СМОЛЯН - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- AZO
- Потребител
-
- Мечтае да кара: M-power
- Детайли за колата: BMW E46 330i Touring
Така момчета аз ще го пиша и тука. На 01.03.2008 се навършва 1 година от създаването на BMW сбирки град Смолян. Един вид неофицялен клуб на Баварците в Смолян. Така та по-този повод сме решили да се съберем на хижа "Пашалийца" за една вечер, която се намира до Хвойна по-пътя за Павелско. Нощувката струва 8лв. яденето и пиенето си го купуваме, там има и барче ако "закъсаме", пътят е проходим стига се с лека кола, има голям паркинг и хижата е 60 места засега сме запазили 20. Ако има още желаещи нека пишат на лични или GSM 0885070299. Ще е хубаво да се съберем повечко хора за да е по-голям купона!!! ТАКА ЧЕ ЗВЪНКАЙТЕ!!!
AZO написа:Така момчета аз ще го пиша и тука. На 01.03.2008 се навършва 1 година от създаването на BMW сбирки град Смолян. Един вид неофицялен клуб на Баварците в Смолян. Така та по-този повод сме решили да се съберем на хижа "Пашалийца" за една вечер, която се намира до Хвойна по-пътя за Павелско. Нощувката струва 8лв. яденето и пиенето си го купуваме, там има и барче ако "закъсаме", пътят е проходим стига се с лека кола, има голям паркинг и хижата е 60 места засега сме запазили 20. Ако има още желаещи нека пишат на лични или GSM 0885070299. Ще е хубаво да се съберем повечко хора за да е по-голям купона!!! ТАКА ЧЕ ЗВЪНКАЙТЕ!!!
дате поправя леко .първата сбирка беше на03.03.07.правим я на 1 заради почивните дни. и нека има повече гости да стане по-интересно.

- AZO
- Потребител
-
- Мечтае да кара: M-power
- Детайли за колата: BMW E46 330i Touring
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
AZO написа:...засега сме запазили 20...
Мен броите ли ме???

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
jokata написа:това на Борис Малинов наистина ли е 2.5заштото доста се самнявам
Не вее... 1.4моно-инжекция е...

П.С.заштото си пише заЩото и самнявам се пише сЪмнявам,първо се научи да пишеш правилно...
А ако имаш желание да видиш какво сърце тупка под капака на колата ми,заповядай на някоя сбирка щом се сАмнявяш

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- poweramper
- кандидат ентусиаст
-
Момчета и момичета, преместих всичките снимки от сбирките, които имам на следния адрес - http://bmwclub-smolyan.magix.net/
Освен фотоси има възможност да се качват и видео материали, така че всичко да е на едно място. Обаче има ограничение от 500 мегабайта.
Там са и снимките от август миналата година, които не съм ги качвал на старото място... Е все пак по-добре късно, отколкото никога
P.S. С двойно щракване върху снимката същата може да се гледа на цял екран.
Освен фотоси има възможност да се качват и видео материали, така че всичко да е на едно място. Обаче има ограничение от 500 мегабайта.
Там са и снимките от август миналата година, които не съм ги качвал на старото място... Е все пак по-добре късно, отколкото никога

P.S. С двойно щракване върху снимката същата може да се гледа на цял екран.