14.10.06 - Посещение при нашите приятели в Долна Баня

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 13 Окт 2006, 22:17

Преди малко се завърнахме успешно от Метро. Сериозната група в състав Лина, Дилян Пенчев, Милко (Too Cool), Ники (furnata) и моя милост успя да похарчи за по-малко от час скромната сума от 420 лв. само в Метро. Хубавото е че напълнихме две от големите колички с всевъзможни неща от първа (и не само ;) ) необходимост. Фактурата е с дължина две страници и сега малко ме мързи да я преписвам цялата за да видите какво сме взели, но при интерес ще го направя утре ;) Искрени балгодарности и дълбок поклон към всички, които се включиха към инициативата и направиха това нещо възможно (Nucl3arDru1D, Spuder, Eli, Niki Lauda...) ако пропускам някой моля да не се сърди, а да ме подсети :winky: Радвам се, че още има хора с големи сърца! Смело мога да заява, че поне за месец решихме проблема на дома откъм храна, санитарни и хигиенни материали :)

Nucl3arDru1D написа:какво решихте - ще се правиш ли там на майстор Миро? :D

И още как :D Сутринта отскочих до борсата и взех 35 кюфтета + 35 кебапчета. За гарнитура на малчуганите взех 3 килограма домати и 3 килограма краставици и на място ще импровизираме за някаква салата ;)
Дано самоковци се сетят да вземат по някоя бира :bchug: :lol:
Сега се сетих, че забравихме да купим хляб от Метро, но това ще го вземем утре от Долна Баня :)
Това е за сега. Утре очаквайте подробности и снимков материал. :D
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 14 Окт 2006, 2:00

Аууу ако има БИРА аз си търся шофьор за връщането че и без туй от това лежане в бокса под тая кола нема време да се спи... :mhihi:
Аре пичове, стегайте мартинките, сутринта събирам мойта група от пасажери и се изстрелваме на срещата!
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 14 Окт 2006, 9:04

Айде еврибади на коньете :D :winky:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Окт 2006, 16:56

Беше страхотно :) Не съм и се съмнявала ;)

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 14 Окт 2006, 16:57

Качих снимките в сървъра,остава само да ги оправят и ще могат да се гледат :D
Другият вариянт е с някой ftp програма могат да се видят и да се изтеглят
;)
Tux0 Ca !
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Окт 2006, 17:12

Би ли дал линка, моля те :)

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 14 Окт 2006, 22:07

Няма как,понеже още не са го качили в папките на Мултимедията.За това единственият вариятн за сега остава с фтп-програма ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Аватар

Мнение от X-citer » 14 Окт 2006, 22:14

Имаш ли някаква идея кога ще бъдат достъпни снимките за гледане?

Иначе днес си изкарахме супер. Беше много весело и се позабавлявахме истински - както в дома при децата, така и по пътя :twisted:
Радвам се, че се присъединяват все повече нови хора и виждат, че децата не хапят :D
Изображение

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 14 Окт 2006, 22:25

На връщане беше интересно.Тоа компакт му има нещо неможе така да върви с тоа смешния матор М43 :twisted: Иначе беше супер,прекарахме си добре.Другия път пак.А децата са много добри и наистина не хапят.Яд ме е че досега не съм идвал но това се поправя лесно като идвам за в бъдеще. ;)
Niki Lauda

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 14 Окт 2006, 22:29

X-citer написа:Имаш ли някаква идея кога ще бъдат достъпни снимките за гледане?

Еми,когато някой админ ги одобри :D

Иначе верно днес беше добре,дано другият път поне да не съм пак със запушен нос :D
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 14 Окт 2006, 22:33

Момчета и момичета, разкажете по-подробно как мина, че аз не можах да дойда както знаете. Как беше барбекюто и как си изкарахте. Please
Изображение

Аватар

Мнение от X-citer » 14 Окт 2006, 22:36

Niki Lauda написа:Тоа компакт му има нещо неможе така да върви с тоа смешния матор М43 :twisted:

По-скоро му няма нещо :roll: май не му видях багажника :mhihi: , сигурно за това е по-лекичък и така се изстрелваше по магистралата :mhihi:
Шегувам се ;) :bchug:
Колата ти върви повече от прилично и точно това коментирахме със Spuder на отиване :P 316-ка, а се държа на цялата магистрала с около 180 км/ч. За малко да обзаведа и Пенчев с компакт :hitit: , ама се мръдна на време :ok: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Niki Lauda написа:Иначе беше супер,прекарахме си добре.Другия път пак.А децата са много добри и наистина не хапят.Яд ме е че досега не съм идвал но това се поправя лесно като идвам за в бъдеще. ;)

:yes:
Изображение

Аватар

Мнение от X-citer » 14 Окт 2006, 23:45

Eli написа:Момчета и момичета, разкажете по-подробно как мина, че аз не можах да дойда както знаете. Как беше барбекюто и как си изкарахте. Please

