Среща е21

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 27 Окт 2006, 19:44

Аз явно ще подема инициативата :mhihi: еми....за момента неква конкретна програма не сме измислили, очаквах малко да дадете идеи за тва събиране, ама ще карам на прима виста :mhihi: някой ако има идеи нека ги сподели, пък и въпроса е къде ще се съберем...все пак няма да сме малко коли :) (надявам се) харесал съм един полигон (паркинг е, ама е достатъчно голям да се съберем всички, пък и да има място за колите :) не ми се иска да се натъпчем на некъв тесен паркинг :( все пак да има място и за малко изпълнения :mhihi: нали сме собственици на пътни хулигани :lol: пък като се "изморим" от такива изпълнения, да отидем някъде на хапване и пийване :) поне според мен нещо такова да е програмата:) дайте мнения :)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 27 Окт 2006, 20:01

пък сега ми дойде идеята ако искате да поканим и другите от форума ;) няма да е лошо поне според мен, но нека основно да е събирането на е21, няма нищо лошо според мен да дойдат и другите баварци :) нали знаете "колкото повече, толкова повече" :twisted:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия