Айде на пързалката...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Е, и мене ме порязаха куките.... да ги е... На връщане по околомръсното си джиткам с 90 и хоп, неква палка. Добър вечер-добър вечер. Я ела тука да видиш ся кво направи. 90 при ограничение 50
. За къде бързаш, ми вика
Простаци. В 12 през нощта се заложили с радар на безлюдно място
Поне да бях прелетял покрай тях и въобще да не бях спрял, щеха да ми фанат... ма айде... Та взех да скалъпвам някакви неубедителни обяснения, че ми била кипнала водата на парното у нас...
, а оня вика, че бързо щели да го напишат акта. И верно беха бързи.

It's not who You are, it's who You know...
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
t0sh написа:а то за събирането стана ултра-разпокъсано, как решихте да чакате на Бояна, аз върнах от ОМВ, то пък полицаи ви арзкарали оттам и стана салата и телефони нонстоп
а после докато на Драгалевци кажа че идват още хора с колоната на дънк машината и то потеглихте...
Ми то стана явно некво неразбирателство - аз не можах да тръгна навреме от Екото и точно като излизах Дилян вика айде на Бояна и гледам доста хора тръгнаха натам и аз с тях ама дойдоха куките и оттам на омвто и там дойдоха оттам на резиденцията и там дойдоха и ни почакаха да си тръгнем явно - да каже някой който е останал до последно аз си тръгнах малко след Дилян. Другия път трябва да се организираме по-добре.
THE ONE & ONLY E30
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
един бърз ъпдейт - последната снимка беше какво се случи с малко нови части, и час и малко по спешност при бат Сони.
сега имаше и леко мъки на автомивката
(е към 160 кинта отиде досега тотал, ма основното е ок - с един излишвн нов ляв мигач -40 кинта, та реално 120 ако се продаваха по един, ма не се
)
на светкавица е, така че всичко си личи доста повече, от на дневна светлина и не от 50 см
та да знаете дрифта колко струва при изпускане
остава боядисване на 1-2-3 неща, и лепене на бронята (още ~200+?)
п.с. а ако бях с обикновените бели мигачи, се продават по 1 явно щото ас по-масови, по 20-тина кинта, щях да съм напред с 60, ма не ме кефят
сега имаше и леко мъки на автомивката

(е към 160 кинта отиде досега тотал, ма основното е ок - с един излишвн нов ляв мигач -40 кинта, та реално 120 ако се продаваха по един, ма не се

на светкавица е, така че всичко си личи доста повече, от на дневна светлина и не от 50 см

остава боядисване на 1-2-3 неща, и лепене на бронята (още ~200+?)
п.с. а ако бях с обикновените бели мигачи, се продават по 1 явно щото ас по-масови, по 20-тина кинта, щях да съм напред с 60, ма не ме кефят

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3