Всичко мина повече от перфектно. :D Ели, много съжалявам, че този път не можа да дойдеш с нас защото наистина това беше едно от най-хубавите ни посещения при децата.
Денят започна перфектно още от самото начало – още на караулката си направих ластик с една Ланчия и до входа на Лук Ойл-а беше зад мен. 8) Събрахме се в уговорения час на бензиностанцията. След като пихме по кафе разпределихме товара по колите защото с Пенчев бяхме натоварили всичко в нашите и по-скоро приличаха на Ситроени, отколкото на БМВ-та :lol: Потеглихме по магистралата и закрепих скоростта на 140 км/ч, защото Пенчев ми каза, че когато колата му е натоварена нещо се лашкала на ляво и на дясно. Обаче сърце юнашко не трае и след по-малко от минута чух рева на шестака и комбито на Дилян ме подмина. Не е нужно да описвам ухилената му физиономия – повечето сте я виждали докато си издевателства над колата. :mrgreen: Милко го последва и се видя, че пътуването ще е забавно. :twisted: Една надолу и двете четирицилиндрови зверчета (моето и на Ники) последваха по-големите си братята по магистралата. Започна едно преследване като постоянно меняхме позициите си – ако някой върнеше дори и за момент газта веднага беше изпреварван от следващият го. На центъра на Долна Баня както обикновено ни очакваше подкреплението от самоковската група. Събрахме се и в комплект потеглиха две Е30-ки и три Е36-ци. Нарушихме тишината на иначе спокойното градче, но поне беше забавно :) Пристигнахме в дома. Както винаги бяхме сърдечно посрещнати. Децата наизскачаха на вън и започнаха да се мятат или по нашите вратове или по колите ни. Излезе и директорката – Елена. Покани ни вътре, но аз и казах, че им носим малко подаръци и ще трябва да първо да разтоварим. Тя погледна малко странно, защото и бях казал, че само ще минем да ги видим, но не й бях споменал, че сме пазарували. Доста се ококори когато отврихме 4 багажника пълни със храна, варива, сладки, санитарни и хигиенни материали….. и какво ли още не…
След като разтоварихме Елена ме извика в кабинета си. Там жената малко се разчувства, а точните й думи бяха: “Благодаря ви, бяхме умряли от глад!” Не знам дали сте запознати, но бюджета на дома е 1400 лв на месец. В тези пари трябва да се включат ток, вода, дрехи, храна за 30 деца, лекарства, заплати на персонала…. Общо взето всичко!
След като поговорихме заприходихме цялата стока в склада на дома и така за всеки артикул изписан от склада ще има разписка и ще може да се следи за евентуална злоупотреба.
Барбекю имаше, но беше вътрешно. На вън беше малко хладно и запалихме една електрическа скара в кухнята. След като кюфтетата и кебапчетата бяха изпечени, децата направиха салата и всички заедно седнахме на масите в стола. Обяда протече доста весело защото през цялото време имаше закачки между нас. Например аз на няколко пъти наказвах Милко защото говори с пълна уста докато е на масата :mhihi:
След като се нахранихме излезнахме на двора. Пуснахме музика от колите и започнахме лафче с децата. След малко няколко деца ме помолиха и отидохме да се повозим. След края на Долна Баня има една дълга права, която води към почивната станция. Както си карах и от задната седалка се чу едно гласче: “Батко Любо, ишкам да дигнеш што и шейше” Малкия юнак Веско, возещ се на задната седалка, макар и само на 6 годинки беше усетил магията на БМВ и явно искаше да усети и скоростта. Предните му зъбчета бяха изпаднали и много сладко вместо "с" изговаряше "ш" - голям чаровник :) Помолих ги и всички чинно си сложиха коланите. След като направих “што и шейше” :lol: в колата започна едно лудо цвъркане и викане. Е няма такава радост! :D Върнахме се в дома. След малко Пенчев изкара комбито за рейд. Повозихме децата, позабавлявахме се с тях, поговорихме с повечето поотделно и в едни момент забелязахме, че стрелката на часовника вече е подминала 16:00 часа. Никой от нас не разбра кога толкова бързо изминаха тези почти 5 часа. За съжаление трябваше вече да си тръгваме. Взехме си довиждане с децата и потеглихме към София.
Пътуването беше едно наистина приятно преживяване. Всеки завой се взимаше ако не на як дрифт, то поне с припилване на гуми. Скоро стъпихме на магистралата. Пенчев през деня се шегуваше за средна скорост от 180 км/ч, ама май на връщане я постигнахме. Покарахме доста яко и съм сигурен, че успяхме да накраме не един или два пъти пасажерите ни да търсят педалът на спирачката от дясно. :lol: Изчаках докато дойде някоя по-права отсечка за да пробвам колко ще направи ис-ката на газ. Когато стъпихме на нея Пенчев и Ники бяха взели малко преднина пред мен. Настъпих педала до долу и колата започна да ускорява. Когато достигнах 200 видях, че Пенчев е вече твърде близо пред мен в моята лента. Поколебах се за секунда обаче вместо да отпусна газта започнах да си играя с лостчето за къси/дълги. Пенчев обаче явно не е свикнал да гледа в огледалото и си караше. :driving: Точно преди да направя комбито на Дилян на компакт той явно усети, че нямам намерение да спирам и рязко отби в дясно. Пред него обаче беше Ники и предцених, че няма да има време да реагира и Компакта ще стане още по-компактен. Върнах педала на газта с около 210км/ч. Останах доволен :mrgreen:

Общо взето така прекарахме денят. Аз лично си изкарах много добре :D

п.с.
SpUd3r написа:Няма как,понеже още не са го качили в папките на Мултимедията.За това единственият вариятн за сега остава с фтп-програма ;)

Ако на някой му се занимава може метне и тези снимки на сървъра. :arrow: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... umId=13704 Аз лично си нямам и идея как става това упражнение и поради тази причина не поствам снимки от посещенията ни в дома
Изображение

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 15 Окт 2006, 21:54

Да този път наистина беше много добро посещение.Надявам се другия път да стане още по добро ;) И дано да се присъединят още повече хора.
Niki Lauda

Аватар

Мнение от X-citer » 16 Окт 2006, 1:43

Добре де, а кога ще имаме снимки? Какво одобрение чакат още? Нито са от някоя пиянска вечер, нито са от някоя оргия! Снимките са само от посещението ни при децата. Spuder, качи ги в bgphoto, snimka bg или някъде на подобно място и дай линк за да ги видим. Ако не ти се занимава, качи ги на диск и аз ще се погрижа за тях ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия