля че е мястото точно тук да се разбере ако има някви дразги и ние не ги знаем ако може по някъв начин да помогнем всичко да бъде изгладено за да стават срещите ни да стават от хубави още по хубави...знам че и на мен не ми е работа да се бъркам в Заралийските работи като не си видя нашите тук в Хасково които станаха пълен провал....благодарение на някои хора :!: :!: много ми е болно че е така ама СЪДБА :( :( Красе никой не ме е приобщавал към никое братство :!: :!: както ти си ми приятел така и Милко и Алекс и още други други....едно разбрах че сте пекани момчета и всяка среща с вас на мен ми носи голямо удоволствие :D :D а що се отнася до популярноста--тва все едно че не си го казал.....ЖИВИ И ЗДРАВИ да сме пък всичко рано или късно ще се оправи....поздрав БМВФЕНА_ПИШМАН_ГУМАЖИЯ :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 08 Май 2007, 15:34

Пичове здравейте, днес с Апостол се видяхме и решихме да ви организираме едно посещение в нашия град Сливен, а именно на Карандила да ви качим. Пък така се надявам да изгладите и недоразуменията между вас. Не сте само вие и при нас го има тва, а ма това е друга тема. Сега по същество каним ви в събота и неделя на барбекю с преспиване на Карандила. Мислим да ви посрещнем в събота по обяд да се качим горе в планината да се разходим да поиграем мач, тва онова и да седнем вечерта пред огъня. А в неделя по обяд да слезнем на "хвърчилището" да позяпаме или пък да участваме в местния драг и от там всеки по-живо по-здраво. Дано да приемете идеята присърце и да се повеселим всички заедно. Относно спането, защото неименуемо ще възникне и този въпрос има два варианта на цена: 8лв. и 10лв., трябва да знаем колко ще се съберем за да знаем какво да наемем за уикенда.

P.S. Ебаси колко много написах, тва не съм аз тва е някой друг аз съм по пиенето не по приказването. Нещо ме е обсебило ПОМОЩ ДАЙТЕ ПИЕНЕ.

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 08 Май 2007, 15:59

Добре звучи ;) Нека и другите да се навият и сме там!
the project is ready....
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e28 e30 e38

Мнение от prostia » 08 Май 2007, 17:44

bmwfena написа: тук в Хасково които станаха пълен провал....благодарение на някои хора :!: :!: много ми е болно че е така ама СЪДБА ...поздрав БМВФЕНА_ПИШМАН_ГУМАЖИЯ :mhihi: :mhihi:
незнам кво имаш предвид ма с две маимуни цирк не стаа
уважаваи мързела тои ти помага
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 08 Май 2007, 18:26

Айде пичове организирайте се набързо, че вижте какво ни чака горе :twisted: :arrow:

Изображение

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 08 Май 2007, 20:32

ало,СЛИВЕН!
айде да не е тази седмица-КАРАНДИЛА,че няма как да отсъствам(и друге хора са така)!
ако може за следващата,ще се съберат повече коли(хора),да стане по-яко!
моля ви се,влезте ми в положение,знам,че ще ме разберете :bowdown:
много ми се пийва с вас,а и смях ще има донасита!
..........................................................................................................
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Sami99 » 08 Май 2007, 21:40

И аз за тая седмица съм тегав, ма за следващата става :winky: :twisted: :twisted: :twisted:
street disorder workshop
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

?

Мнение от павката » 08 Май 2007, 21:57

а относно разделението в зарата,то къде го няма,та тук ли?
аз от 16г-шен си мечтая за е30,ама треаше да дочакам до 23г за да го имам.благадарение на красимир съм присъствал на I нац събор.тогава от уста на уста се разбираше къде кво има.и на другите събори бе така,а какъв кеф ми е да съм сред хора,които са се събрали заради идеята(бмв),просто не мога да го изразя!
но ми писна да се съобразявам с приятелите си,да чакам някой да ме земе и си осъществих мечтата(коства ми доста усилия).след това дойде и нуждата да съм част от форума(пак разходи),за да знам какво става с бмв обществото!
толкова пъти съм канил приятели и познати на сбирки,ама не всеки път идват-насила хубост не става!
щом има 2 лагера на бмв в зарата,как са се разцепили,били ли са единни,тва не ми е ясно?и който ги познава и 2-та,що си трае,а не ги събере?кво се дели толкова-на Бил Гейтс имането ли?
живота е кратък бе,а ние не сме вечни!
и на мен ми се ходи по състезания,по изложения,кръчми,дискотеки,морета,планини,гори,кара ми се в "редичка",палят ми се гуми,дрифти ми се,пиеми се(най-много),ама да има с кой(кои)!
дано бъда разбран правилно!!!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

БМВманиачения
Аватар

Re: ?

Мнение от bmwfena » 08 Май 2007, 22:04

pavlin_e30 написа:а относно разделението в зарата,то къде го няма,та тук ли?
аз от 16г-шен си мечтая за е30,ама треаше да дочакам до 23г за да го имам.благадарение на красимир съм присъствал на I нац събор.тогава от уста на уста се разбираше къде кво има.и на другите събори бе така,а какъв кеф ми е да съм сред хора,които са се събрали заради идеята(бмв),просто не мога да го изразя!
но ми писна да се съобразявам с приятелите си,да чакам някой да ме земе и си осъществих мечтата(коства ми доста усилия).след това дойде и нуждата да съм част от форума(пак разходи),за да знам какво става с бмв обществото!
толкова пъти съм канил приятели и познати на сбирки,ама не всеки път идват-насила хубост не става!
щом има 2 лагера на бмв в зарата,как са се разцепили,били ли са единни,тва не ми е ясно?и който ги познава и 2-та,що си трае,а не ги събере?кво се дели толкова-на Бил Гейтс имането ли?
живота е кратък бе,а ние не сме вечни!
и на мен ми се ходи по състезания,по изложения,кръчми,дискотеки,морета,планини,гори,кара ми се в "редичка",палят ми се гуми,дрифти ми се,пиеми се(най-много),ама да има с кой(кои)!
дано бъда разбран правилно!!!
а дали ще можем...се пита в задачата :?: :?: вие поне имате и 2 лагера пък ние един имахме и той стана на пух и прах....стискам палци .дано се оправят нещата а пък за мен 130км не са проблем да идвам ако ще и всяка седмица до Зарата...може би сте забелязали че БМВ сбирка не изтървам..много ми е хубаво на тях :!:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия