Седмични срещи в София, квартал Дружба
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Aйде аз потеглям от нас, като си изям сандвича вие вече сигурно ще сте пристигнали
edit: Благодаря на дошлите в Дружба, че уважиха събитието
Всъщност, не беше супер празник, пълен с радстни моменти, но важното е, че се запознахме, полафихме, споделихме разни идейки и experience, да се надяваме да са ни от полза тези неща. Между другото видях колегата TooCool да се навърта 15-тина минутки пред OMV-то с едно черно Е36 купенце, но не знам защо не се присъедини, може би му е изникнал някакъв ангажимент (то не, че имаше и изболие от места за паркиране) - ако сме го пренебрегнали да си каже, няма да се повтори
Хайде с другите ще се видим утре на ЕКО от 15 часа, после във Вторник 21 часа пак на OMV-то и така - аз понеже абсолютно нямам какво да правя, ще обикалям по бензиностанции да досаждам на хората 

edit: Благодаря на дошлите в Дружба, че уважиха събитието

BMW only!
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Във вторник и аз може да мина да ви видя. Не знам обаче какви ще са ми ангажиментите, но по-вероятно е да дойда.
It's not who You are, it's who You know...
- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
Ще гледам да се впиша за вторника ... но работата ми е такава че няма работно време а за съботата ходих да я взимам от бокса и до вечерта нямах кола че и некви гърнета слагаха
ма поне сега с нов съединител че предишния поумря нещо
ПС : Само да вметна че наистина петък вечерта ми преди запоите и на мен ми е перфектно

ПС : Само да вметна че наистина петък вечерта ми преди запоите и на мен ми е перфектно
==============================
Сделано в СССР
Сделано в СССР
..
Аз имам една идейка защо и през седмицата(тази)или евентуално събота или неделя не се направи пак на омв-то в дружба,че аз не успях да доида
за моя най-голямо съжаление.
Ако ако сте сигласни аз мога и през седмицата от 9 до 16ч. сам в дружба ако някой има желание дайте да се съберем ще ми е приятно да се запозная с вас

Ако ако сте сигласни аз мога и през седмицата от 9 до 16ч. сам в дружба ако някой има желание дайте да се съберем ще ми е приятно да се запозная с вас

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Фил написа:Айде поне още двама-трима, да оправдаем тунджата![]()
Да оправдаем и марката, че аз съм с друга