14.10.06 - Посещение при нашите приятели в Долна Баня
Модератори: mitaka7, Общи модератори
72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Преди малко се завърнахме успешно от Метро. Сериозната група в състав Лина, Дилян Пенчев, Милко (Too Cool), Ники (furnata) и моя милост успя да похарчи за по-малко от час скромната сума от 420 лв. само в Метро. Хубавото е че напълнихме две от големите колички с всевъзможни неща от първа (и не само
) необходимост. Фактурата е с дължина две страници и сега малко ме мързи да я преписвам цялата за да видите какво сме взели, но при интерес ще го направя утре
Искрени балгодарности и дълбок поклон към всички, които се включиха към инициативата и направиха това нещо възможно (Nucl3arDru1D, Spuder, Eli, Niki Lauda...) ако пропускам някой моля да не се сърди, а да ме подсети
Радвам се, че още има хора с големи сърца! Смело мога да заява, че поне за месец решихме проблема на дома откъм храна, санитарни и хигиенни материали
И още как
Сутринта отскочих до борсата и взех 35 кюфтета + 35 кебапчета. За гарнитура на малчуганите взех 3 килограма домати и 3 килограма краставици и на място ще импровизираме за някаква салата
Дано самоковци се сетят да вземат по някоя бира
Сега се сетих, че забравихме да купим хляб от Метро, но това ще го вземем утре от Долна Баня
Това е за сега. Утре очаквайте подробности и снимков материал.

Nucl3arDru1D написа:какво решихте - ще се правиш ли там на майстор Миро?
И още как

Дано самоковци се сетят да вземат по някоя бира

Сега се сетих, че забравихме да купим хляб от Метро, но това ще го вземем утре от Долна Баня

Това е за сега. Утре очаквайте подробности и снимков материал.

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Аууу ако има БИРА аз си търся шофьор за връщането че и без туй от това лежане в бокса под тая кола нема време да се спи...
Аре пичове, стегайте мартинките, сутринта събирам мойта група от пасажери и се изстрелваме на срещата!

Аре пичове, стегайте мартинките, сутринта събирам мойта група от пасажери и се изстрелваме на срещата!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Качих снимките в сървъра,остава само да ги оправят и ще могат да се гледат
Другият вариянт е с някой ftp програма могат да се видят и да се изтеглят

Другият вариянт е с някой ftp програма могат да се видят и да се изтеглят

Tux0 Ca !

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Няма как,понеже още не са го качили в папките на Мултимедията.За това единственият вариятн за сега остава с фтп-програма 

Tux0 Ca !

- X-citer
-
Имаш ли някаква идея кога ще бъдат достъпни снимките за гледане?
Иначе днес си изкарахме супер. Беше много весело и се позабавлявахме истински - както в дома при децата, така и по пътя
Радвам се, че се присъединяват все повече нови хора и виждат, че децата не хапят
Иначе днес си изкарахме супер. Беше много весело и се позабавлявахме истински - както в дома при децата, така и по пътя

Радвам се, че се присъединяват все повече нови хора и виждат, че децата не хапят

- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
На връщане беше интересно.Тоа компакт му има нещо неможе така да върви с тоа смешния матор М43
Иначе беше супер,прекарахме си добре.Другия път пак.А децата са много добри и наистина не хапят.Яд ме е че досега не съм идвал но това се поправя лесно като идвам за в бъдеще. 

Niki Lauda
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
X-citer написа:Имаш ли някаква идея кога ще бъдат достъпни снимките за гледане?
Еми,когато някой админ ги одобри

Иначе верно днес беше добре,дано другият път поне да не съм пак със запушен нос

Tux0 Ca !

- X-citer
-
Niki Lauda написа:Тоа компакт му има нещо неможе така да върви с тоа смешния матор М43![]()
По-скоро му няма нещо

Шегувам се

Колата ти върви повече от прилично и точно това коментирахме със Spuder на отиване

Niki Lauda написа:Иначе беше супер,прекарахме си добре.Другия път пак.А децата са много добри и наистина не хапят.Яд ме е че досега не съм идвал но това се поправя лесно като идвам за в бъдеще.![]()

- X-citer
-
Eli написа:Момчета и момичета, разкажете по-подробно как мина, че аз не можах да дойда както знаете. Как беше барбекюто и как си изкарахте. Please
Всичко мина повече от перфектно.

Денят започна перфектно още от самото начало – още на караулката си направих ластик с една Ланчия и до входа на Лук Ойл-а беше зад мен.

След като разтоварихме Елена ме извика в кабинета си. Там жената малко се разчувства, а точните й думи бяха: “Благодаря ви, бяхме умряли от глад!” Не знам дали сте запознати, но бюджета на дома е 1400 лв на месец. В тези пари трябва да се включат ток, вода, дрехи, храна за 30 деца, лекарства, заплати на персонала…. Общо взето всичко!
След като поговорихме заприходихме цялата стока в склада на дома и така за всеки артикул изписан от склада ще има разписка и ще може да се следи за евентуална злоупотреба.
Барбекю имаше, но беше вътрешно. На вън беше малко хладно и запалихме една електрическа скара в кухнята. След като кюфтетата и кебапчетата бяха изпечени, децата направиха салата и всички заедно седнахме на масите в стола. Обяда протече доста весело защото през цялото време имаше закачки между нас. Например аз на няколко пъти наказвах Милко защото говори с пълна уста докато е на масата

След като се нахранихме излезнахме на двора. Пуснахме музика от колите и започнахме лафче с децата. След малко няколко деца ме помолиха и отидохме да се повозим. След края на Долна Баня има една дълга права, която води към почивната станция. Както си карах и от задната седалка се чу едно гласче: “Батко Любо, ишкам да дигнеш што и шейше” Малкия юнак Веско, возещ се на задната седалка, макар и само на 6 годинки беше усетил магията на БМВ и явно искаше да усети и скоростта. Предните му зъбчета бяха изпаднали и много сладко вместо "с" изговаряше "ш" - голям чаровник

Пътуването беше едно наистина приятно преживяване. Всеки завой се взимаше ако не на як дрифт, то поне с припилване на гуми. Скоро стъпихме на магистралата. Пенчев през деня се шегуваше за средна скорост от 180 км/ч, ама май на връщане я постигнахме. Покарахме доста яко и съм сигурен, че успяхме да накраме не един или два пъти пасажерите ни да търсят педалът на спирачката от дясно.

Общо взето така прекарахме денят. Аз лично си изкарах много добре

п.с.
SpUd3r написа:Няма как,понеже още не са го качили в папките на Мултимедията.За това единственият вариятн за сега остава с фтп-програма
Ако на някой му се занимава може метне и тези снимки на сървъра.

- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Да този път наистина беше много добро посещение.Надявам се другия път да стане още по добро
И дано да се присъединят още повече хора.

Niki Lauda
- X-citer
-
Добре де, а кога ще имаме снимки? Какво одобрение чакат още? Нито са от някоя пиянска вечер, нито са от някоя оргия! Снимките са само от посещението ни при децата. Spuder, качи ги в bgphoto, snimka bg или някъде на подобно място и дай линк за да ги видим. Ако не ти се занимава, качи ги на диск и аз ще се погрижа за тях 

72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5