сбирки в Бургас

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 07 Яну 2007, 13:36

е ти няма баш на всяко БМВ да сложиш календарче или визитка, само на Е30, Е34, Е36...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36, E87
Мечтае да кара: McLaren F1

Гледаите кво правят хората

Мнение от Vlado Sky Fox » 07 Яну 2007, 13:42

Като гледам в другите градове, да ви кажа, си ме хваща яд. Как такъв град като нашия с толкова много BMW, неможем да се саберем. Или хората които влизат във форума са малко или нямят интернет. Това със стикерите за Б-с си е малко екстремно, в смисал града който живеем. Тези които са от Б-с ще ме разберат. Нека всеки който е от Б-с и има SKYPE да пише моя профил е vladoskyfox12345 . Така мисля, че ще е по- лесно да се организираме в интернет за евентуални срещи и промени на дати и часове. Надявам се да пишете. С haho се видяхме на 06.01.2007 на OMW на изхода за София, но се сабрахме само 3 коли. Надявам се, това да е само защото беше първа среща и отам нататък това да се промени. Който е от Бургас, а дори и да не е, може би е чувал какви среднощни гонки е имало и как целия град се събираше. Нека това да стане отново, само че с всичи BMW фенове и ентусиасти. Ми това е просто се надявам това да стане факт. :twisted:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 07 Яну 2007, 18:22

bmwfena написа:АЗ ще дойда ако тва лудото Е28 е там :( :( И не съм сам след мен има и група :)
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 07 Яну 2007, 21:10

По въпроса за скайпа аз съм в движение през повечето време за да отговарям но мога да звъня :winky:
bmwfena някакво уточнение за кое "лудо Е28" става въпрос за да се сетя и аз :)
Днес имах среща със софийските фенове от форума и при тях забелязах че вече им е станало като навик те просто знаят че това е част от техния ден.
Ако успеем да го превърнем и при нас така ще е голям успех.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 07 Яну 2007, 21:28

Абе момчета бмвфена каза за 328 Е36 не Е28 :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharpshooter » 07 Яну 2007, 22:08

haho написа:По въпроса за скайпа аз съм в движение през повечето време за да отговарям но мога да звъня :winky:
bmwfena някакво уточнение за кое "лудо Е28" става въпрос за да се сетя и аз :)
Днес имах среща със софийските фенове от форума и при тях забелязах че вече им е станало като навик те просто знаят че това е част от техния ден.
Ако успеем да го превърнем и при нас така ще е голям успех.

става дума май за на Игор Бмв-то :roll: Една синя е28-ца турбо
Изображение
:bowdown: S50B32 :bowdown: :bowdown: Honda CBR 900RR FireBlade :bowdown:
House Music... Extazy is gonna make it allright tonight

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 07 Яну 2007, 22:14

точно тая синята мама и :) сложил съм снимката до мен в офиса :mhihi: колегите могат да го потвърдят ама те не влизат в тая тема ама аз ще ги науча :roll: :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Яну 2007, 5:00

имаше и е едно м30, червено е28 в бургас ;) с врачанска регистрация... ако чете форума може да се похвали :bowdown:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 08 Яну 2007, 11:49

[steeN] написа:имаше и е едно м30, червено е28 в бургас ;) с врачанска регистрация... ако чете форума може да се похвали :bowdown:

ами хайде де червеното Е28--малко инфо а бе тия 28ци си ми останаха болест 9години вярна служба 528 миналата година го продадох и отиде в варна ..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Бургас » 08 Яну 2007, 18:58

от скоро карам bmw и ми е интересно да нау4а пове4е неща за колата си.но ... от каде да си намеря стикера на " BMW Club Bulgaria " :help:

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 08 Яну 2007, 21:27

Бургас написа:от скоро карам bmw и ми е интересно да нау4а пове4е неща за колата си.но ... от каде да си намеря стикера на " BMW Club Bulgaria " :help:

Чети в подфорум,,Е30" ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e 28 performance » 08 Яну 2007, 23:43

колега такова бмв няма - червено е28с м30 или аз поне не знам,но ме самнява.моето бе6е с вра4анска регистрация а 4ервеното отдавна е с м20 но ве4е не е в бургас. а 6то се отнася за сре6тите и на мен много ми се иска тоя град да се ,,размарда малко"все пак наистина е пално с много фенове,с които имам пряка вразка и 6те се опитам да помогна само да се постопли малко 4е всеки сега е изпаднал в performance :D

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 09 Яну 2007, 14:37

Време ви е малко по-сериозно!!! Лятото ще ви гостувам често.
Намери тема за визитки, свържи се с човека и си вземи поне 100-тина. Караш и като видиш некое BMW-нце, даваш на човека визитка и го каниш на среща. Така постепенно ще се събирате и разраствате.
Иииии... дайте го малко по-сериозно ей

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Бургас » 09 Яну 2007, 16:16

Чети в подфорум,,Е30" - това ми е ясно,ама даи идея от каде да си намеря такова стикер4е.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Яну 2007, 21:46

За сбирките в Бургас вече има нова тема.
Тази вече я заключвайте ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия