16.12.2006–Коледно парти при нашите приятелчета в Долна Баня

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 16 Дек 2006, 17:51

Сега ги оправям снимките и ги слагам да се качват на сървъра :D
Tux0 Ca !
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 16 Дек 2006, 19:34

Като гледам е имало достатъчно ПРАЗНИ места, за което искрено Ви благодаря ;) ;) ;)
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 16 Дек 2006, 20:02

Снимките са качени,сега остава някой админ да ги одобри и ще ви дам линк :D
Tux0 Ca !
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 17 Дек 2006, 4:45

Получи се страхотно парти!!! Искам да благодаря на всички, които се включиха и помогнаха то да стане реалност. За пореден път децата бяха истински щастливи и им доказахме, че в наше лице имат верни приятели :D
Тези дни нямам много време да пиша из форума, затова ако някой от присъствалите на тържеството има желание може да разкаже тук как изкарахме и какво се случи в дома ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Дек 2006, 13:16

За съжаление Господ не ми е дал дар слово, но пък ще се опитам да изразя какво преживяхме по мой си начин.

Първо ще уточня, че ходя за първи път. Беше ми притеснено, защото нямаме кой знае каква финансова възможност да помогнем с моята приятелка, събрахме дрешки. Милърчето дойде до нас и потеглихме. Както разбрах по-късно, наистина важното за децата е нашето присъствие. Радостта да видят стари приятели и да се запознаят с нови такива.

От вълнение не си спомням дори в колко часа пристигнахме. Тръгнахме към 10:30, та сме били пред Дома в 11:00++. Изчакахме другите, които бяха объркали пътя (а МадПецата беше ходил до Боровец да се попързаля :mhihi: :mhihi: :mhihi: ). Тези, които се познаваха с децата веднага започнаха да се прегръщат и да се радват, че се виждат, а ние стояхме малко в страни :uups: , но не за дълго, някой от децата дойдоха и се запознаха с нас. (Съжалявам, че не успяхме да се запознаем с всички, но другия път ще наваксаме ;) ) След като се събрахме всички, свалихме подаръците и другия багаж. През това време Владо (Маймуната) инсталира СЕРИОЗНАТА музика в столовата, слязохме долу и започна купона. Стана страхотно шоу, лично аз не съм се радвал скоро на толкова хубаво парти. Децата са супер талантливи, танцуват невероятно (а пък аз си мислех, че мога да танцувам :uups: :mhihi: :mhihi: ) и си правят купона. Любо, Юли и Владо спомогнаха да стане още по-весело. Всички много се радваха. Не си спомням също, колко време се забавлявахме, мина супер неусетно. Около 14:00 се качихме на втория етаж, където ни настаниха в залата и децата изнесоха Коледно Тържество. Танци, стихотворения, един много отворен Дядо Коледа, който ни разби от смях :mhihi: :mhihi: и втори Дядо Коледа, който се появи с две МНОГО ЕДРИ ДЖУДЖЕТА, които по-скоро приличаха на Компира и Казана, отколкото на джуджета :mhihi: :mhihi: :mhihi: Двамата раздадоха подаръци и късметчета за Новата Година. След програмата отново слязохме в столовата и купона продължи до към 17:00++ часа, за съжаление трябваше да си тръгваме, защото повечето бяха на работа. Просто не ми стигат думите да изразя колко приятно прекарахме, колко беше вълнуващо и как всичко това топли сърцето.

Специални благодарности на:
оператора от БТВ - Ники Милърчето
Dj Monkey - Владо
Дядо Коледа Шефчето - Любо X-citera
на Ге_Я и групата от Самоков
и на всички, които спомогнаха за прекрасното Коледно Тържество

Моля, някой да допълни. Защото сигурно изпускам много моменти.
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 17 Дек 2006, 23:42

vicho написа:на Ге_Я и групата от Самоков

Ге_А а не Ге_Я :winky:

Иначе партито наистина мина много добре, радвам се и че успяхме да се съберем достатъчно много хора зада отсрамим форума, искам да изкажа специални благодарности на всички които дойдоха :D Надявам се за в бъдеще пак да идват :winky:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

М10 Разрушителя
Аватар

Мнение от ddt » 18 Дек 2006, 17:06

SpUd3r написа:Сега ги оправям снимките и ги слагам да се качват на сървъра :D
Я кажи как ги качваш,че да кача и аз мойте :help: :help:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Дек 2006, 21:18

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 18 Дек 2006, 22:22

Мерси много Асене :D

ddt сега ще ти пратя Лс да ти обясня как стават нещата ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 18 Дек 2006, 22:51

снимките са страхотни. Всички изглеждате много щастливи и вярвам че сте си изкарали супер :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 18 Дек 2006, 23:36

Определено снимките са готини и най-важното е , че отговарят на действителността :)
Вярвам, че за напред, ще правим по-големи партита и ще има повече народ които да се включат в инициативата.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 19 Дек 2006, 2:50

Здравеите :D за първи път посещавам дома,и на истина изкарахме много добре, беше много весело, децата са много приятни и талантливи, радваха се и се чувстваха като на парти, Аз и Владо развихрихме доста DJските си способности мисля че се получи купона като се има в предвид че бяхме спали по два часа. Мисля че на всички им хареса.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 19 Дек 2006, 9:46

Партито се получи невероятно. Имаме още много снимки, включително и една касетка запис със съдействието на Милърчето (оператора на БТВ ;) ). Ако някой има време и му се занимава може да я направи на двд. Да драсне ЛС и да се видим на Екото. Скоро ще има и разбор, за това колко пари сме събрали и как оползотворихме част от тях. За съжаление покрай празниците имаме доста работа и нямаме много време с Любо да напишем какво купихме, но днес или утре очаквайте повече.
Изображение

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 19 Дек 2006, 14:55

Разгледах снимките-много са хубави всичките :D Наистина много се радвам колко добре си прекарахме с децата, надявам се скоро пак да ходим... :D
Dare To Dream

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 21 Дек 2006, 11:45

Снимките са наистина много хубави и се надявам и на децата това да им е било приятно изживяване както беше и за мен поне.Надявам се скоро пак да се видим :D :D :D

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия