Айде на пързалката...

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 17 Фев 2007, 2:33

Е, и мене ме порязаха куките.... да ги е... На връщане по околомръсното си джиткам с 90 и хоп, неква палка. Добър вечер-добър вечер. Я ела тука да видиш ся кво направи. 90 при ограничение 50 :roll: . За къде бързаш, ми вика :shock: Простаци. В 12 през нощта се заложили с радар на безлюдно място :evil: Поне да бях прелетял покрай тях и въобще да не бях спрял, щеха да ми фанат... ма айде... Та взех да скалъпвам някакви неубедителни обяснения, че ми била кипнала водата на парното у нас... :mhihi:, а оня вика, че бързо щели да го напишат акта. И верно беха бързи.
It's not who You are, it's who You know...

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 17 Фев 2007, 3:36

Небило ден снощи. Нищо, другия път. То и аз се поотпуснах малко повечко, ама само на няколко пъти обръщах посоката на движение и няколко буци сняг разпръснахме, ама щети няма :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 17 Фев 2007, 10:44

t0sh написа:а то за събирането стана ултра-разпокъсано, как решихте да чакате на Бояна, аз върнах от ОМВ, то пък полицаи ви арзкарали оттам и стана салата и телефони нонстоп :)

а после докато на Драгалевци кажа че идват още хора с колоната на дънк машината и то потеглихте...

Ми то стана явно некво неразбирателство - аз не можах да тръгна навреме от Екото и точно като излизах Дилян вика айде на Бояна и гледам доста хора тръгнаха натам и аз с тях ама дойдоха куките и оттам на омвто и там дойдоха оттам на резиденцията и там дойдоха и ни почакаха да си тръгнем явно - да каже някой който е останал до последно аз си тръгнах малко след Дилян. Другия път трябва да се организираме по-добре.
THE ONE & ONLY E30

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 19 Фев 2007, 18:45

един бърз ъпдейт - последната снимка беше какво се случи с малко нови части, и час и малко по спешност при бат Сони.

сега имаше и леко мъки на автомивката ;)
(е към 160 кинта отиде досега тотал, ма основното е ок - с един излишвн нов ляв мигач -40 кинта, та реално 120 ако се продаваха по един, ма не се ;))

на светкавица е, така че всичко си личи доста повече, от на дневна светлина и не от 50 см :) та да знаете дрифта колко струва при изпускане
:mhihi:

остава боядисване на 1-2-3 неща, и лепене на бронята (още ~200+?)

п.с. а ако бях с обикновените бели мигачи, се продават по 1 явно щото ас по-масови, по 20-тина кинта, щях да съм напред с 60, ма не ме кефят :confused:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар

Мнение от esab » 19 Фев 2007, 20:54

дове4ера на патя за хижа елица 11; 30----12;00

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия